• Soneva Fushi resort, Maldiverne
 • Soneva Fushi set fra luften
 • Et møde med den imponerende hvalhaj ved Soneva Fushi, Maldiverne
 • Natur kombineret med gourmetoplevelser på stranden, Soneva Fushi, Maldiverne
 • Crusoe Suite med direkte adgang til stranden, Soneva Fushi, Maldiverne

Soneva Fushi, Maldiverne

Ultimativ barfodsluksus i store strandvillaer på jungleø med paradisstrande

Crusoe Suite med direkte adgang til stranden, Soneva Fushi, Maldiverne
Læs mere

Soneva Fushi er et lysende ikon for afslappet luksus i hele verden. Resortet er skabt på en tropeø på Maldiverne med jungle og hvide strande. Nyd fuldendt harmoni og gastronomi i særklasse. Og luksusvillaer fra det overdådige til det vildeste vilde.

Oplev den smukke strand på Soneva Fushi på rejser til Maldiverne

Mange har forsøgt at kopiere Soneva Fushi gennem årene, men Soneva Fushi er og vil altid være i en klasse for sig. Man kan måske bygge noget, der ligner, men stemning, service, omgivelser – ja, alt det, der til mindste detalje får de overdådige villaer og faciliteter til at leve, det kan ikke kopieres. Rækken af priser og anerkendelser vil fortsat strømme mod resortet. 

Gennemgribende restaureret i 2015/16

Trods sin særstatus inden for afslappet luksus blev Soneva Fushi gennemgribende restaureret i 2015/16.  Alt er stadig i samme forunderlige Robinson Crusoe stil, bare endnu bedre. Mere lys i villaerne. Højere til loftet. Mere plads. Nye vidunderlige udendørs badeværelser. Ny børneklub. Og nye villatyper, som ligger langt ud over, hvor fantasien ellers sætter grænser.

Deluxe Villa med pool, Soneva Fushi, MaldiverneTotal harmoni

Villaerne er skabt af kvalitetsmaterialer med udbredt brug af træ, sten og smukke tekstiler, så de fremstår i total harmoni med naturen. Her nyder I privatliv, fred og total afslapning. En åbning i den tropiske beplantning bringer jer på få skridt til det turkisblå vand.

På Soneva Fushi er luksus ikke noget, man skal leve op til i et spil. I er jer selv, og det samme er jeres butler og det øvrige personale på denne unikke og nærværende måde, som kræver stor professionalitet. I nyder sublim gastronomi med bare tæer i sandet. Og vand behøver ikke komme ud af en guldvandhane, for at det skal være luksus. Tværtimod. I stedet hersker harmonien og samspillet med naturen. 

 Restauranten ”Fresh In The Garden" på Soneva FushiJungleøen i Baa-atollen på Maldiverne

Det eksklusive resort ligger på øen Kunfunadhoo i den nordlige Baa Atoll, der er erklæret UNESCO World Biosphere Reserve. I nyder 50 minutters smuk flyvetur i vandflyver hertil fra Male. Øen er omgivet af krystalklart vand, hvide strande og koralrev. Den er 1400 meter lang og 400 bred, hvilket er større end de fleste andre resort-øer på Maldiverne. Det giver en unik junglestemning inde på øen. I vil nyde de mange fugle og de søde kaniner, der også lever her.

Al transport rundt på øen foregår med cykel eller i lydløse små el-biler, der minder om golfvogne. Og selvfølgelig til fods, hvis I foretrækker det. Junglen indeholder overraskelser, som skal findes.

Villaer med direkte adgang til stranden på Soneva Fushi, MaldiverneVillaer på Soneva Fushi

Soneva Fushi har i alt 57 villaer i 23 forskellige kategorier. Vi fortæller gerne om dem alle, men vil her koncentrere os om de mest populære. Alle villaer er adskilt af tæt vegetation, så I føler jer helt alene på øen i bedste Robinson Crusoe-stil. Alle villaer har også egen lille strandhave med liggestole, havemøbler og det blødeste sand lige fra terrassedør til strandkanten. De fleste har privat pool. 

Soneva Fushi Villa Suite med pool, 594 m2
Stort soveværelse og opholdsafdeling. Kæmpe udendørs badeværelse udformet som tropisk have. Møbleret terrasse, solstole, privat strandhave og privat pool.  

Soneva Fushi Family Villa Suite med Pool, 537 m2
Romantisk og overdådig villa med stort soveværelse og børneværelse. Trappe op til udsigtsplatform. Terrasse, kæmpe udendørs badeværelse i gårdhave, hvor brusebadet er på en ø i et stort vandbassin. Nyd jeres dejlige pool ud til jeres strandhave.  

