• Milaidhoo på Maldiverne
 • Water Pool Villa på Milaidhoo Island, Maldiverne
 • Restaurant Ba'theli på Milaidhoo set fra luften, Maldiverne
 • Drømmestrand ved Milaidhoo Island, Maldiverne
 • Beach Pool Villa på Milaidhoo Island, Maldiverne
 • Udsigten fra en Water Pool Villa på Milaidhoo Island, Maldiverne

Milaidhoo, Maldiverne

Luksusresort med eksklusive poolvillaer til lands og vands

Beach Pool Villa på Milaidhoo Island, Maldiverne
Læs mere

Det nyopførte luksusresort Milaidhoo kombinerer moderne loungestil med unikke naturoplevelser og skræddersyet gastronomisk forkælelse. Vælg selv, om I vil bo i strandkanten eller på pæle i lagunen. I har privat pool begge steder.

Beach Pool Villa på Milaidhoo Island, Maldivernemoderne luksus midt i biosfærereservat

Milaidhoo Island i Baa-atollen er en lille perle. Omkranset af uforstyrret fred og vidunderlige husrev ligger resortets blot 50 villaer som farverige indslag på et idyllisk bagtæppe af hvidt og grønt midt i et UNESCO biosfærereservat. Vælg selv, om I vil starte dagen med sand eller vand mellem tæerne - her er både villaer på stranden og på pæle i Det Indiske Ocean.

privatliv i naturen

Milaidhoo er lig med moderne arkitektur og det muntre design favner de naturlige omgivelser på smukkeste vis og tilbyder jer alt det privatliv, I måtte have brug for.

Store glasfoldedøre gør det muligt at lukke junglen og havet helt ind i soveværelset. Lad blot dørene stå åbne døgnet rundt - villaens konstruktion sikrer, at I altid er i ly og læ.

Water Pool Villa på Milaidhoo Island, MaldivernePrivat pool og snorkling ved husrev

Til alle villaer hører en egen, privat pool, og resortet rummer også en større, fælles infinity pool. Men mon ikke det især er Det Indiske Ocean, der trækker i jer. Milaidhoos husrev har et sprudlende marineliv, hvor både mantarokker og hvalhajer har for vane at lægge vejen forbi, når det er sæson.

Resortet har tilknyttet en marinebiolog, der beredvilligt og begejstret fortæller om de enestående økosystemer under havoverfladen.

Tag et spil skak i gamesroom på Milaidhoo, Maldiverne

STORT UDVALG AF VANDSPORT

Kom helt ned i tempo med en behandling i resortets professionelle spa eller med yoga og meditation i pavillonen på havet. Bagefter kan I meditere over et brætspil eller en god bog i biblioteket.

Ved siden af spaen ligger Milaidhoos vandsportscenter, der tilbyder dykkerture til Maldivernes smukkeste rev og adstadige sejlture til øde øer. Her er også mulighed for bl.a. kajaksejlads, paddle boarding og windsurfing.

Mød hundredvis af mantarokker i Hanifaru Bay, Maldiverne

På udflugt til Hanifaru Bay

Ikke langt fra øen kan I snorkle i Hanifaru Bay, hvor den ekstraordinært tætte koncentration af plankton tiltrækker hundredvis af mantarokker, der på det nærmeste går amok i et sandt madorgie, når tidevandet er på retur. Et enestående fænomen, som I har mulighed for at opleve helt tæt på. Hvis I er rigtig heldige, kan I også se hvalhajerne parre sig i Hanifaru Bay.

Smuk udsigt fra poolen på Milaidhoo Island, MaldiverneHalvpension eller Gourmet Plan

Jeres ophold på Milaidhoo er med halvpension, der inkluderer morgenmad og middag i resortets hovedrestaurant. Vi anbefaler, at I opgraderer til Milaidhoo Gourmet Plan, som inkluderer alle drikkevarer under jeres ophold, helpension i hovedrestauranten samt mulighed for at nyde jeres middag på resortets øvrige restauranter.

