• Vilamendhoo, Maldiverne set fra strandkanten
 • Tag ud og snorkle på Vilamendhoo, Maldiverne
 • Vilamendhoo resortet set udefra, Maldiverne

Vilamendhoo Island Resort & Spa, Maldiverne

All inclusive ved Maldivernes bedste husrev

Spa- behandlinger for par på Vilamendhoo, Maldiverne
Læs mere

I Maldivernes sydlige Ari-atol 25 minutters smuk flyvning i vandflyver fra Male ligger Vilamendhoo Island Resort & Spa 4*. Øen, der er 900 m lang og 250 m bred, smykkes af hvide strande og frodig vegetation.

Tid til afslapning på de hvide sandstrande, Vilamendhoo, Maldiverne Her er Maldivernes måske bedste husrev tæt på stranden, og her er villaer til såvel det romantiske par som familien på en badeferie ud over det sædvanlige.

Med all inclusive på Vilamendhoo Island Resort & Spa får I samtidig utroligt meget for pengene. Og budgettet ligger fast hjemmefra.

Beach Villaer på Vilamendhoo, Maldiverne er beliggende helt nede ved strandenVillaer ved stranden og på pæle i lagunen

Vilamendhoo Island Resort & Spa 4* har 184 værelser og villaer fordelt på 4 kategorier: 30 jacuzzi water villaer på pæle i havet, 30 jacuzzi beach villaer, 111 beach villaer og 13 garden rooms.

For at alle gæster får præcis det ud af deres ferie, som de drømmer om, har Vilamendhoo opdelt øen i to primære områder.

Den nordlige tredjedel har fokus på romantik og tosomhed. Her finder I Jacuzzi Water Villaer og Jacuzzi Beach Villaer, voksen pool, loungebar og restauranten Ahima forbeholdt gæster over 18 år.

Legeplads Vilamendhoo 4* MaldiverneResten af øen – og dermed den største del på Vilamendhoo Island Resort & Spa - har fokus på familiernes behov med familiepool, familie lounge og restaurant Funama, underholdning for børn og de dejlige Beach Villaer og også Garden Rooms, hvor vi i Nyhavn Rejser anbefaler Beach Villaer.

Jacuzzi Water Villa. Vilamendhoo Island Resort & Spa, Maldiverne Jacuzzi Water Villaer
Dette er den ultimative villa på Vilamendhoo Island Resort & Spa, hvis I søger romantisk tosomhed med masser af privatliv. Den 85 m2 store villa står på pæle i lagunen med privat trappe ned i det klare vand. I har et stort soveværelse, privat udendørs jacuzzi til 2 under stjernerne, soldæk med solstole, trægulve, iPod docking … og fantastisk udsigt. Havet er under jer. Himlen er over jer.

Jacuzzi Beach Villaer
Resortets bedste og mest romantiske villa for jer, der foretrækker at bo med direkte adgang til stranden. Den 65 m2 store villa har i princippet hele stranden som forhave. I har også her stort soveværelse, privat udendørs jacuzzi til 2 under stjernerne, soldæk med solstole, trægulve, iPod docking … og fortræffelig udsigt mod lagunen.

Beach Villa på Vilamendhoo Island Resort & Spa, MaldiverneBeach Villaer
55 m2 store villaer, der langt hen ad vejen er som Jacuzzi Beach Villaer, men uden jacuzzi og soldæk og med stengulv i stedet for trægulv. Også her træder I lige ud i sandet. Mellem jer og vandet er kun palmer, hængekøjer og solstole.

Garden Rooms
Garden Rooms er også villaer på 55 m2, og på næsten alle punkter som Beach Villaer. Dog ligger de i haven og ikke ved stranden. Men på en ø, der kun er 250 m bred, er der aldrig langt til vandet. De væsentligste forskelle er udsigten, og at Garden Rooms ligger i blokke af 4 eller 5 værelser på Vilamendhoo Island Resort & Spa.

Vilamendhoo ligger måske ud til det allerbedste husrev på MaldiverneMaldivernes måske bedste husrev

I kan finde sol og afslapning mange steder på Maldiverne. Også meget mere luksuriøse resorts. Men få steder får I så meget for pengene som på Vilamendhoo Island Resort & Spa. Og få steder om nogen finder I et bedre husrev.

Ari-atollen tiltrækker dykkere og snorkelentusiaster fra hele verden. Og Vilamendhoo har her et af de mest unikke husrev. Det ligger kun 10 15 m fra stranden, og selv inde på lavt vand venter store oplevelser.

