• Pyramider og strande i Mexico
 • Svøm med skildpadder ved Akumal, Mexico
 • Riviera Beach i Tulum hører til blandt de smukkeste i Mexico

Rejser til Mexicos caribiske kyst

Sol, sand og mayaer

Fredfyldte Tulum med 10 km strand i verdensklasse

Charmerende Playa del Carmen

Hvalhajer ved Isla Holbox og afslapning på Isla Mujeres

Mayaernes templer og pyramider i Coba og Chichén Itzá

Håndplukkede hoteller og udflugter

Læs mere

Rejser til Mexicos caribiske kyst er rejser til skønne, men meget forskellige strandområder krydret med unik natur og arkæologiske mayalevn med de store pyramider. Hør om små bungalowhoteller, storslået all inclusive og smagfulde luksushoteller med høj international standard.

Små øer, lange strande, hyggelige byer

Mexicos caribiske kyst fra Isla Holbox til Tulum er først og fremmest endeløse strande, der hører til Caribiens bedste. Klimaet er fantastisk, og det samme er vandet med det over 100 km lange Mayarev. 

liv i Playa del Carmen

Playa del Carmen er kystens næststørste by. Den har samtidig udviklet sig til en trendy og livlig by med mærkevarebutikker, fortovscafeer og glimrende restauranter f.eks. i gågaden Avenida 5 og dens sidegader. Både stranden og revet er fuldt på højde med resten af kysten, men byens popularitet betyder selvfølgelig flere mennesker på stranden, der generelt er bedst i den nordlige ende af byen. Vi anbefaler at bo i byens udkant med gåafstand til byens liv. 

Hvalhajer og flamingoer på Isla Holbox

Ud for Yucatáns nordøstlige hjørne ligger den 12 km lange og 1,5 km brede ø Isla Holbox, der er adskilt fra fastlandet af Laguna de Yalahán med flamingoer og pelikaner. Øen, hvor transport sker til fods, med cykel og med elektriske golfbiler, har dejlige strande, hyggelige bungalowhoteller og afslappet stemning året rundt. En stor attraktion er at svømme med de kæmpe, men ufarlige hvalhajer i sæsonen fra juni til september. 

Kvindernes ø, Isla Mujeres

Kun en halv times sejlads fra Cancún ligger den lille ø Isla Mujeres, Kvindernes Ø. Specielt på vestkysten og nordkysten er skønne strande med Playa Norte som en af de bedste. På Isla Mujeres er god snorkling i Garrafón Natural Reef Park. 

Drømmestranden i Tulum

Længere sydpå forkæler Tulum sine gæster med en 10 km lang sandstrand med ualmindelig langt til nærmeste badehåndklæde. Sandet er så hvidt og vandet så turkisblåt, som enhver drøm foreskriver, og små bungalow-hoteller gemmer sig mellem palmerne. Tulum er caribisk idyl og har alligevel meget mere at fylde dagene med, hvis I vil opleve andet end sand mellem tæerne. Læs mere om Tulum her. 

Mayaernes pyramider

Sol, sand og vand kan man få mange steder i verden. Det, der gør Mexicos caribiske kyst til noget helt særligt, er muligheden for at krydre opholdet med store naturoplevelser og besøg i de lokale indianske ruinkomplekser. Oplev f.eks. Coba med Yucatán-halvøens højeste pyramide inde i junglen og Tulum på klipperne ud til vandet i den nordlige ende af den lange paradisstrand. Selv Chichén Itzá er inden for rækkevidde med bus, i en lejet bil eller med en enkelt overnatning på historisk hacienda lige ved. 

På opdagelse i naturen

Det er fristende at bruge al sin tid på de enestående strande, men vi kan kun anbefale at sætte lidt tid af til at se nærmere på den unikke natur i området. 

Centro Ecologico Sian Ka'an 

Syd for Tulum ligger Centro Ecologico Sian Ka'an (CESiaK), der fra starten i 1986 været en del af programmet "Man and the Biosphere" fra UNESCO. Her er arkæologiske minder, strande, klitter, regnskov, et rigt fugleliv og vådområder med mangrove og cenoter. 

Svøm med skildpadder

I Skildpaddebugten, Akumal, kan I svømme med havskildpadder. Her er flere gode resorts, men I kan også tage en udflugt til Akumal, hvor I samtidig oplever at svømme i cenoter.

De bedste udflugter og hoteller

Nyhavn Rejser udvælger de bedste udflugter og hoteller på Mexicos caribiske kyst. Fra små bungalowhoteller til eksklusive all inclusive resorts med et overflødighedshorn af tilbud. Måske vil I savne, at vi fortæller om Cancún og Isla de Cozumel, men det er ikke vores foretrukne områder.

Håndplukkede rejser til Mexicos caribiske kyst

Se alle rejser

Anbefalede hoteller på Mexicos caribiske kyst

Se alle hoteller

Udvalgte oplevelser ved Mexicos caribiske kyst

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.