• Stranden ved Outrigger Mauritius
 • Bar Bleu på Outrigger Mauritius
 • Smukt Ocean View værelse på Outrigger Mauritius Beach Resort
 • Ocean View værelser på Outrigger Mauritius Beach Resort

Outrigger Mauritius Beach Resort, Bel Ombre, Mauritius

Eksklusivt strandresort med uformel elegance i smukke omgivelser

Poolen på Outrigger Mauritius
Læs mere

Outrigger Mauritius Beach Resort 4* byder på masser af albuerum ved stranden i det smukke naturområde Bel Ombre. Velkommen til et eksklusivt resort skabt til romantik, afslapning og aktiviteter.

Poolen på Outrigger MauritiusHøjt til himlen og plads til begejstring

Masser af plads er et af nøgleordene for Outrigger Mauritius Beach Resort. Ikke kun i de store værelser og suiter, men også i de store haveanlæg og omkring det fantastiske poolområde med hele 4 pools.

Hotellet ligger ud til den lange strand i det frodige naturområde Bel Ombre på vestkysten af Mauritius, og her er mange gratis faciliteter. Det lave byggeri er fint integreret i de grønne omgivelser med lavt byggeri og omfatter også en spændende integration af en plantageejendom fra det 17. århundrede.

Nyd solnedgangen fra Bar Bleu på Outrigger Mauritius Beach Resort

Gastronomiske oplevelser

Når sulten skal stilles, er Outrigger Mauritius en oplevelse. I vil nyde den tætte og nære kontakt mellem kokke og gæster, som er med til at skabe en super atmosfære. I modsætning til andre hoteller er her ikke dress code om aftenen, hvilket skaber en afslappet familievenlig stemning.

Edgewater Bar and Grill på Outrigger Mauritius

Edgewater Bar & Grill

En stilfuld strandbar ved den ene pool. Lette retter og salater til frokost og grillmenu om aftenen. Vælg kød, fisk, skaldyr m.m. og bestem selv, hvordan det skal tilberedes.

I tilknytning til Edgewater ligger Willie's Rum and Crab Shack. Nyd noget af verdens bedste rom med en snack bestående af alt godt fra havet med f.eks. dejlige krabbeanretninger.

Mercado restaurant på Outrigger MauritiusMercado Market Dining

Et internationalt markedskoncept med kogestationer, hvor I møder kokkene, der er klar til at tilberede alverdens lækkerier.

I tilknytning til Mercado ligger Rouben's Wine Room med fine vine og vinsmagninger.

The Plantation ved Outrigger Mauritius

Bar Bleu – eat, drink and play

På Bar Bleu bliver cocktails til kunst. Nyd jeres favorit, lounge-musik og tapas.

The Plantation Club

Oplev, hvordan Mauritius' lokale køkken gennem tiderne er skabt i en fusion med indisk, kinesisk og europæisk gastronomi. Nyd omgivelserne præget af den franske kolonitid.

Stranden ved Outrigger MauritiusStrand og natur

Outrigger Mauritius ligger 45 minutter fra lufthavnen inde i naturområdet Bel Ombre Reserve i Mauritius’ smukke sydvestlige hjørne tæt på Black River Gorge og andre smukke naturområder.

Stranden er lang, smuk og indbydende. Som andre steder på Mauritius kan der forekomme koraller i vandet, så vi anbefaler evt. at bruge badesko.

Der er masser af sportsmuligheder på Outrigger Mauritius Beach Resort, bl.a. kitesurfingI keder jer ikke på Outrigger Mauritius Beach Resort!

På Outrigger Mauritius kan I glæde jer til fantastiske poolområder med hele 4 pools. Et poolområde er forbeholdt voksne, så man kan slappe af i fred og ro.

Masser af aktiviteter er inkluderet: Tennis, volleyball, bordtennis, boccia, snorkling, kajakker, windsurfing, glasbundsbåd, minisejlbåd m.m. Wi-Fi i fællesområder

I kan også leje mountainbikes, tage på dykkertur, kitesurfe og spille golf på 18-hullers banen Golf Du Chateau Bel Ombre få minutter væk.

Oven på alle de aktiviteter kan vi anbefale et besøg i den dejlige Navasana Spa.

Beach Front junior suite på Outrigger Mauritius181 værelser med havudsigt

Rene linjer, lækre møbler, afstemte farver og uformel elegance præger den fine indretning af hotellets værelser og restauranter. Her er 181 værelser, der alle har havudsigt. Efter lokal målestok er Outrigger et mindre resort, hvilket igen er med til at skabe en rolig atmosfære og god plads.

Alle værelser har lækre, moderne møbler og alle tænkelige moderne faciliteter, som f.eks. Wi-Fi, tv, sikkerhedsboks og kaffe-/tefaciliteter. Desuden store badeværelser med to håndvaske, brusebad og stort rundt badekar.

Smukt Ocean View værelse på Outrigger Mauritius Beach Resort

Ocean View værelse

Stort værelse på 63 m2 med vidunderlig havudsigt fra privat terrasse/balkon. Værelset udstråler uformel elegance med charmerende kreolsk atmosfære.

Familieværelse på Outrigger MauritiusOcean View family værelse

Med Nyhavn Rejser kan I bo 2 voksne og 3 børn til og med 17 år sammen i en Ocean View Family-suite på 74 m2. Her er separat værelse til børnene med dør ind til forældrenes værelse. Børnene sover i en køjeseng, og der er plads til 1 ekstra seng, hvis man rejser med 3 store børn. I har endda mulighed for også at have et barn under 4 år i en barneseng i forældrenes værelse, så det er intet mindre end perfekt for den store børnefamilie.

Beach Front værelse på Outrigger Mauritius

Beach front værelser

Vil I bo I første række til stranden byder Outrigger på flere muligheder - fra værelser på 63 m2 til en enorm villa på 400 m2.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.