• Poolvillaerne på Soneva Jani, Maldiverne har alle udsigt til hav og stjerner
 • Nyd en frokost hjemme i jeres villa på Soneva Jani, Maldiverne
 • Enkelte villaer på Soneva Jani har deres egen vandrutsjebane
 • Alle villaerne på Soneva Jani har en stor, privat pool
 • 2 Bedroom Water Retreat på Soneva Jani, Maldiverne

Soneva Jani, Maldiverne

Ypperlig luksus i poolvilla i lagunen

Soneva Jani på Maldiverne
Læs mere

Soneva Jani er den prominente Soneva-kædes nyeste og mest banebrydende resort. Her bor I i en overdådig poolvilla med en vidtstrakt lagune og ubeboede paradisøer som jeres private baghave. Gourmetmad, personlig service og ekstraordinære designløsninger er en selvfølge.

Nyd solnedgangen fra villaen på Soneva Jani, Maldiverne

ventet med længsel

Soneva-kæden er en af de helt skelsættende aktører inden for luksusrejser, og lige siden det blev bekendtgjort, at kæden ville opføre et nyt resort på Maldiverne, har åbningen været afventet med åndeløs spænding.

Nu er resortet endelig klar til at modtage gæster - og sikke en modtagelse, der venter jer. Soneva Jani er på alle måder lige så revolutionerende, som det første Soneva-resort var, da det åbnede for 20 år siden. Her venter jer den ypperste badeferie, hvor alle detaljer er afstemt for at give både familier og par den ultimative oplevelse.

Verdens første lagune-resort

Her er ikke blot tale om et ø-resort, men om et lagune-resort. Soneva Jani er nemlig opført som en miniatureby på vandet, og I bor i en underskøn lagune i et område, der har været helt mennesketomt, indtil opførelsen af Soneva Jani tog fart.

Soneva Jani er opført som en miniatureby på vandet

Det eneste, der omgiver jer, er lutter Idyllisk skønhed i turkise nuancer og fem paradisiske småøer, som I kan besøge, hvis I indimellem trænger til at få fast grund under fødderne. Alle øerne er ubeboede, og kun den ene ø, Medhufuru, vil blive bebygget.

Poolvillaer på Soneva Jani, Maldiverne set fra luften

Den smukkeste isolation

Alt - fra jeres enorme pooolvilla til resortets restauranter, observatorium, bibliotek og udendørs biograf - er opført på pæle i lagunen. Det giver en unik følelse af komplet isolation. Vandtransport kan arrangeres, når og hvor det skal være, men I kan også blot vade, svømme eller sejle kajak, hvis I vil lidt omkring. Eller gå via bådebroen ind på den første ø. 

Afstandene er små, og undervejs møder I nysgerrige tropefisk, havskildpadder, rokker og måske oven i købet delfiner.

Soveværelse på Soneva Jani, MaldiverneEVENTYR TIL SØS

De uberørte koralrev er altid lige inden for rækkevidde, og I kan snorkle direkte fra jeres egen terrasse. Soneva Jani har naturligvis også et professionelt dykkercenter, der arrangerer bådture og delfinsafarier til koralrevene uden for resortet.

Men I kan også blive tættere på hjemmet og blot lade jer sejle til en af resortets øde øer, hvor I kan nyde en privat picnic på stranden, udforske den tropiske skov og helt uforstyrret nyde solen og hinandens selskab. Alle resortets fem øer har paradisiske strande med fint, hvidt sand, hvor I kan gemme jer en hel dag uden at møde andre mennesker.

Feriestemning på Soneva Jani, Maldivernelegeplads for store og små

Gå tur i den labyrintiske have, far vild mellem de gamle figentræer, eller følg vandrestierne rundt på øen til fods eller på cykel. Her bliver også mulighed for at spille tennis.

Inde midt på øen ligger resortets økologiske farm, som producerer bl.a. frugter, grøntsager, krydderurter og svampe til resortets restauranter. 

Børneklubben på Soneva Jani, Maldiverne

Børneklub i pagt med naturen

På Medhufuru vil der også blive anlagt en børneklub. Børnene kan bruge øen som deres egen legeplads, snorkle, plante blomster og urter i haven, tilse havskildpaddernes reder på stranden og meget mere. Ligesom på resten af resortet handler alt om at opleve og respektere naturen.

