• Intinity poolen i The Retreat på Kudadoo Maldives Private Island, Maldiverne
 • Ocean Residence på Kudadoo Maldives Private Island, Maldiverne
 • The Retreat på Kudadoo Maldives Private Island, Maldiverne
 • Nyd lækker morgenmad i din Ocean Residence eller i restauranten på Kudadoo Maldives Private Island, Maldiverne

Kudadoo Maldives Private Island, Maldiverne

Moderne luksus og uendelig all inclusive fra gourmet til spa

Kudadoo Maldives Private Island, Maldiverne
Læs mere

Kudadoo bringer rejser til Maldiverne ind i en ny tid. De store poolvillaer er indrettet i moderne japansk stil. I har all inclusive efter parolen anything, anytime, anywhere. Og solceller gør resortet selvforsynende med strøm. 

Ocean Residences på Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneKudadoo Maldives Private Island har taget det bedste af Maldiverne og samtidig brudt med en række af klicheerne. Her er sublim service og skønne gourmetoplevelser samt poolvillaer og marineliv i særklasse. Det hele er samtidig bragt ind i en ny tid både i design og attitude. Kudadoo åbnede i 2018, hvor det blev hædret som bedste nye hotel. 

Intinity poolen i The Retreat på Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneAnything, anytime, anywhere 

På Kudadoo har I en personlig butler, der er til rådighed 24/7, og som også gerne tager med på udflugter. I lærer hurtigt hinanden at kende, og han eller hun er ekspert i at læse jeres mindste ønsker. 

Din personlige butler på Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneJeres all inclusive dækker ikke bare mad og drikke, men også resortets spa og udflugter mm. Selv tøjvask er inkluderet, og alt sker på jeres betingelser. 

Faste rutiner skabt for hotellets skyld hører fortiden til. Kudadoos ”Anything, anytime, anywhere”-koncept varsler i stedet en ny tid med 100% fokus på jer.  I skal ikke tilpasse jer særlige spisetider. Vil I have massage under en palme på stranden eller i villaen i stedet for i spaen, så får I det. 

Det smukke Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneThe Retreat – designet for jer og fremtiden

Kudadoo Maldives Private Island ligger i Lhaviani-atollen 40 minutters mageløs tur i vandflyver fra Male. I lander i en lagune, hvor den lille koralø på kun 200x200 meter ligger med villaerne på pæle i vandet langs en cirkelformet gangbro, der går ud fra en fremragende strand. 

Noget af det første, I vil lægge mærke til, er resortets hjerte, The Retreat. Det er en 21 meter høj bygning på pæle i lagunen, der huser lobby, restaurant, bar, vinkælder, infinity pool vendt strategisk mod solnedgangen og butik.

Wellness afdelingen i The Retreat, Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneSulpha Spa

Det er i The Retreat I finder den store Sulpha Spa, hvor I kan vælge mellem en lang række behandlinger. Her er også dampbad, rum til saltterapi og fitnessrum. Og så er her en forrygende udsigt. Taget er totalt dækket af solceller, som gør resortet selvforsynende med strøm. 

Nyd skønne omgivelser og havudsigt fra en Ocean Residence på Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneVillaer på Kudadoo Maldives Private Island

Kudadoo har 15 villaer på pæle i lagunen designet af den japanske arkitekt Yuji Yamasaki. Det japanske viser sig i en særlig renhed og enkelhed i indretning og arkitektur, så den i virkeligheden overdådige villa fremstår let og diskret i et moderne look.  

Her er to villaer med to soveværelser på 380 m2 og 13 med et soveværelse på 303 m2. I har de mest moderne faciliteter inkl. Bang & Olufsen sound system og high speed Wi-Fi. Når I træder ind første gang, står der afkølet mousserende vin og kanapeer klar til jer. 

Terrasse og pool i en Ocean Residence på Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneTænkt på mindste detalje

Der er tænkt på jeres komfort til mindste detalje. Masser af aflægningsplads. Udendørs brus, når I kommer op fra lagunen. Mulighed for at åbne vinduer i begge sider for at skabe naturlig afkøling med lagunens brise i stedet for aircondition, selv om det naturligvis er her.

Detalje fra en Ocean Residence, Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneEn unik afskærmning på soldækket med den 44 m2 store pool sikrer, at der ikke er indkig fra naboerne, men stadig masser af udsyn til lagunen for jer. Og selv om I er ude på havet, er villaen designet, så her er mange skyggeområder.

Fra soldækket er en trappe ned i lagunen. På vejen passerer I et spiseområde med glasbord og glasgulv, så I altid er i nærkontakt med lagunens liv. 

Adgang til alle faciliteter på Hurawalhi

Et kort sejltur fra Kudadoo ligger søsterresortet Hurawalhi. Sig til jeres butler, hvis I ønsker at blive sejlet derover. I har adgang til alle faciliteter her, og Hurawalhis gourmetrestauranter inkluderer blandt andet en spektakulær undervandsrestaurant, hvor I spiser omgivet af revets fisk (kun for gæster fra 16 år) . Også Hurawalhi har et godt husrev.

Restauranten i The Retreat på Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneGastronomi på Kudadoo

Maden er en vigtig del af eventyret på Kudadoo Maldives Private Island. Og hele tiden skal man huske anything, anywhere, anytime. Menuerne er kun forslag, og I kan få serveret jeres ønsker overalt. I villaen, på stranden i faklernes skær eller i restauranten, som I ønsker det. 

Kudadoo Maldives Private Island har et udsøgt vinkort - få evt. hjælp fra sommelierenSommelieren hjælper med at finde passende vine, og udvalget er lidt af et slaraffenland. Alle vine har scoret minimum 88 point hos Wine Spectator. Er dette ikke nok, er der en privat vinkælder mod betaling. I kan altid bede om at se vinkortet om ikke andet så bare for at drømme. Vinkælderen har også en sublim ostekælder, hvor I kan få smagsprøver.

Nyd romantiske stunder på Dream Island ved Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneDet skønne liv på Kudadoo Maldives Private Island

Da alt er inkluderet, har I den skønne frihed til at sammensætte dagens aktiviteter fuldstændigt, som I har lyst til ud fra dagsformen. Sig til jeres butler, hvad I vil nu. Her er yoga, meditation, jetski, paddleboards, kajakker, windsurfing, dykning og snorkling, og er der noget af det, I gerne vil lære, er der en instruktør klar. 

Mød manta rays i havet omkring Kudadoo Maldives Private Island, MaldiverneDer er som nævnt et fortrinligt rev, og i lagunen kommer der ofte djævlerokker forbi. Er det tid til et cruise for at se delfiner eller en picnic på en øde ø? Bare sig til. Enkelte udflugter f.eks. i luksus dhoni til dykning i den UNESCO-beskyttede Noonu-atol er mod tillæg.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.