• Privat pool i jeres Family Suite With Pool på Sun Aqua Iru Veli på Maldiverne
 • Soveværelset i jeres Sun Aqua Sultan Suite på Sun Aqua Iru Veli på Maldiverne
 • Stranden ved Sun Aqua Iru Veli på Maldiverne

Sun Aqua Iru Veli, Aluvifushi, Dhaalu Atol, Maldiverne

Poolvillaer med all inclusive, spa, dykning og udflugter

Privat pool i jeres Family Suite With Pool på Sun Aqua Iru Veli på Maldiverne
Læs mere

Aluvifushi er én af flere små, naturskabte tropeøer i den smukke Dhaalu-atol. På pæle i lagunen og langs stranden finder I en række moderne villaer, hver med egen pool og adgang til spa og oplevelser. 

Stranden ved Sun Aqua Iru Veli på MaldiverneEfter 35 flotte minutter med vandflyver fra den internationale lufthavn i Malé byder bølgernes brusen mod stranden velkommen til Aluvifushi – en lille koralø i en af de 26 atoller, der udgør Maldivernes ørige.   

Her har Sun Siyam netop åbnet seneste elegante skud på stammen af luksusresorts, og hele den privatejede ø er forbeholdt resortets gæster. Det 5-stjernede resort Sun Aqua Iru Veli består således af 125 villaer, nogle på stranden, mens andre er bygget på pæle over vandet i en naturskabt lagune. Alle villaerne, uanset om de er designet med par eller familier i tankerne, er udstyret med private pools og panoramaudsigt over Det Indiske Ocean. 

Soveværelset i jeres Beach Suite With Pool på Sun Aqua Iru Veli på MaldiverneAFSIDESLIGGENDE OG LIGE TIL

Omgivet til alle sider af havets blå er Aluvifushi afskåret fra resten af verdenen, men det skorter ikke på moderne bekvemmeligheder af den grund. Langtfra. Øen er indrettet med den uforstilte luksus og rolige effektivitet, der er kendetegnende for Sun Aqua-konceptet, og med Premium all inclusive har I alt inden for rækkevidde. Samtlige aktiviteter, udflugter og gastronomiske oplevelser, I måtte ønske jer, er selvfølgelig inkluderet i opholdet, og derudover finder I et stort loungeområde midt på øen med bl.a. fitnesscenter og infinity pool. 

Aqua Orange på Sun Aqua Iru Veli på MaldiverneRESTAURANTER OG BARER

Med fem restauranter og flere barer samlet på øen løber I ikke tør for kulinariske indtryk. ’Champagne og hummer-aften’ foregår for eksempel ugentligt på én restaurant, mens der på en anden grilles direkte på stranden til frokost og aften. Eller hvad med at benytte jer af muligheden for at bestille private dining på villaens terrasse, i strandkanten eller, tja, hvor som helst?

Grouper Grill på Sun Aqua Iru Veli på MaldiverneET HAV AF OPLEVELSER

Allerede fra luften, mens vandflyveren gør klar til landing i lagunen ved Aluvifushi, kan I spotte de koralrev, der omgiver øen. Aluvifushi ligger i den sydlige del af atollen Dhaalu, der har et rigt undersøisk liv med mangefarvede tropefisk og koralrev. Med det i mente kan der hurtigt gå mange timer med bare at snorkle i havet omkring jeres villa og udforske Aluvifushis husrev.  

Det rolige og krystalklare vand i øens lagune giver desuden gode betingelser for at lære at dykke, hvilket Iru Velis egen dykkerskole, Sun Diving School, kan hjælpe med. 

Certificerede instruktører står derudover klar til at give inkluderede lektioner i windsurfing og jetski, og med i opholdet er bl.a. også delfincruise, guidet snorkling safari tour, solnedgangscruise og udflugter til nærliggende øer.  

Nyd en massage med udsigt i Sun Aqua Spa på Sun Aqua Iru Veli, MaldiverneWELLNESS PÅ VANDET

Hævet over havoverfladen i øens lagune ligger resortets spa, Sun Aqua Spa. De seks træpavilloner står opført på pæle i vandet og er tiltænkt som et refugium for krop og sjæl. Derfor er naturmaterialer anvendt både i opførelsen og indretningen, der sammen med havet omkring har en beroligende effekt. Med i opholdet på Sun Aqua Iru Veli følger en daglig spakredit, der kan omsættes til behandlinger i Sun Aqua Spa. 

Jeres Dolphin Ocean Suite på Sun Aqua Iru Veli på MaldiverneVILLAER PÅ SUN AQUA IRU VELI

I alt 125 villaer er samlet i og omkring lagunen ved Aluvifushi - lige præcist nok til, at I er sikret det brede udvalg af faciliteter, der følger med et resort af en vis størrelse, men ikke så mange, at øen føles overrendt. 

Villaerne er rummelige og stilbevidst indrettet med organiske materialer og et blødt, naturligt lysindfald. Alle komplet med indendørs opholdsområde, privat udendørs bad med badekar, træterrasse i to niveauer og egen ferskvandspool.  

Hvor villaerne på land er flankeret på begge sider af kridhvid sandstrand, svajende palmer og tropevegetation, har de oversøiske villaer uhindret 360 graders udkig til havet fra store og strategisk placerede vinduer.

Størrelserne og opdelingen af rummene varierer fra Beach Suite på 93 kvadratmeter til King Beach Suite på hele 643 kvadratmeter.

Terrassen i jeres Beach Suite With Pool på Sun Aqua Iru Veli på MaldivernePå stranden: 

 • 51 Beach Suites på 93 kvm: To voksne og to børn eller tre voksne 
 • 10 Family Suites på 97 kvm: To voksne og to børn eller tre voksne
 • 5 Sun Aqua Sultan Suites på 134 kvm: To voksne og to børn eller tre voksne
 • 1 Grand Beach Suite på 194 kvm: To voksne og to børn eller fire voksne 
 • 1 King Beach Suite på 643 kvm: Fire voksne og to børn eller seks voksne 

Privat pool i jeres Dolphin Ocean Suite på Sun Aqua Iru Veli på MaldivernePå vandet: 

 • 41 Ocean Suites med pool på 124 kvm: To voksne og to børn eller tre voksne 
 • 14 Dolphin Ocean Suites på 124 kvm: To voksne og to børn eller tre voksne 
 • 1 Grand Ocean Suite på 175 kvm: To voksne og to børn eller fire voksne 
 • 1 King Ocean Suite på 393 kvm: Fire voksne og to børn eller seks voksne 

Solnedgang over friskvandspoolen på Sun Aqua Iru Veli på MaldiverneOGSÅ FOR DE MINDSTE

Rejser I med små børn i alderen 3 til 12 år, vil øens Kid’s Club være et hit. Som en ekstra, lille luksus stilles der desuden en shisha (barnepige) per par til rådighed tre timer dagligt i Shisha Loungen.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.