Fantastiske faciliteter gjort endnu bedre

Mange af faciliteterne på resortet vil være genkendelige fra Soneva-familiens andre perler, men på Soneva Jani er det hele en tak mere sofistikeret, og vandets konstante tilstedeværelse tilfører det hele en ekstra dimension.

Observatoriet er indrettet, så I både kan studere den vidtstrakte stjernehimmel i teleskopet og spise en intim middag, mens en skærm på bordet gengiver de forunderlige motiver i teleskopet.

Studer den vidtstrakt stjernehimmel i teleskopet på observatoriet

Biografen er lydløs, så I kan høre de sagte bølgeskvulp under jer. Alle biografgængere får udleveret høretelefoner for ikke at forstyrre dyrelivet og stilheden på resortet. I sidder under åben himmel og kan lade filmen ledsage af en let middag, snacks eller vin.

forkælelse for hjerte, Krop og sind

Hovedbygningen, hvor også hovedrestauranten The Gathering ligger, er resortets hjerte. Nyd en god bog i biblioteket, der ligger oven på The Gathering med frit udsyn over Det Indiske Ocean. Sammesteds finder I Soneva Janis spa, hvor professionelle behandlere er klar til at forkæle jer med holistiske behandlinger indspireret af lokale traditioner.

Her er også motionsrum, yogapavillon, sauna og dampbad - alt sammen opført på pæle og med en storslået havudsigt til at holde jer med selskab.

Elegant afslapning på havet på Soneva Jani, MaldiverneGastronomi på havet

Gastronomi i verdensklasse er som altid en hovedhjørnesten i Soneva-konceptet. På Soneva Jani er ethvert måltid et eventyr - uanset om det indtages på en af resortets restauranter eller helt privat.

I kan nyde en privat barbecue på en øde strand eller blot hjemme i jeres villa. Tag på picnic i haven på Medhufuru eller i skoven på en af de andre øer. Romantikken og eventyret er lige for hånden overalt.

Nyd en frokost hjemme i jeres villa på Soneva Jani, Maldiverne

The Gathering

Soneva Janis hovedrestaurant serverer morgenmad, fokost og middag. Friskpresset juice, friskbagt pizza, friskfanget seafood og dampende hede tandooriovne og åbne grills, hvor jeres favoritter tilberedes à la minute. The Gathering rummer også en bar, hvor I kan nyde cocktails og tapas dovent henslængt på en daybed eller på katamaran-nettet over vandet.

So Imaginative

Lad Soneva Janis sommelier forberede en privat vinsmagning kun for jer. Vinkælderens økologiske og biodynamiske vine ledsages af en nøje sammensat menu, der spiller perfekt sammen med de kostbare dråber og fremhæver vinenes delikate nuancer på fornemste vis.

So Fresh og So Engaging

Her kommer I helt tæt på, mens jeres middag bliver tilberedt i det åbne køkken. På So Engaging, hvor der blot er plads til fem gæster, tilberedes retterne ved jeres bord - men menuen afsløres først, når den serveres!

So Starstruck

Hvad er mere romantisk end en middag under stjernerne? Stjernerne kommer ikke nærmere end på So Starstruck, hvor I nyder jeres middag i Soneva Janis observatorium, mens teleskopet transmitterer direkte til skærmen ved jeres bord.

Frokost på stranden. Soneva Jani, Maldiverne

The Beach

Nyd jeres frokost på stranden på Soneva Janis nordligste ø. Alt tilberedes af friske råvarer, som kokken netop har fundet eller fanget på stedet.

So Cool

Delikatesser i alle afskygninger, til når I har allermest behov for en forfriskning eller et mellemmåltid. Mere end 60 slags is, håndlavede chokolader, charcuterie, oste og marmelader får jeres smagsløg til at danse af fryd.

