• Sejl med Scubaspa til vidunderlige atoller i Maldiverne
 • Svøm med hvalhajer fra Scubaspa på Maldiverne
 • Tag på dykker- og spaeventyr med Scubaspa på Maldiverne
 • Vidunderlig strand og udsigt til Ocean Villaerne på Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne

Yachtcruise og all inclusive på Maldiverne

Eventyr i atolhavet med snorkling, dykning, spa og skønt 4+* resort. 12 dage fra 38.500 kr.

Glæd jer til:

Enestående cruise med Floating Resort by Scubaspa mellem 5 atoller

Spa- og dykkeroplevelser efter jeres valg

Unik snorkling bl.a. med hvalhajer

Dejlig water villa på Centara Grand Island Resort & Spa 4+*

Overdådig all inclusive med spabehandlinger og udflugter

Læs mere

Oplev et cruise mellem Maldivernes vidunderlige laguner med sublim snorkling. I sejler med en lækker yacht og kan vælge mellem spacruise og dykkercruise eller begge dele. Eventyret slutter med ultimativ all inclusive på Centara Grand Island 4+*.

Dette er rejsen til Maldiverne for jer, der vil opleve verden fra sin absolut smukkeste side både over og under havoverfladen og nyde en forrygende finale i en water villa på et førsteklasses resort med all inclusive. 

Yachtcruise til 5 atoller på Maldiverne

I udforsker først Maldivernes turkise atoller og ikke mindst deres unikke marineliv. Hvalhajer, djævlerokker, farverige koralrev og meget mere venter. Det samme gør besøg på sandbanker og øde paradisøer. Læg hertil livet om bord på en lækker yacht, Floating Resort by Scubaspa 4*, med plads til maks. 40 personer! 

Spa- eller dykkercruise – eller et miks?

Floating Resort by Scubaspa er lige så meget en eksklusiv dykkerbåd som et flydende sparesort. 

Har I dykkercertifikat, kan I vælge et dykkercruise og gå endnu mere i dybden med marinelivet end de i forvejen fantastiske snorkelture. Er I mere til skønne spabehandlinger, vælger I et spacruise. Er I til begge dele, vælger I en blanding. Uanset, hvad I vælger, venter der en oplevelse for livet. 

All inclusive resort med spabehandlinger og udflugter

Jeres rejse til Maldiverne har en finale ud over det sædvanlige på Centara Grand Island Resort & Spa 4+*. Resortet ligger en kort sejltur fra havnen ved Maamigili Airport i den sydlige Ari-atol, hvor I forlader jeres yacht, og byder på overdådig all inclusive. Igen er temaerne snorkling, dykning og spa i skønne omgivelser. 

I har inkluderet gastronomi og drikkevarer samt 5 udflugter og spabehandlinger. I bor i en stor villa på pæle i lagunen, der byder på eminent snorkling med et af Maldivernes bedste husrev. I er automatisk opgraderet til ”The Club”, hvilket giver en række ekstra fordele. Glæd jer!

Program

Dag 1
I rejser til Maldiverne

Palme i vandkanten på MaldiverneI rejser til Maldiverne, hvor I lander i Male dag 2. Rejsen til Maldiverne kan selvfølgelig skræddersys efter jeres ønsker, men skal I direkte til cruiset, tager I hjemmefra en fredag, da Floating Resort by Scubaspa altid stævner ud om lørdagen. 

Vi anbefaler udrejse om aftenen, så I ankommer om eftermiddagen. I kan også ankomme om morgenen, men så skal I vente på de øvrige gæster på båden til afgang. Det er dog ikke det værste sted at have ventetid. 

Dag 2
Velkommen til Maldiverne og af sted på cruise

Tag på dykker- og spaeventyr med Scubaspa på MaldiverneI ankommer til Male, hvor I bliver budt velkommen til Maldiverne og kørt til havnekajen, hvorfra en mindre båd sejler jer 10 minutter til yachten, der enten hedder Ying eller Yang. Mærker I den gode stemning og balance sprede sig?

Dolphin suite på ScubaspaFloating resort by Scubaspa

Floating Resort by Scubaspas to lækre yachts Scubaspa Ying og Scubaspa Yang er præcis, som en yacht skal være i en turkis lagune på Maldiverne. Skønne soldæk med jacuzzi. Hyggelig bar og dejlig restaurant. Og ikke nok med det: Her er både perfekte dykkerfaciliteter og en stor og lækker spaafdeling.

Spa på Scubaspa på MaldiverneJeres cruise på Maldiverne starter

I bliver budt velkommen om bord, får jeres kahyt og pakker ud. I møder personalet og får instruktioner for de næste dage. I stifter også bekendtskab med den gode mad om bord – først buffet til frokost, hvor I ankommer om morgenen, og senere til middag i Al Fresco Restaurant.

