• Nyd roen på Led Jardins de la Medina i Marrakesh
 • Glæd jer til kulinariske oplevelser på Les Jardins de la Medina i Marrakesh
 • Farverige sandaler i medinaen i Marrakesh
 • Restaurant Jardins på Les Jardins de la Medina i Marrakesh

Les Jardins de la Medina, Marrakesh, Marokko

Stemningsfuldt riadhotel med stor pool

Nyd roen på Led Jardins de la Medina i Marrakesh
Læs mere

I Marrakesh kan i opleve det farverige basarliv og ryste støvet af jer på Les Jardins de la Medina, der er som en tropisk oase midt i mylderet. Et traditionelt riadhotel med en stor tropisk have, pool, spa og kulinariske oplevelser.

Poolområdet på Les Jardins de la Medina i MarrakeshStørre gårdhave og større pool

Det er som at træde indenfor i en helt anden verden, når I åbner porten fra den hektiske medina til det tropiske riadhotel Les Jardins de la Medina. Medinaens snørklede sidegader gemmer på flere riadhoteller, som er en slags traditionelle gæstehuse omkring en gårdhave. Les Jardins de la Medina adskiller sig dog markant fra de andre riadhoteller i Marrakesh, blandt andet fordi gårdhaven er langt større og har et større poolområde. I er altså tæt på lokallivet, men kan lukke døren til total ro og privatliv.

Jardins Restaurant på Les Jardins de la Medina i MarrakeshSom en oase, der værner om roen

Med kun 36 værelser er stemningen på Les Jardins de la Medina som på et boutiquehotel med personlig, opmærksom service. Indretningen er moderne og har tydelige marokkanske noder i form af et fantastisk farvespil, lanterner og mosaikkunst. Og gårdhaven på 3000 m2 med palmer, oliventræer og appelsintræer er som en oase, der næsten gør det umuligt at forestille sig, at det livlige basarliv venter lige på den anden side.

Restaurant Jardins på Les Jardins de la Medina i MarrakeshSpis på hotellet eller i byen

I kan både nyde jeres middage i haven eller indenfor i restauranten på Les Jardins de la Medina. Retterne er primært moderne med rødder i det marokkanske køkken, men I finder også retter fra andre internationale køkkener. Menukortet ændres efter sæsonens grøntsager og råvarer. Vinkortet er tilsvarende super med et stort udvalg af franske og marokkanske vine. Og om aftenen kan I nyde stjernehimlen fra tagterrassen (der i øvrigt også har en formidabel udsigt i dagstimerne med Atlasbjergene i det fjerne).

Udforsk også Marrakesh, der har restauranter, caféer og barer til enhver smag og anledning.

Spa og hammam på Les Jardins de la Medina i Marrakesh

Tid til at nyde livet

Når I ikke nyder livet ved Les Jardins de la Medinas pool, kan I synke ned i havens bløde loungemøbler under en skyggefuld pergola. Men husk også at booke en tid i spaen, hvor de store smil med garanti melder deres ankomst – mens stramme skuldre sendes på himmelflugt. Spaen tilbyder både hammam, massage og andre wellness-behandlinger.

Sultan Suite på Les Jardins de la Medina i Marrakesh36 stemningsfulde værelser

Hotellets værelser er fordelt i to etager. De nederste værelser har en lille terrasse mod gårdhaven eller poolen, mens de øverste værelser har lille balkon. Værelserne er designet, så der kommer masser af naturligt lys ind. Og indretningen er holdt i en marokkansk stil eksempelvis med røde og orange farver, mosaikker og flot træskærerarbejde. Hertil er der Wi-Fi, TV, aircondition m.m.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.