Crusoe Villa Suite med pool, 645 m2
2-etagers villa med imponerende detaljer som smukt loft til kip i opholdsrummet. Stort udendørs badeværelse i gårdhave, overdækket terrasse, strandhave og skønt poolområde. Soveværelse og balkon på første sal. 

Crusoe Villa suite 2 bedroom med pool, 649 m2
2-etagers villa med 2 soveværelser og badeværelser på hver sin etage samt stor opholdsstue, overdådigt udendørs badeværelse med boardwalk i sandet og både brus og kar, strandhave med terrasse med daybed og stor pool mm. 

Her udover har Soneva Fushi de vildeste kæmpevillaer, der for de størstes vedkommende har op til 9 soveværelser fordelt på flere bungalows, så privatlivet er intakt, hvis flere familier rejser sammen.   

Legorummet i The Den - børnenes aktivitetshus på Soneva Fushi, MaldiverneSoneva Fushi i børnehøjde

En stor villa ud til en paradisstrand. Turkisblåt vand at boltre sig i side om side med de mest utrolige fisk. Masser af jungle at udforske og blive væk i på den gode måde. De sødeste vilde kaniner. Den kæmpe børneklub The Den med stor swimmingpool, vandrutsjebane mm ... Soneva Fushi er lige så stor en oplevelse i børnehøjde som i voksenhøjde.

Få en madkurv ud over det sædvanlige med til en picnic på stranden, gå i den udendørs biograf sammen, bevæg jer ud på øen på cykel, hvor bl.a. bordtennisborde pludselig dukker op i en lysning i junglen. Og fortsæt ud i himmelrummet til stjerner og planeter fra øens observatorium. Stemningen er afslappet, og det samme er mor og far, så I bare kan nyde livet sammen.

Middag på en Sandbank, Soneva Fushi, MaldiverneGourmetoplevelser på Soneva Fushi

En væsentlig del af opholdet på Soneva Fushi er de kulinariske oplevelser, og de starter fra tidlig morgen og fortsætter til sen aften. 

 • Fresh in the Garden: Restaurant på pæle over den økologiske have. Friskt, sundt, let og lækkert på en restaurant uden vægge.
 • Mihiree Mitha: Overdådige buffeter og utallige kokke tager næsten pusten fra en om morgen og til frokost. Sushi og sashimi, økologiske salater, pizzaer, grillet fisk, delikat tandoori ... alt og mere til.
 • By the Beach: Sid i faklernes skær ude på stranden eller i en romantisk krog. Nyd det bedste fra det japanske og koreanske køkken til lyden af bølgerne.
 • Sobah’s Restaurant: Eksklusiv og prisbelønnet restaurant på øde ø 15 minutters sejlads væk. Maldivisk køkken med moderne twist - og bare tæer i sandet. Kun 18 borde. Kun 2 gange om ugen.
 • Down to Earth: A la carte og buffet med skiftende temaer.
 • Destination Dining: En picnic på en privat ø. Middag på stranden bare jer. Frokost i junglen. Find stedet og sammensæt jeres drømmes menu.
 • By the Bar: Champagne og cocktails med fødderne i det fine sand.
 • Bar(a) Bara: Loungestemning på pæle over lagunen.
 • The Wine Cellar: Det bedste, som et vinkort kan byde på. Gå under jorden med Soneva Fushis sommelier. 

I kan også vælge at få middagen serveret i jeres villa. I kan bestille a la carte for 127 euro per person, og bestiller I mere, betaler I differencen.

Soneva Fushi villa med pool, MaldiverneParadis i Paradis

Soneva Fushi er intet mindre end et Paradis i sig selv. Og alligevel er der et Paradis i Paradis. Nemlig Soneva Fushis vidunderlige og smukke spa. Glæd jer til et møde med behandlinger i verdensklasse udført i de smukkeste omgivelser. 

Kom helt tæt på nattehimlen på The Observatory. Soneva Fushi, MaldiverneFaciliteter i øvrigt

Dykkerskole, dybhavsfiskeri, bibliotek med internetadgang og satellit tv, snorkling, speedbåde, vandski, cykling, boules, bordtennis, kanoer, volleyball, badminton, stjerneobservatorium, tennis, fitness, windsurfing, børneklubben The Den, uden dørs biograf Cinema Paradiso.

Oplevelser på Soneva Fushi

Se billeder og læs om de mange andre unikke oplevelser på Soneva Fushi - klik her!

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.