• Restauranten på Villas HM Palapas del Mar
 • I finder masser af sjov i børneklubben på Finest Playa Mujeres
 • Svøm, snorkel eller dyk i en af Mexicos mange underjordiske grotter, også kaldet cenote.
 • Nonoch Mul pyramiden i Coba, Mexico

All inclusive og bungalow-idyl for hele familien

Mexicos skønneste strande og dejligste hoteller, 14 dage fra 28.500 kr., Børn fra 16.500 kr.

Glæd jer til:

Junior Suite på overdådigt all inclusive-resort

Snorkling og masser af sjove aktiviteter

Bungalow-værelse på charmerende Isla Holbox

Bestig en mayapyramide i junglen

Svøm i underjordiske søer

Læs mere

Tag på en eventyrlig rejse til nogle af Mexicos hyggeligste hoteller og bedste strande. I starter med all inclusive på Yucatán og slutter på idylliske Isla Holbox. Undervejs bliver der også tid til at bestige Coba-pyramiden og svømme i en cenote.

all inclusive på MExicos caribiske kyst

Jeres rejse til Mexico begynder på det overdådige all inclusive-resort Finest Playa Mujeres 4+*. Her er masser af pools,  en kridhvid sandstrand og et væld af aktiviteter for store og små.

På Finest Playa Mujeres kan I glæde jer til kulinariske oplevelser i hele 10 forskellige restauranter, der byder på alt lige fra burger og sushi til steaks og skaldyr. Her er desuden to snackbarer og 16 barer

Yucatáns pyramider og cenoter

Fra Azul Beach Resort går rejsen nordpå til den charmerende lille ø Isla Holbox. Undervejs skal I prøve at bestige mayapyramiden i Coba, I skal svømme i en cenote og udforske den farverige kolonitidsby Valladolid. Glæd jer til nogle af Yucatáns største oplevelser!

Bungalow-idyl på Isla Holbox

På Isla Holbox bor I på bungalowhotellet Villas HM Palapas Del Mar tæt på stranden. Den henslængte atmosfære på Isla Holbox er en oplevelse i sig selv, og når I slentrer gennem de sandede gader, møder I alt fra quadbike-ræsende bedstemødre til vilde varaner og hundredvis af pelikaner. Tag cyklen rundt på øen, for her er ingen biler!

Rejser I til Isla Holbox i juli måned, kan I tilmed være heldige at møde hvalhajer, når I snorkler ud for kysten. Vil I vide mere om Isla Holbox? Læs vores store guide her.

Meget mere maya!

Yucatán er et skatkammer af arkæologiske levn fra den rige mayakultur. Forlæng fx rejsen med et ophold ved den største pyramide af dem alle, Chichen Itza. Det er ren Indiana Jones-magi for både jer og jeres børn. Ring til jeres rejserådgiver for et personligt rejseprogram, så ferien i Mexico bliver helt, som I ønsker.

Program

Dag 1
I rejser til Mexico

Finest Playa Mujeres set fra luftenI rejser fra Danmark og ankommer til lufthavnen i Cancun. Her bliver I mødt af jeres private chauffør, der kører jer til Finest Playa Mujeres +*. Turen tager en lille halv time.

Dag 2-6
All inclusive ved Det Caribiske Hav

Glæd jer til det store poolområde på Finest Playa MujeresI tilbringer i alt 6 nætter på Finest Playa Mujeres, der ligger ud til en kridhvid sandstrand.

Resortets overdådige all inclusive-program byder på flere restauranter og endnu flere barer. Her er et væld af gratis aktiviteter og faciliter for alle aldre. I kan hoppe i én af de 12 pools, prøve bueskydning, kajaksejlads, tennis eller snorkling. Børnene kan boltre sig i børneklubben, på vandrutsjebanerne, i isbaren eller ved bordtennisbordet.

La Finestra - restaurant på PortoBay Rio Internacional, Rio de JaneiroOverdådig All inclusive

Når I holder ferie på Finest Playa Mujeres, er alle måltider og drikkevarer inkluderet i prisen, og I kan spise på hele 10 forskellige restauranter, der serverer alt fra sushi og steaks til burgers og tapas.