I har i alt tre restauranter to barer til rådighed på øen.

Restaurant Ba'theli på Milaidhoo set fra luften, Maldiverne

Signature Restaurant

Denne iøjnefaldende restaurant er opført på pæle i lagunen og er udformet som en traditionel maldivisk sejlbåd. Middagen serveres under åben himmel på dækket, og menuen er inspireret af lokale råvarer og traditioner og ikke mindst den friske seafood, der hver dag bringes ind fra havet.

The Grill

Ingen sko, ingen menu. Tag plads på stranden, og lad kokken tilberede præcis, hvad I har lyst til. Kød, fisk og skaldyr er udgangspunktet og tilberedes enten over den åbne grill eller som teppanyaki.

All Day Dining

Milaidhoos hovedrestaurant er indrettet på en hyggelig terrasse med udsigt over havet. Morgenmad, frokost og middag serveres à la carte, og menuen er sammensat af internationale klassikere tilbreredt til perfektion.

Compass Bar på Milaidhoo, Maldiverne

Pool Bar

På terrassen ved Milaidhoos poolområde kan I fra tidlig morgen til sen aften drive den af ved den hyggelige pool bar. Snacks og friskpressede juicer er kærkomne forfriskninger i dagens løb, og et bredt udvalg af cocktails er det bedste akkompagnement til den smukke solnedgang og den sorte stjernehimmel.

Restaurant Ba'theli på Milaidhoo, Maldiverne

Signature Bar

Ligesom Signature Restaurant er er Signature Bar opført som en fastforanket sejlbåd i lagunen. Her kan I før eller efter middagen lade jer forkæle med forfriskende cocktails og delikate vine, hvor både elskede klassikere og spændende boutique-producenter er på kortet.

Drømmestrand ved Milaidhoo Island, Maldiverne

BARE TÆER, BAR GLÆDE, BAR NYDELSE

Stil blot skoene ind i bunden af klædeskabet, når I ankommer. I får ikke brug for dem igen, før I skal rejse hjem. Konceptet på Milaidhoo er komplet uformelt, og og alt er fokuseret på velvære og total afslapning.

Glæd jer til en professionel og personlig service med den perfekte balance mellem opmærksomhed og privatliv. Under hele jeres ophold står jeres Island Host klar til at arrangere spændende udflugter eller blot hjælpe med stort og småt på øen.

Water Pool Villa på Milaidhoo Island, MaldiverneModerne villaer på strand eller vand

Milaidhoos stråtækte villaer er opført i lyse og naturlige materialer, der harmonerer smukt med omgivelserne. Indretningen er moderne og lounge-inspireret med farverige tekstiler og traditionelle maldiviske islæt.

Alle villaer har te- og kaffefaciliteter, vinkøler, minibar, WiFi, tv, aircondition og loftsvifte. 

Direkte udgang til sit helt private pool på Milaidhoos, MaldiverneBeach Pool Villas

Disse villaer, der er beliggende på stranden med ryggen op mod junglen, er 290 m2 store og er indrettet med et stort, åbent sove- og opholdsrum og et badeværelse med brusekabine, badekar og udendørs brusebad. Villaen åbner op ud til en stor terrasse med daybed, spiseområde og en 36 m2 stor pool.

Water pool villas

Disse villaer, der er opført på pæle i lagunen, er 245 m2 store. De består af et stort sove- og opholdsrum og et badeværelse med brusekabine og badekar. På den store terrasse har I et spiseområde, en daybed og en hele 42 m2 stor infinity pool.

Udsigten fra en Water Pool Villa på Milaidhoo Island, MaldiverneREJSEN til Milaidhoo Island

I kommer til Milaidhoo via Male Lufthavn, hvor fra der er en halv times flyvetur med vandfly. Milaidhoo er et udpræget par-resort, og børn skal være fyldt ni år for at kunne bo på resortet.

Milaidhoo er søsterresort til Baros Maldives 5*, og I kan med fordel kombinere jeres ophold med et par dage her. Så bliver ud- eller hjemrejsen også en smule kortere.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.