• Picnic på stranden ved La Sultana Oualidia i Marokko
 • Ballonfærd over ørkenen i Marokko
 • Myntete serveret i dekorative glas i Marokko
 • Smuk lampebutik i medinaen i Marrakesh, Marokko

Romantik i Marokko

8 dages forførende eventyr på små luksushoteller

Glæd jer til:

Bo på overdådig riad 5* midt i medinaen i Marrakesh

Marrakesh’ magiske medina og souk’er

Guidet tur til de ukendte sider af Marrakesh

Svævetur i luftballon over ørkenen og besøg i berberlandsby

Vidunderlige La Sultana Oualidia 5* ved stranden

Læs mere

Oplevelser og afslapning går hånd i hånd på denne rejse til Marrakesh og Oualidia ved kysten! Svæv i luftballon, tag på eventyr i medinaen og nyd livet og hinanden på eksklusivt strandhotel.

Tag på en skøn forkælelsestur til Marokko – Nordafrikas perle – og lad romantikken blomstre i udsøgte omgivelser!

Hotellerne er udvalgt for deres helt særlige stemning, eksklusive charme og beliggenhed og udgør i sig selv en stor del af fornøjelsen og oplevelsen ved denne rejse.

MARRAKESH: BO PÅ STILFULD RIAD 5*

Bo lige midt i medinaen! La Sultana Marrakech 5* har en helt unik atmosfære og er indrettet i klassisk marokkansk stil med mosaikker, søjlegange og en stemningsfuld gårdhave.

Hotellet ligger tæt på byens basarer og markedspladsen Djemaa el-Fna, hvor slangetæmmere, gnawa-musikere, historiefortællere og akrobater folder sig ud aften efter aften. Og de mange madboder lokker med krydrede retter.

MEDINAEN – INDTRYK FOR ALLE SANSER

Sammen med jeres egen private guide tager I på opdagelse i den allerældste del af medinaen i Marrakesh.

I ser små værksteder, gamle karavanekroer, ypperlig maurisk arkitektur og hemmelige hjørner, hvor der sjældent kommer turister.

I LUFTBALLON HEN OVER ØRKENEN

I skal også op i de højere luftlag. På en helt fantastisk tur i varmluftsballon svæver I vægtløse af sted hen over de gyldenrøde ørkenlandskaber og små berberlandsbyer, der omgiver Marrakesh.

OULIDIA: NYD DET SØDE STRANDLIV

Efter indholdsmættede dage i Marrakesh og medinaen tilbringer I resten af ferien i ro, mag og eksklusive omgivelser.

Strandhotellet La Sultana Ouliada 5*. ligger i naturskønne omgivelser lige ud til en saltvandslagune, der er kendt for sine østersfarme og flokke af lyserøde flamingoer.

I kan nyde udsigten til den fascinerende lagune fra infinitypoolen, den private strand eller i smukke omgivelser fra hotellets udendørs restaurant.

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Marrakesh

I flyver fra København og ankommer til Marrakesh, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres udsøgte riad-hotel midt i medinaen. Efter check-in kan I gå på opdagelse i de lækre hotelfaciliteter og måske også kigge lidt på nabolaget. Denne del af medinaen har et hyggeligt lokalt præg, og på kaffebarerne kan I følge folkelivet over en kop velbrygget kaffe eller traditionel marokkansk myntete.

3 overnatninger på La Sultana Marrakech 5*.

Dag 2
Guidet halvdagstur til de ukendte sider af Marrakesh

Medinaens labyrint af smalle gyder og gader er overvældende og fascinerende på samme tid. Sammen med jeres egen private guide udforsker I nogle af de ældste de ældste kvarterer i medinaen og hører om livet og hverdagen bag bymurene – i dag og i middelalderen.

Dag 3
Med luftballon over Marrakesh og ørkenen. Morgenmad i berberlandsby

Se Marrakesh og de rødlige, ørkenlignende landskaber nord for byen i fugleperspektiv på en fantastisk tur i varmluftsballon. Nyd den spektakulære udsigt, mens solen stiger op, og I stille svæver af sted i vinden. 

Tilbage på landjorden er I inviteret på morgenmad i et privat hjem i en lille berberlandsby. Bagefter bliver I kørt tilbage til hotellet og kan nyde resten af dagen i jeres eget tempo.

 

Dag 4
Transport til kysten og afslapning

Fra Marrakesh’ mylder og leben kører I til Marokkos Atlanterhavskyst, hvor I indkvarterer jer for resten af ferien på det lille, hyggelige hotel La Sultana Oualidia 5*. 

Fra den gyldenvarme strand og hotellets lækre turkisblå infinitypool har I view ud over lagunen og de små fiskerbåde, som sejler forbi.

4 overnatninger på La Sultana Oualidia 5*.

Dag 5-7
Afslapning og forkælelse i skønne omgivelser

Lad roen indfinde sig, og nyd at have god tid til hinanden! I kan krydre dagene med gåture langs vandet, en lille sejltur i lagunen eller måske en romantisk picnic for to på stranden? Der er også mulighed for at få skønhedsbehandlinger og massage i hotellets spa og hamam.

Dag 8
Hjemrejse

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Marrakesh, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • 3 nætter på La Sultana Marrakech 5* i Prestige værelse inkl. morgenmad
 • 1 x privat halvdags tur til det gamle Marrakesh
 • 1 x luftballon tur med morgenmad i berberlandsby
 • 4 nætter på La Sultana Oualidia 5* i Prestige værelse inkl. morgenmad
 • privat transfer fra lufthavn til hoteller t/r
 • Direkte fly med Norwegian

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Afbestillingsforsikring