• Afslapning på Outrigger Mauritius
 • Mauritius set fra et helikopter perspektiv
 • Stranden ved Outrigger Mauritius
 • Gourmet på Le Prince Maurice 5+*, Mauritius

Vejr på Mauritius

Hvornår er bedst i nord, syd øst og vest?

I kan tage til Mauritius året rundt. Landet har et behageligt subtropisk klima med 6-8 solskinstimer dagligt hele året. Passatvinde blæser fra sydøstlig retning, hvilket det meste af året giver en behagelig brise.

Tid til familien Belle Mare Plage, MauritiusSæson med det bedste vejr på Mauritius

Den allerbedste rejseperiode, når det gælder vejr på Mauritius, er fra april til maj og igen fra september til december. Her er gennemsnitstemperaturerne fra 25-29 grader om dagen, 17-22 grader om natten. Havet er 24-28 grader. Her har alle områder fint vejr.

Bil fyldt med sukkerrør, MauritiusRejser til Mauritius resten af året

I de øvrige perioder er der flere forhold at tage i overvejelse ved planlægning af rejsen. 

Fra juni til august

Juni-august er den tørreste og mindst varme periode. Daglige gennemsnitstemperatur på vestkysten er ca. 25-26 grader og nattemperatur ca. 17-18 grader. På østkysten er det 2-3 grader køligere i denne periode, og der forekommer ofte blæst. Havet er 24-25 grader. Fra juni til august anbefaler vi derfor primært vores hoteller på vest/sydvestkysten, Outrigger 4+* , St. Regis 5*,  La Pirogue 4* og Trou aux Biches 5*, samt Prince Maurice 5+* på østkysten, da det ligger nordvendt i læ for vinden. Det kan være køligt nogen aftener på denne årstid, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Fantastiske golfbaner ved Le Prince MauriceFra januar til marts

Fra januar til marts er den varmeste periode med stor efterspørgsel fra mange lande i Europa. Temperaturerne er 28-30 grader om dagen og 22-23 grader om natten. Havet er ca. 27 grader.

Disse måneder er de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder, når de rammer det centrale bjergplateau. På vestkysten er der derfor kun ca. 8-10 nedbørsdage pr. måned med ca. 200 mm nedbør. På østkysten er der ca. 18-22 nedbørsdage med næsten 400 mm nedbør. Der er mest nedbør i februar og mindst i marts disse måneder.

Den store swimmingpool på Le Prince Maurice, MauritiusJanuar til marts er officielt cyklonsæson, men det er mange år siden, at landet sidst blev ramt. Mauritius er en meget lille ø, som cyklonerne oftest går uden om, så cyklonerne i det sydlige Indiske Ocean bemærkes typisk på Mauritius som et par dage med kraftig blæst og længerevarende regn.  

Det vådeste vejr på Mauritius er fra januar til marts. I denne periode er der klart mindst nedbør på vestkysten, hvorfor Outrigger 4+*St. Regis 5*, La Pirogue 4* og Trou aux Biches 5* anbefales. 

Lokalt fiskerleje, MauritiusHør om vejr på Mauritius

Vejr på Mauritius og alle andre steder i verden er efterhånden en uforudsigelig ting, men ovenstående bygger på de senere års statistikker. Tal med vores rejsekonsulenter om det bedste sted at bo på den årstid, hvor I gerne vil rejse. Og glæd jer til eksklusive hoteller og finere gastronomi på denne skønne tropeø i Det Indiske Ocean.

Se rejser til Mauritius

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.