• Lækker udendørspool på Heure Bleue Palais i Essaouria, Marokko
 • Autentisk tyrkisk hammam på Heure Bleue Palais i Essaouria, Marokko
 • Kameler på stranden i Essaouira, Marokko

Heure Bleue Palais, Essaouira, Marokko

Charmerende riadhotel i medinaen

Betagende udsigt ved solnedgang fra udendørspoolen på Heure Bleue Palais i Essaouira, Marokko
Læs mere

Heure Bleue Palais er et charmende riadhotel i udkanten af Essaouiras gamle bydel og den farverige medina. Marokkansk stil og stemning, pool på tagterrassen og tre gourmetrestauranter (medlem af Relais & Châteaux).

Betagende udsigt ved solnedgang fra udendørspoolen på Heure Bleue Palais i Essaouira, MarokkoByliv krydret med historie og strand

Essaouira er en kystby i det sydlige Marokko, hvis gamle bydel med medinaen minder om Marrakeshs medina i en meget roligere udgave. Og krydret med alt fra et skønt havneområde til en ti kilometer lang strand og masser af gallerier og basarer. I hjertet af byen kan I udforske en labyrint af farverige gader med boder og butikker i medinaen, der på UNESCO’s liste over verdensarv. Det er også her, I finder det charmerende riadhotel Heure Bleue Palais!

Riadhotellet er designet i en bygning fra 1800-tallet, der fungerede som ”fondouk” – et slags hostel for handelsfolk og deres heste eller æsler. I slutningen af 1900-tallet blev stedet købt af en velhavende familie, der står bag det luksuriøse riadhotel, som Heure Bleue Palais er i dag.

Middag i smukke omgivelser på Heure Bleue Palais i Essaouria, MarokkoMarokkansk stil og stemning

Heure Bleue Palais er et moderne riadhotel med marokkansk stil og design. Når I åbner porten, træder I indenfor i den hyggelige gårdhave med palmetræer, store lerkrukker, mosaikgulve og flotte hvælvinger. Tagterrassen er også en del af hotellets charme. Her kan I nemlig trække stikket ud ved poolen, mens I nyder udsigten ud over Essaouiras gamle bydel.

Traditionen tro skal I heller ikke snydes for en ægte hammamoplevelse, som I kan indfri i hotellets spa.

Nyd en veltillavet middag på restauranten på Heure Bleue Palais i Essaouira, MarokkoAnerkendt restaurant

Essaouira byder på masser af caféer og restauranter, men der er ingen grund til at gå ud at spise, når I bor på Heure Bleue Palais. Hotellet er nemlig medlem af den anerkendte Relais & Châteaux, som er kendt for de bedste gourmetrestauranter. Heure Bleue Palais har da også hele tre restauranter.

Salon Oriental er hotellet gastronomiske hjerte, hvor I kan nyde en fusion af moderne og tradtionelle retter fra det mediteranske køkken. Restaurant Kemia serverer orientalsk tapas med skønne drinks eller god vin on the side. I finder den tredje restaurant på tagterrassen – Terrace Grill, der byder på alt fra en god bøf eller skaldyr til foie gras og udsøgte desserter.

Alt i mens hotellets English Lounge er stedet, hvor I skal nyde en marokkansk myntete.

Værelse af typen Deluxe Room på Heure Bleue Palais i Essaouria, Marokko33 skønne værelser og suiter

Heure Bleue Palais har 33 værelser og suiter, der både drager elementer af Afrika og Marokkos sjæl ind i indretningen. Flotte farver og øje for detaljerne er blot noget af det, der gør værelserne og suiterne atmosfærefulde. De har Wi-Fi, TV, minibar m.m.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.