• Ruiner ved Tulum, Mexico
 • Stranden ved Dreams Tulum Resort & Spa
 • Strand ved Tulum, Mexico

Rejser til Tulum, Mexico

Hyggelige bungalowhoteller ved en af verdens bedste strande

Sand som mel og masser af caribisk idyl

Håndplukkede bungalowhoteller mellem palmerne

Yucatanhalvøens højeste pyramide Coba

Mayaernes tempel Tulum med store leguaner

Naturoplevelser som snorkling med skildpadder

Læs mere

Stranden ved Tulum regnes blandt de bedste i Caribien. Ja, i verden! Sandet er fint som mel, pelikanerne slår ned efter fisk, fregatfuglene patruljerer langs kysten, og her er meget færre turister end længere nordpå.

I den sydlige del af Mexicos caribiske kyst forkæler Tulum sine gæster med en 10 km lang sandstrand med langt til nærmeste badehåndklæde. Her hersker fred og idyl med små bungalowhoteller. Rejser til Tulum kan dog også byde på store naturoplevelser og spændende kultur. 

Bohemestemning og trendy restauranter

Tulum har de senere år forfinet sin særlige bountystemning med små, tjekkede restauranter også på landsiden af den smalle strandvej. Udvalget er stort, og de mange 3* bungalowhoteller har også fået følgeskab af højere kategorier for det kræsne publikum uden at Tulum af den grund har mistet hverken sin sjæl eller sin dyd. 

Morgengryets tempel ved Tulum

Området er opkaldt efter mayaruinerne på en klippetop i den nordlige ende af stranden. Kom her tidligt, før busserne nordfra, og gå på opdagelse ved Templo de los Frescos, Templo del Dios Descendente og det gamle fort El Castello. Arkæologer mener, at det har fungeret som fyrtårn for skibe, der skulle gennem revet ind til kysten. I dag er ruinerne beboet af store leguaner. 

Yucatáns højeste pyramide Coba

Fra Tulum er der kun 44 km til ruinbyen Cobá, hvor der er en fantastisk udsigt over junglen og søerne Lago Cobá og Lago Macanxoc fra toppen af pyramiden. Byen har huset 50.000 indbyggere, og ruinområdet dækker 80 km2. Her er væsentligt færre besøgende end ved Chichén Itzá. 

UNESCO-beskyttede Centro Ecologico Sian Ka'an 

Syd for Tulum ligger Centro Ecologico Sian Ka'an. Hvor andre naturtilbud i området primært har et kommercielt sigte, har Sian Ka’an fra starten i 1986 været en del af "Man and the Biosphere"-programmet fra UNESCO. Det over 5.000 km2 store område er World Heritage Site. 

Her er strande, klitter, regnskov, vådområder med mangrove og cenoter. I kan studere det rige fugleliv fra en kano eller tage med på en sejlads, hvor I hopper i vandet og flyder i kanaler, der var en del af mayaernes handelsruter. Alene i Sian Ka’an er 23 arkæologiske minder fra mayaerne.   

Svøm med havskildpadder i Akumal

Fra Tulum kan I også nemt tage på udflugt til Akumal, hvor I kan svømme med havskildpadder. Turen går også omkring flere cenoter. Hvornår har i sidst svømmet i en underjordisk flod?

De bedste udflugter og hoteller på rejser til Tulum

Når I rejser til Tulum med Nyhavn Rejser, er både udflugter og hoteller håndplukket af vores Mexico-eksperter. Udflugterne udvælges dels for deres indhold, dels for guidernes kvalitet. Hoteller udvælges for bedste beliggenhed og autentisk stemning. Tal med vores rejserådgivere om rejser til Tulum. 

Se mere om Mexicos Caribiske kyst.

Udvalgte rejser til Tulum

Se alle rejser

Anbefalede hoteller i Tulum

Se alle hoteller

Udvalgte oplevelser i Tulum

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.