Junior Suite Spa eller Pool View på Finest Playa Mujeres i MexicoStor Junior Suite

I bor i en stor Junior Suite med udsigt til spa eller pool. Værelset er på 50 m2 med dobbeltseng til forældrene og sovesofa til børnene.

Junior Suite med privat pool på Finest Playa Mujeres i Mexico. Her er plads til 4 personer.I kan opgradere til et værelse af højere standard i Finest Club. Her bor I tættere på stranden og har adgang til bl.a. Club Lounge. Vi kan også anbefale en Junior Suite med privat pool.

Dag 7
Pyramide, cenote og charmerende Valladolid

Nonoch Mul pyramiden i Coba, MexicoI siger farvel til Finest Playa Mujeres og kører med privat chauffør nordpå til Isla Holbox.

Undervejs venter der jer nogle af Yucatáns største oplevelser. Vi kombinerer nemlig transferen med en udflugt med privat guide.

Jeres første stop er pyramiden i Coba, der er den eneste mayapyramide, som det endnu er tilladt at bestige. Turen til toppen er en kæmpe oplevelse for både store og små.

Svøm i underjordiske grotter i MexicoBagefter får I mulighed for at tage en tiltrængt dukkert i en af Yucatáns underjordiske søer, en cenote. Og så går turen videre til kolonitidsbyen Valladolid, hvor I går på opdagelse blandt kulørte huse, klostre og kirker.

Dag 8-12
Daseferie på Isla Holbox

Hængekøjer på stranden ved Hotel Villas Flamingos, Isla Holbox i MexicoDen lille ø Isla Holbox er en unik tidslomme, hvor tilværelsen følger sin helt egen rytme. Hvis I endnu ikke er kommet helt ned i ferietempo, tør vi godt love, at det er nu, det sker!

Stemningen på Isla Holbox er nemlig indbegrebet af doven afslapning. Her er ingen biler, for gaderne er lavet af sand. Og husene stråler af glade farver.

Hæng ud i en hængekøje, gå på visit hos øens flamingoer og pelikaner, og tag på cykeltur rundt på øens strande. Se guide til Isla Holbox

Villas HM Palapas del Mar, Isla HolboxVillas HM Palapas Del Mar

I skal bo 6 nætter på Villas HM Palapas Del Mar 4*, der består af hvidskurede bungalows indrettet i afslappet loungestil. Hotellet ligger ved en vidunderlig, hvid sandstrand i et område med flere hyggelige, lokale restauranter. Derudover spiser I også godt på hotellets egen restaurant og sushibar.

Dag 13-14
Hjem til Danmark

ISLA HOLBOX er en del af naturreservatet Yum-Balam i MexicoAlt for hurtigt når jeres eventyrlige familierejse i Mexico sin afslutning. Fra Villas HM Palapas Del Mar er der transport med færge til fastlandet, hvor jeres private chauffør kører jer til lufthavnen i Cancun. I lander i Danmark dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS

All inclusive og bungalow-idyl for hele familien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
30.05.20 - 30.06.2030.000-35.00043.000-49.000
01.07.20 - 15.08.2036.000-39.00053.000-56.000
16.08.20 - 31.10.2028.000-32.00039.000-47.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNepris (2-11 ÅR)

All inclusive og bungalow-idyl for hele familien, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
30.05.20 - 20.06.2017.000-20.00017.000-20.000
21.06.20 - 15.08.2020.000-23.00020.000-23.000
16.08.20 - 20.08.2018.000-20.00018.000-20.000
21.08.20 - 30.10.2016.000-18.00016.000-18.000
31.10.2018.000-20.00018.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r
 • Privat transport fra Cancun Lufthavn til Finest Playa Mujeres
 • 6 nætter på Finest Playa Mujeres 4+*, Cancun. Junior Suite Spa or Pool View, inkl. all inclusive
 • Privat transport fra Finest Playa Mujeres til Isla Holbox med bil og færge
 • Oplevelse undervejs: Mayakultur og natur på Yucatán
 • 6 nætter på Villas HM Palapas Del Mar 4*, Isla Holbox. Superior Junior Suite, inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Villas HM Palapas Del Mar til Cancun Lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet