• Udsigten over Kasbah Bab Ourikas grønne haver i Atlasbjergene, Marokko
 • Poolsuite i marokkansk design på Kasbah Bab Ourika, Marokko
 • Nyd poolen i jeres Pool Suite på Kasbah Bab Ourika

Kasbah Bab Ourika, Atlasbjergene, Marokko

Et fredfyldt helle i Ourika-dalen

Nyd poolen i jeres Pool Suite på Kasbah Bab Ourika
Læs mere

Lad Kasbah Bab Ourika være det helle I vender hjem til efter oplevelsesrige timer I Marrakesh. Eller tag et par dage med ren afslapning, ro og smukke udsigter tilsat suveræne middage, spa og hammam.

Kasbah Bab Ourika i Atlasbjergene, MarokkoBjergtagende ro og total afslapning

Tre kvarters kørsel fra Marokkos livlige og farverige handelscentrum Marrakesh, kan I nyde total ro og afslapning på Kasbah Bab Ourika i bjergtagende omgivelser. Bogstaveligtalt! Det lille boutiquehotel ligger på en bakketop med 360-graders udsigt til den grønklædte Ourika-dal med floder, oliventræer i sirlige rækker og vilde appelsintræer. Og nårh ja. Atlasbjergene, der bugter sig gennem landskabet, så langt øjet rækker. Og lidt til.

Solen skinner varmt og dejligt fra morgen til aften, hvor I kan glæde jer til at opleve stjernehimlen, der glimter uforstyrret på disse kanter.

Nyd jeres egen poolvilla på Kasbah Bab Ourika i Atlasbjergene, MarokkoPool, spa og hyggekroge

Kasbah Bab Ourikas stil og design er moderne, marokkansk med varme farver, rustikke møbler, store lerkrukker, hvælvinger og masser af detaljer til at sætte den sidste prik over i’et.

I den store have finder I masser af hyggekroge og oaser til privatliv og rolige stunder med en god bog eller et spil backgammon. Her er også en fin pool med udsigt til bjergene, der stolt spejler sig i vandoverfladen. Men husk også at forkæle jer selv med et – gerne flere – besøg i spaen, der både har traditionelle hammambade, massage og andre wellness-behandlinger.

Restauranten på Kasbah Bab Ourika i Marokkos AtlasbjergeSuveræn restaurant

Kasbah Bab Ourika har en suveræn restaurant, der både byder både på traditionelle retter fra det berberske – og internationale køkken. Urter og grøntsager dyrkes vidt muligt i hotellets køkkenhave og andre ingredienser hentes friske hos de bedste lokale samarbejdspartnere. Morgenbuffetten lokker med nybagt brød, friskpresset juice og andre lækkerier.

Så er spørgsmålet bare, hvor I vil nyde jeres måltid? I den stemningsfulde have? Indenfor i den romantiske restaurant? Eller på jeres værelses terrasse?

Deluxe Garden Suite på Kasbah Bab Ourika i Atlasbjergene i Marokko26 værelser og suiter med terrasse

Boutiquehotellets 26 værelser og suiter er individuelt indrettet med marokkanske møbler, der uden at være prangende indbyder til et moderne 1001 nats eventyr. De har alle en skøn terrasse.

15 af værelserne ligger i hotellets hovedbygning, mens 12 af dem er placeret i haven. Vil I have lidt ekstra luksus, kan I opgradere til en af de to poolsuiter eller få en hel villa med pool for jer selv.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.