• Stranden ved JW Marriott Mauritius
 • Udsigt over hovedbygningen og den store pool på JW Marriott Mauritius
 • The Boathouse Bar, JW Marriott Mauritius
 • Udsigten fra en Beachfront Junior Suite på JW Marriott Mauritius

JW Marriott Mauritius, Le Morne, Mauritius

Nyd luksus og kolonitidens stemning ud til 1 km hvid sandstrand

Oplev Le Morne Brabant bjerget på rejser til Mauritius
Læs mere

JW Marriott Mauritius ligger perfekt ud til en smuk strand og med ikonet for Mauritius, Le Morne-bjerget, som spektakulær baggrund. Nyd ægte forkælelse, dejlige værelser og personlig butlerservice.

Den smukke strand ved The St. Regis Mauritius ResortJW Marriott Mauritius er et af den slags hoteller, hvor man straks fornemmer, at fordums dyder med ekstraordinær service stadig trives i bedste velgående, ja, dyrkes til mindste detalje. 

Perfekt beliggenhed på Le Morne-halvøen

JW Marriott Mauritius ligger på Le Morne-halvøen på den sydvestlige del af Mauritius, hvor det UNESCO-beskyttede Le Morne-bjerg rejser sig 556 meter i vejret som en majestætisk vogter over den frodige natur og den kilometerlange strand. Den vestvendte kyst forkæler jer også med guddommelige solnedgang, og de bedste vejrforhold året rundt. 

The Bar Terrace på The St. Regis Mauritius ResortKolonitidens stemning tilsat al moderne komfort

JW Marriott Mauritius er bygget op i kolonistil med en smuk hovedbygning og mindre, hvide træbygninger, der ligger i U-formede grupper for at sikre den bedste udsigt fra alle værelser og mest muligt privatliv. Hver gruppe af bygninger har egen reception, så I føler jer som på et lille boutique-hotel.

Indretningen er præget af afstemte farver med mange naturmaterialer og masser af lys og luft. Roen falder automatisk over en på JW Marriott Mauritius. Samtidig er her naturligvis alle de moderne faciliteter, som man kan forvente af et hotel i denne klasse. 

Udsigt over hovedbygningen og den store pool på The St. Regis Mauritius ResortStor pool og skøn strand

JW Marriott Mauritius har en af de største pools, I kan finde på Mauritius. Her er lækre cabanaer og liggestole, og det er nemt at finde læ, hvis I er her på en blæsende dag. På den lange og brede strand er flere solstole under palmerne og altid god plads. 

Stranden har en bountystemning, man kun sjældent finder på Mauritius. Smukt og dejligt. Meget sarte tæer skal være opmærksomme på, at der på Mauritius kan være rester af koraller i sandet. 

Bo med skønne udsigter i Grand Suite på The St. Regis Maritius Resort172 værelser og suiter

JW Marriott Mauritius har 172 elegante og super hyggelige værelser og suiter. De vender alle mod havet, men nogle har udsigt gennem den palmeklædte have. Alle værelser har 40" fladskærm, gratis Wi-Fi, balkon/terrasse og store badeværelser, der kan åbnes mod værelset, hvis man ønsker det. 

Beachfront Junior Suite på The St. Regis Maritius ResortNyhavn Rejser anbefaler følgende værelseskategorier:

 • Junior Suite. Ligger i bunden af U'et i grupperne af villaer og har derfor udsigt mod havet gennem haven. 65 m2. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.
 • Ocean Junior Suite. Som Junior Suite, men tættere på stranden med bedre udsigt og større balkon/terrasse. 65 m2. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.
 • Beachfront Junior Suite. Endnu mere plads, endnu tættere på vandet og flere faciliteter. 75 m2. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.
 • Ocean View Manor House Suite. I hovedbygningen tæt på pool og restauranter. Kolonitidsstemning og panorama udsigt. Spafaciliteter og walk in-dressing room på værelset. Her kan bo 2 voksne, 1 barn og 1 baby. 146 m2.
 • Beachfront Grand Suite. Perfekt til familier. Separat soveværelse adskilt med skydedør fra dagligstue med spiseområde. Massagebænk på badeværelset og walk in-dressing room. Her kan bo 2 voksne, 2 børn og 1 baby. 150 m2

Personlig service

I vil mærke en utrolig service og hjælpsomhed fra personalet på JW Marriott Mauritius. Ja, I kan endda bede om at få pakket ud, strøget tøj og pakket igen, når I rejser, men de fleste danskere foretrækker nu at gøre den slags selv. Det er helt op til jer.  

Floating Market Restaurant, The St. Regis Mauritius ResortGastronomi på JW Marriott Mauritius

JW Marriott Mauritius har fem restauranter, hvoraf fire er inkluderet i halvpensionen. Maden er på højt niveau, og hver restaurant er indrettet ud fra køkkenets tema. 

 • Le Manoir Dining med internationalt køkken
 • The Boathouse Bar & Grill ved stranden med seafood
 • The Floating Market med asiatisk køkken
 • Simply India med indisk køkken
 • Atsuko med japansk køkken (mod tillæg)

Der er ikke stram dresscode på JW Marriott Mauritius. Det betyder ikke badeshorts i restauranterne, men afslappet elegance, hvor for eksempel mænd gerne må møde i pæne shots og sandaler.

Vandsportsfaciliteter på The St. Regis Mauritius ResortFaciliteter på JW Marriott Mauritius

JW Marriott Mauritius har alle tænkelige faciliteter, så selv en regnvejrsdag er skøn. Fitness center, tennisbane, stort bibliotek, bordtennis, billard, PlayStation mm. og stor biograf. Her er også klubber for børn og teenagers med mange aktiviteter. 

Inkluderet i opholdet er aktiviteter som snorkling, windsurfing, kajakker, vandcykler, glasbundsbåde, sejlbåde, vandcykler. Mod gebyr kan I dyrke yoga, dykke, tage på fisketur og andre udflugter. Den ene ende af stranden er berømt for sine gunstige betingelser for kite-surfing.

Iridium Spa

På resortet kan I også nyde en tur i den 2.000 m2 store spa, Iridium Spa. I kan vælge fra et meget omfattende og spændende program af behandlinger fra massager til skønhedspleje.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.