• Pool på La Villa des Orangers i Marrakesh, Marokko
 • Den skønne pool på Villa des Orangers i Marrakesh

Villa des Orangers, Marrakesh, Marokko

Luksuriøst riadhotel med verdensklasse gourmet

Nyd poolområdet på La Villa des Orangers i Marrakesh, Marokko
Læs mere

Villa des Orangers er for jer, der ikke vil gå på kompromis med service, stemning eller beliggenhed. Stilen er traditionelt marokkansk, gourmetrestauranten er medlem af eksklusive Relais & Châteaux og spaen i topklasse.

Den skønne pool på Villa des Orangers i MarrakeshFredfyldt oase tæt på bylivet

I finder Villa Des Orangers nær Koutoubia-moskeen halvvejs mellem det royale palads og den livlige markedsplads Jemaa El Fna. Hestevogne, cykler og knallerter kører forbi på hovedvejen, mens en næsten hemmelig korridor viser vejen til Villa des Orangers. Følg vejen og træd indenfor i en verden af ro og forkælelse. Den tropiske have dufter grønt og frodigt af appelsiner og oliven, palmer strejker sig ind over den 18 meter lange pool, og jeres værelse er som skåret ud af drømmen om 1001 nats eventyr. For ikke at tale om spaen … At bo på Villa des Orangers er lise for sjælen.

Suite med terrasse på La Villa des Orangers i Marrakesh, MarokkoEt ægte, marokkansk eventyr

Overalt på Villa des Orangers er der kælet for detaljerne, der på moderne vis indrammer det ægte Marokko. Mosaikbeklædte hvælvinger, håndmalede døre, kelimtæpper, planter i store lerkrukker og smukt træskærerarbejde side om side med varme orange og røde farver, er blot en del af oplevelsen.

Ud over den store pool i gårdhaven, er der også en mindre pool på boutiquehotellets tagterrasse med udsigt ud over Marrakesh og Atlasbjergene i horisonten.

Nyd spaen med hammam på Villa des Orangers i MarrakeshVelvære for krop og sjæl

Villa des Orangers har også en stor spa med traditionelle hammambade, der kan tage jer på en forunderlige rejse. Glæd jer til at synke ned i de dampende bade efterfulgt af en blid bodyscrub, kærlige strøg og dybdegående massage, der giver velvære i krop og sjæl.

Restauranten på Villa des Orangers i Marrakesh, MarokkoRestaurant i verdensklasse

I bliver heller ikke snydt for kulinariske oplevelser på Villa des Orangers. Det luksuriøse boutiquehotel er nemlig medlem af den anerkendte Relais & Châteaux, som er kendt for at have øje for eksklusive gourmetrestauranter. Retterne er en skøn fusion af det moderne og traditionelle mediteranske køkken, der serveres i sansefulde omgivelser enten under gårdhavens appelsintræer, ved poolen eller i restauranten.

Double Room med skøn terrasse på La Villa des Orangers i Marrakesh, Marokko30 eventyrlige værelser og suiter

I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper og suiter på Villa des Orangers, der varierer fra 35 til 100 m2. Nogle af dem har direkte adgang til den rolige gårdhave, mens andre har en lille terrasse. Og så er de alle naturligvis indrettet i helt samme eventyrlige stil, som resten af boutiquehotellet med et sansefuldt farvespil, flotte mønstre og masser af atmosfære til at sætte stemningen for jeres rejse i Marokko. De har alle aircondition, TV, minibar, Nespresso-maskine m.m.

Den private riadvilla med pool på Villa des Orangers i Marrakesh185 m2 privat riad

Er I til ekstra meget plads og jeres helt eget marokkanske eventyr, kan I vælge den 185 m2 store riad med to suiter, tagterrasse og privat terrasse med pool.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.