Poolvillaer med kig til stjerner og hav

Soneva Jani består af blot 25 villaer, hvoraf de 24 er opført på pæle på vandet. Alle villaer har en stor, privat pool og er opført, så de åbner op ud til lagunen samtidig med, at I er skærmet af og har god afstand til jeres naboer. Enkelte villaer har tilmed deres egen vandrutsjebane, der bringer jer direkte fra førstesalen ned i lagunens lune vand.

Enkelte villaer på Soneva Jani har deres egen vandrutsjebane

I vanlig Soneva-stil er villaerne opført i naturlige, bæredygtige materialer med en gennemtænkt indretning, der stråler af uformel elegance. Et banebrydende element er det automatiserede loft i soveværelset, der kan køres til side, således at I har frit udsyn til den storslåede stjernehimmel over jer. Skulle der falde et par dråber regn, folder taget sig automatisk ud igen.

1 bedroom water retreat

Denne villatype på i alt 411 m2 har plads til op til to voksne og to børn. Villaen består af et separat soveværelse og en soveafdeling til børnene, walk-in minibar, påklædningsværelse, indendørs og badeværelse og stort loungeområde. På førstesalen finder I et spiseområde og tagterrasse. Fire af villaerne har vandrutsjebane fra førstesalen.

Nyd jeres private villa på vandet på Soneva Jani, Maldiverne

2 bedroom water retreat

Her får I 555 m2 at slappe af på - og afslapning, det er der tænkt på overalt. Solsenge ved poolen, katamaran-net over vandet, nedsænket loungeområde og magelig daybed. I stueetagen finder I det ene soveværelse med badeværelse, påklædningsværelse, udendørs bad, walk-in minibar, lounge og soveafdeling til børnene. Førstesalen er indrettet med yderligere et badeværelse, påklædningsværelse, badeværelse, piseafdeling og tagterrasse. Halvdelen af disse villaer har egen vandrutsjebane fra førstesalen. Her er plads til op til fire voksne og to børn.

3 bedroom water retreat

Denne villa er ligeledes på 555 m2 og er indrettet med yderligere et soveværelse på førstesalen. Udendørs har I desuden to nedsænkede loungeområder, hvoraf det ene er overdækket. Her plads til op til seks voksne og to børn. Villaen har vandrutsjebane fra tagterrassen på første sal.

Poolvilla på Soneva Jani, Maldiverne

3 bedroom water reserve

Mere overdådigt bliver det ikke. Hele 1.066 m2 komplet privat ferieidyl omgivet af vand, vand og mere vand til alle sider. Villaen er indrettet merd tre soveværelser, et arbejdsværelse, eget motionsrum, udendørs badeværelse og daybed, loungeområde, walk-in minibar, soveafdeling til børnene samt tagterrasse med vandrutsjebane. Plads til op til otte seks voksne og to børn.

Alle villaerne på Soneva Jani har en stor, privat pool

4 bedroom island reserve

Soneva Janis - indtil videre - eneste villa på land. Med 1.424 m2 og plads til op til otte voksne og to børn er her rigeligt med plads til den store familie, til vennerne eller til jer, der bare ønsker et enestående refugium på stranden. Vandkanten er kun et stenkast væk, og på den modsatte side omslutter den tropiske skov jer på smukkeste vis. Villaen er indrettet med rummelige loungeområder ude og inde, dampbad, sauna, soveværelse, spisestue, pool med vandrutsjebane, køkken og vinkælder i stueetagen. På førstesalen har I yderligere tre soveværelser med hver deres badeværelse og påklædningsværelse.

Transport til Soneva Jani

Rejser I direkte til Soneva Jani, kommer I hertil med vandfly (ca. 40 min.) fra Malé Lufthavn.

I har også mulighed for at kombinere rejsen til Soneva Jani med et ophold på Soneva Fushi 5+*, hvor transporten så foregår enten med speedbåd fra Soneva Fushi eller som et idyllisk halvdageskrydstogt med luksusyachten Soneva In Aqua.

FUNKLENDE NYT

Soneva Jani er et nyopført resort, der åbnede 1. november 2016. Flere fotos af resortet forventes at tilkomme, efterhånden som de forskellige faciliteter færdigbygges.

Se billeder og læs om de mange unikke oplevelser på Soneva Jani - klik her!

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.