Når alle er ankommet ud på eftermiddagen, sejler I ud. Der er tid til at reservere et par tider i spaen, og når natten falder på, har I krydset Male-atollen fra syd til nord. I kaster anker i nærheden af Coco Palm Bodu Hithi Resort. Det er tid at blive vugget i søvn i kahytten.

Dag 3
Yoga, spa og djævlerokker

Udforsk Maldivernes atolhav med ScubaspaDagens indhold afhænger naturligvis af, om I har valgt spacruise, dykkercruise eller et miks. Stemningen om bord er intens, for alle glæder sig til netop det, de skal. Og omgivelserne kan jo ikke være smukkere. 

Der er god plads overalt på båden, og har I valgt spacruise, bliver dette endnu mere markant, mens alle dykkerne kun kan ses som bobler på havoverfladen. Alle er velkomne til at deltage i yoga, snorkling m.m. 

Når I kaster anker, er det altid tæt på en ø, som I kan bede om at blive sejlet ind til i en lille båd. I kan også sejle i kajak eller på paddleboard.

Hver dag er der gratis yogaklasser på Scubaspa på MaldiverneDagens program:

5.45: Sunrise Pranayama Yoga Breathing Session
6:15: Testdyk ved Bodu Hithi Thila
7:00: Yoga
8:00–09:30: Morgenmad
9:00: Spaen åbner
10:30: Andet dyk ved Bodu Hithi Manta Point
12:15: I sejler til Rasdhoo-atollen
13:00: Frokost
15:30: Tredje dyk, denne gang i Rasdhoo Madivaru Channel
15:30–18:00: Snorkling, vandsport og strandbesøg ved Madivaru Finolhu
19:00: ‘Sunday Roast’ middag på Al Fresco Restaurant

Program med forbehold

For alle dage gælder, at I helt naturligt er afhængige af vind og vejr, ligesom fisken jo ikke er fjernstyrede, men kan svømme deres egne veje. Personalets enorme erfaring gør dog, at de kender de bedste steder for de største oplevelser. 

Dag 4
Hammerhajer og cocktails

Jacuzzi på Scubaspa, MaldiverneI fortsætter jeres yachtcruise mod nye oplevelser. Dykkerne starter med hammerhajer ved Kuramathi Kandu, og senere venter Rasdhoo Madivaru, hvor der er chancer for at se bl.a. hugtand tun, bladfisk, ørnerokker og de mageløse napoleonsfisk. 

Spafolket nyder at bliver forkælet imens, og også i dag skal I ind på land til en lækker strand! 

Få de bedste snorkel oplevelser under sejladset med Scubaspa i MaldiverneDagens program:

5:45: Morgendyk med hammerhajer ved Kuramathi Kandu
7:00: Yoga
8:00–09:30: Morgenmad
9:00: Spaen åbner
10:00–13:00: Snorkling, vandsport og strandbesøg på ubeboet ø
10:30: Andet dyk, denne gang ved Rasdhoo Madivaru
13:00: Frokost
17:30: Sunset Salutation Yoga
18:15 Cocktail på Maaya Sand Bank
19:00 ‘Surf and Turf’ middag

Dag 5
Hajer, djævlerokker, spa og BBQ

Svøm med djævlerokker fra Scubaspa på MaldiverneFloating Resort by Scubaspa bevæger sig nu ned gennem Ari-atollen, der er kendt for noget af Maldivernes bedste snorkling og dykning.

Aftenstemning på en paradisø på MaldiverneDagens program:

5:45: Sunrise Pranayama Yoga Breathing Session
6:30: Morgendyk ved Fish Head med hajer
7:00: Strandyoga på sandbanke
8:00–09:30: Morgenmad
9:00: Spaen åbner
10:30: Andet dyk, djævlerokker ved Moofushi Manta Point
13:00: Frokost
14:30: Dyk ved Bulhalhohi Caves med grotter og revhajer
18:30 Moonlight BBQ på en sandstrand
21:30 I sejler til Dhigurah i den sydlige Ari-atol og kaster anker 23:45

Dag 6
Hvalhajer og videre mod nye eventyr

Svøm med hvalhajer fra Scubaspa på MaldiverneI dag skal I for alvor krydse fingre for, at naturen har læst dagsprogrammet og arter sig derefter. Nu venter nemlig den helt store finale for jeres yachtcruise på Maldiverne: Mødet med havets største fisk, hvalhajen, som I både kan snorkle og dykke med. Nyd de sidste spa-behandlinger om bord, hvis I er på spa-cruise.

Aftenstemning på Scubaspa på MaldiverneDagens program: 

7:00: Yoga
8:00-09.30: Morgenmad
9:00: Spaen åbner
9:15-12:45: På udkig efter hvalhajer
13:00 American BBQ frokost
13:30 Farvel til Floating Resort by Scubaspa 

Mange af de andre gæster skal til lufthavnen for at flyve hjem. I stedet for at stige om bord på et fly, går I dog om bord på endnu en båd, der sejler jer en halv times tid til Centara Grand Island Resort & Spa 4+*.

