• Two Bedroom Presidential Suite på Four Seasons Marrakech, Marokko
 • Quattro-baren på Four Seasons Marrakech, Marokko
 • Four Seasons Marrakech har både pools til par og familier, Marokko

Four Seasons Resort Marrakech, Marrakesh, Marokko

Et af de bedste resorts i Marrakesh til par og familier

Stemningsfulde aftener på Four Seasons Marrakech i Marokko
Læs mere

Four Seasons Resort Marrakech er et af de bedste resorts i Marrakesh. Top service, restauranter, spa og aktiviteter for store og små i et roligt hjørne af byen med kun ti minutters kørsel til det farverige og kulturrige centrum.

Velkommen til Four Seasons Marrakech i MarokkoStort resort i smukke omgivelser

Four Seasons Resort ligger i udkanten af Marrakesh og spreder sig over et 40 hektar stort område med værelser og suiter i forskellige størrelser, der egner sig perfekt både til par og familier. Trods resortets størrelse finder I masser af plads til ro og afslapning mellem smukke, mauriske haver med tropisk fuglesang, oliventræer, svajende palmer og rislende springvand. Flere steder kan I endda nyde udsigten til Atlasbjergene, der troner mod himlen i det fjerne.

Fællespoolen på Four Seasons Marrakech i Marrakesh, MarokkoPools både for voksne og børn

Resortet har to pools. Mens den ene er forbeholdt voksne, der ønsker at slappe af i rolige omgivelser, er den anden større og åben for alle aldre.

Massage og et godt lag sæbe i en hammamSpa med traditionel hammam

Ingen ferie i Marokko uden hammam. Og resortet har naturligvis en stor spa, hvor I kan forkæle jer selv med alt fra en tur i dampende hammambade til massage, manicure og ansigtsbehandlinger. Søger I en ægte, marokkansk oplevelse i forlængelse af hammambadet, er signaturmassagen med mellemøstlige massageteknikker og arganolie som skræddersyet til jer.

I kan også deltage i yoga eller meditation i resortets fredfyldte haver.

Inara Lounge på Four Seasons Marrakech i MarokkoTre super restauranter

Four Seasons Resort Marrakech har tre restauranter, der både inviterer jer til at smage på Marokkos kulinariske rigdom og de moderne, europæiske køkkener. I starter dagen med brunch på restaurant Quattro. Retterne er internationale med alt fra æg i forskellige afskygninger til friskpresset juice, lækre yoghurter, myslier, ost, brød og kager. Mens I om aftenen kan nyde et udvalg af italienske retter.

Quattro-baren på Four Seasons Marrakech, MarokkoFra skaldyr til smagen af Marokko

Restaurant Azzera ligger med udsigt ud over voksenpoolen. Her kan I nyde dagens frokost i skyggen fra et palmetræ. På menukortet finder I eksempelvis udsøgte bøffer og frisk skaldyr, men det er også stedet for en god pistacieis!

Er I til en traditionel madoplevelse, skal I nyde jeres middag på restaurant Inara i hjertet af resortet. Retterne er inspireret af det marokkanske, tyrkiske og libanesiske køkken med et moderne touch. Her er kælet for detaljerne, og retterne tilberedes af lokale råvarer, krydderier og urter.  Husk at smage en god kop marokkansk myntete.

Børneklubben på Four Seasons Marrakec, MarokkoAktiviteter i børnehøjde

Four Seasons Resort Marrakech har også en børneklub, der udefra er designet som en traditionel kasbah. Her kan børnene tegne og deltage i forskellige lege sammen med det professionelle personale. Nogle aftener er der endda biograf på programmet.

Medinaen i Marrkech, MarokkoOplev farverige Marrakesh

Four Seasons Marrakech byder på et væld af aktiviteter, men glem ikke at besøge Marrakeshs medina i den gamle bydel. En køretur på kun ti minutter bringer jer til centrum (af Medinaen), hvor I for alvor oplever Marrakeshs sjæl og kultur. Marrakesh er en smeltedigel af moderne og traditionelt. I medinaen oplever I eksempelvis det farverige basarliv, som er særligt karakteristisk for Marrakesh. Her handles alt fra krydderier til marokkanske kager, tæpper og æsler, og slangetæmmere og historiefortællere samler lokale og turister om landets mystik. Oplev også de smukke, botaniske Menara-haver fra det 12. århundrede.

Premier Garden Room med terrasse på Four Seasons Marrakech, MarokkoModerne, marokkansk stil

Overalt på Four Seasons Resort Marrakech kan I nyde et moderne og elegant design, holdt i en marokkansk stil med masser af mosaikker, lokal kunst og varme farver. Et design, der sammen med resortets øje for naturen sætter rammerne for stemningen af ferie i Marokko.

I kan vælge mellem mange forskellige værelsesyper og suiter, som enten har terrasse eller balkon med udsigt til Menara-haverne og Atlasbjergene i det fjerne. Værelserne er enten 42 eller 50 m2. Suiterne er 56 til 206 m2. Skal det være helt vildt, kan I bo i den Royale Villa på 350 m2!

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.