Snorkling på Vilamendhoo, MaldiverneRevet er samtidig meget imponerende takket være en dyb kanal på hver side, der giver stor vandgennemstrømning og dermed gunstige betingelser for et fantastisk undervandsliv. På dage med strøm i kanalerne, kan I snorkle, mens I glider fra ende til anden for at ”lande” på stranden igen. En fantastisk oplevelse.

Skal I dykke på revet, kan I også gøre det direkte fra stranden, og dykkercentret hjælper med at bringe flaskerne hen til jeres startsted.

Sunsetbar på Vilamendhoo Island Resort & Spa, MaldiverneAll inclusive på Vilamendhoo Island Resort & Spa

Når I rejser med Nyhavn Rejser til Vilamendhoo Island Resort & Spa 4*, har I all inclusive. Der er styr på budgettet hjemmefra, og I bruger næsten ikke penge under opholdet.

Inkluderet i prisen er: helpension, sodavand, juice, diverse cocktails og spiritus, husvin, øl, vand, eftermiddagste, minibar (øl, vand, sodavand, kaffe/the), én udflugt og også vandsport, der ikke er motoriseret. I får desuden ½ fl. champagne/prosecco pr værelse.

I behøver kun at betale for særlige drikkevarer, enkelte ting i minibaren og evt. udflugter ud over den ene, der er inkluderet. Og hvis I vælger at forkæle jer selv med besøg i spaen eller i nogle af de specialiserede a la carte restauranter.

Morgenbuffet på Vilamendhoo, MaldiverneBarfods buffetrestauranter

Vilamendhoo Island Resort & Spa har to søsterrestauranter, hvor I nyder måltiderne med sand mellem tæerne. Masser af åbne døre fra gulv til loft sørger for en frisk brise, og her er også et mindre udendørs arealer.

Restaurant Funama er for gæster i Garden Rooms og Beach Villaer. Voksne gæster fra Water Villaer og Jacuzzi Beach villaer spiser i Restaurant Ahima.

De to restauranter har samme buffet, der varierer fra dag til dag efter forskellige temaer og med live cooking stations, hvor kokkene serverer direkte fra pande eller grill.

Maden er velsmagende, veltilberedt og pænt anrettet. Forvent dog ikke gourmetoplevelser som på a la carte restauranter på Nyhavn Rejsers 5* resorts på Maldiverne.

Restauranten Asian Wok på Vilamendhoo, MaldiverneA la carte tilbud

Hvis I ønsker flere gastronomiske oplevelser, kan I prøve nogle af resortets a la carte tilbud mod en merpris.

Asian Wok på pæle i havet har specialiseret sig i det asiatiske køkken og teppanyaki. Hot Rock kun for voksne har specialiseret sig i seafood, steaks og kylling tilberedt ved bordet. Og endelig er der snacks ved resortets pools og ved strandene, room service med servering i villaen og mulighed for en privat middag på stranden.

Poolen på Vilamendhoo, MaldiverneFamilie swimmingpool og legeplads

Midt på øen er en stor hyggelig familiepool med soppebassin, hvor familier kan boltre sig. Der er samtidig en lille legeplads lige ved siden af poolen, så de voksne kan slappe af, mens de små rutsjer, gynger eller leger gemmeleg.

Rundt på øen vil I desuden finde flere barer og et diskotek.

Der er rig mulighed for at dykke ned i Maldivernes helt fantastiske koralrev, VilamendhooMasser af aktiviteter

Vilamendhoo Island Resort & Spa tilbyder en lang række sportsaktiviteter på land og til vands, og resortet arrangerer mange udflugter. Her er også fitness center, spillerum for børn, dykkercenter, Duniye spa og masser af underholdning inkl. foredrag om livet i havet og lokale kulturelle indslag som Bodu Beru danseshow.

Ugen igennem er der et stort program, der også omfatter konkurrencer for dem, der har lyst.

Her er internet café, og der er WiFi i alle værelser og på de fleste restauranter, barer m.m..

 Det ultimative højdepunkt; at svømme ved siden af en hvalhajSvøm med mantarokker og hvalhajer

Den sydlige Ari-atol muliggør en helt enestående udflugt: At svømme med nogle af havets kæmper. De fleste steder på Maldiverne kan de store mantarokker og hvalhajer kun ses i kortere sæsoner, men de lokales erfaringer i den sydlige Ari-atol er, at de her kan ses året rundt med stor sandsynlighed, dog uden garanti.

Oplevelserne foregår i båd på ca. 4 timers udflugter og byder på svømning og nærkontakt med de utrolige skabninger. Prislejet er ca. 50 USD pr. person.

Tal med vores rejsekonsulenter om en familieferie til Maldiverne ud over det sædvanlige.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.