Udsigt til The Over Water villaerne, Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneCentara Grand Island Resort & Spa 4+*

Centara Grand Island Resort & Spa er et paradis, der på alle måder tager tråden op fra jeres cruise. 

Her er super snorkling, en dejlig spa og overdådig all inclusive, der inkluderer udflugter og daglige spabehandlinger (eller dyk). I skal bo i en Deluxe Water Villa på 86 m2 med trappe direkte ned til vandet fra soldækket. 

Dag 7-10
Afslapning og oplevelser på Centara Grand Island Resort & Spa

Aqua Bar om aftenen på Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneDe næste dage er til at foretage sig præcis så meget eller lidt, I har lyst til. I har all inclusive på 3 restauranter, så I behøver ikke have pengene frem, når I skal spise og drikke, og I har 100 $ spakredit hver eneste dag til f.eks. massage. Vil I hellere dykke, kan I ombytte spakredit til dykkerkredit op til 2 gange.

I har også udflugter inkluderet dagligt. Vælg mellem snorkeltur, hvalhaj safari, solnedgangscruise, ø-tur og en fisketur. 

Dag 11-12
Hjem fra rejse til Maldiverne

Vidunderlig strand og udsigt til Ocean Villaerne på Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneI siger farvel til Centara Grand Island Resort & Spa, sejler til den lokale lufthavn og flyver til Male. Herfra går turen videre mod Danmark, hvor I lander dag 12. Velkommen hjem så uendeligt mange oplevelser rigere. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Yachtcruise og All Inclusive på Maldiverne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.07.19 ‑ 26.09.1939.000‑41.00053.000‑55.000
05.10.19 ‑ 19.12.1942.000‑46.00061.000‑67.000
05.01.20 ‑ 09.01.2041.000‑43.00060.000‑62.000
12.01.20 ‑ 23.01.2042.000‑44.00066.000‑68.000
20.04.20 ‑ 30.04.2038.000‑40.00058.000‑60.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Maldiverne t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport Male lufthavn til yacht
 • 4 nætters yacht cruise på Floating Resort by Scubaspa 4* i Sea Star kahyt
 • Bådtransport fra lufthavn i Ari atol til Centara Grand Island Resort
 • 5 nætter på Centara Grand Island Resort & Spa 4+* i Deluxe Water Villa
 • Ultimativ all inclusive på Centara
 • Ekstra fordele i The Club på Centara
 • Vandfly Centara Grand Island Resort-Male lufthavn
   

Vælg mellem følgende pakker på yachten

 • Dyk: 8 til 10 dyk
 • Spa: 4 spabehandlinger
 • Dyk & Spa: 4 dyk og 2 spabehandlinger
   

Ophold om bord inkluderer derudover:

 • Helpension med 3 buffet-måltider om dagen
 • Velkomstdrink
 • Ubegrænset drikkevand
 • Juices på dåse/karton og udvalg af te og kaffe ved morgenmad til kl. 9
 • Dykkertank og vægte
 • Nitrox
 • Snorkeludstyr
 • Yoga-klasser hver morgen
 • BBQ på sandbanke
 • 2 GB internet adgang pr. kahyt
   

Ultimativ all inclusive på Centara:

 • Daglig "spa-kredit" på 100 USD eller 2 dyk (læs mere her). NB: Spa-kredit ændres til 100 USD i alt ved 6 nætter fra maj 2019.
 • Udflugter dagligt: Snorkeltur, hvalhaj safari, solnedgangs cruise, ø-tur og en fisketur
 • Stor morgenbuffet og afternoon tea
 • Frit valg mellem 3 restauranter (bordreservation kræves)
 • Udvalgte drikkevarer fra kl. 10.00 til midnat
 • Alle ikke-motoriserede vandsportsfaciliteter
 • Fitnessfaciliteter samt undervisning i windsurfing og tennis
 • Minibar, der opfyldes dagligt med vand, øl, vin, chokolade og chips
   

Inkluderet i The Club på Centara:

 • Clubfaciliteter med lounge, bar, restaurant og pool, hvor der hersker ro og fred
 • Concierge- og poolservice med bl.a. frugt og kølende håndklæder
 • Opgraderede faciliteter i suiten/villaen, concierge service, velkomstdrink og frugt samt privat check-in i The Club
 • Dagligt vask af to stk. tøj pr. suite/villa m.m.
 • Formiddagssnack, afternoon tea, pre-dinner kanapeer og premium drikkevarer i clubben
 • A la carte morgenmad, frokost og 5-retters middag med chef's menu

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Tillæg for bedre kahyt. Ring og hør vores rådgivere om mulighederne.

Bemærk

 • Afrejse muligt fra provinsen mod tillæg
 • Tillæg for opgradering fra Sea Star kahyt (12-13 m2) til Manta suite (19-22 m2): Ca. 3.500-4.000 kr. pr. person.
 • Ring og hør for priser på andre kahytter.