• Belmond Maroma Resort & Spa, Riviera Maya, Mexico
 • Belmond Maroma Resort & Spa, Mexico
 • Oplev den skønneste strand ved Belmond Maroma Resort & Spa, Mexico
 • Observation tårnet "El Mirador" ved Belmond Maroma Resort & Spa, Riviera Maya, Mexico
 • Nyd en middag til lyden af havets brusen på Secrets Maroma Beach, Riviera Maya i Mexico

Belmond Maroma Resort & Spa, Riviera Maya, Mexico

Uformel luksus, enestående strand og forrygende atmosfære

Udsigten fra hotellet til stranden ved Belmond Maroma Resort & Spa, Mexico
Læs mere

Lad jer forkæle på prisbelønnede Belmond Maroma Resort & Spa ud til en af de bedste strande i Mexico. Det smagfulde hotel er afslappet luksus i de mest romantiske rammer med en autentisk sjæl og varm sjæl.

Belmond Maroma Resort & Spa, MexicoPå afstand gør Belmond Maroma Resort & Spa i Mexico måske ikke meget væsen af sig. De hvidskurede vægge og smukke palmetækkede tage på det lille hotel glider harmonisk ind i omgivelserne og signalerer mexicansk romantik, når det er bedst.   

For mange ville det også være nok, men når I træder inden for, mærker I, Belmond Maroma Resort & Spa også er et eksklusivt hotel i særklasse. Høj komfort, enestående service, gastronomiske eventyr og smagfuld, autentisk indretning gør opholdet til en drøm – netop fordi det sker i de uformelle og meget romantiske rammer. 

Nyd en romantisk middag på stranden ved Belmond Maroma Resort & Spa, MexicoEn perle i Belmond Hotels-kæden

Belmond Maroma Resort & Spa er flere gange blevet hædret med prestigefulde kåringer. Det anerkendte magasin Condé Nast Traveler har f.eks. rangeret Belmond Maroma Resort & Spa i kategorien "Verdens bedste hoteller" ud fra beliggenheden ud til den vidunderlige strand med det fineste sand. 

Den høje standard understreges af, at Belmond Maroma Resort & Spa er medlem af den anerkendte Belmond Hotels-kæde, der omfatter overdådige luksushoteller og det navnkundige Orient Express-tog. 

Se en fremragende solnedgang fra stranden ved Belmond Maroma Resort & Spa, MexicoPools, strand, tennis og smuk udsigt

Livet på Belmond Maroma Resort & Spa er afslapning og forkælelse krydret med præcis så meget aktivitet, I har lyst til. 

Solstolene på den brede strand er et naturligt mål for en udflugt, og vil I trods alt lidt længere væk, er en gåtur langs den smukke strand, der er forkælet af smukke solopgange, et dejligt afbræk. Her er også gode muligheder for snorkling, dykning, dybhavsfiskeri, kajak og windsurfing, og der er golf i nærheden. 

Hotellet har tre swimmingpools omgivet af grønne plæner og små gangstier. Nyd den smukke udsigt over stranden fra udkigstårnet "El Mirador", og trænger I til lidt motion, er her fitness center og to tennisbaner. I Business Center/Cultural Palapa er der et udvalg af bøger og bærbare pc'er til fri brug.

Belmond Maroma Resort & Spa ligger 20 minutter syd for Cancún, så I er hurtigt fremme fra lufthavnen og tæt på mange af de største attraktioner på Mexicos caribiske kyst.

Indgangen til spaområdet på Belmond Maroma Resort & Spa, MexicoKinan Spa

Belmond Maroma Resort & Spa har også en smuk spa, Kinan Spa. Kinan betyder solens helbredende energi. Kinan Spa byder på et komplet udvalg af spabehandlinger baseret på gamle maya principper.

Belmond Maroma Resort & Spa Restaurants vinkælderGastronomiske oplevelser

Maroma har 4 spændende restauranter. 

 • Om aftenen serverer El Sol Tapas & Restaurant retter fra Middelhavet med et mexicansk tvist i afslappede, men elegante omgivelser. 
 • El Restaurante byder på det bedste af det mexicanske køkken fra morgen til aften.
 • La Cantina serverer traditionel mexicansk mad og diverse temaaftener fra andre verdensdele til frokost og aften. 
 • Freddy's Tequila and Ceviche Bar frister med 120 tequilaer, eksotiske cevicher (marineret fisk og skaldyr), sushi og sashimi fra formiddag til aften.

Soveværelset og terrassen i Ocean view Master Suite på Belmond Maroma Resort & Spa, MexicoVærelser og suiter på Belmond Maroma Resort & Spa

Belmond Maroma Resort & Spa her 63 værelser og suiter i fire kategorier. Alle er lækkert indrettet med førsteklasses naturmaterialer, egen balkon/terrasse og stort badeværelse med badekar. Desuden aircondition, telefon, minibar, gratis Wi-Fi, værdiboks, ipod docking station, toiletartikler, hårtørrer mm. Der er ikke tv på værelset. Nyhavn Rejser anbefaæer at fuldende oplevelsen ved at vælge værelse med havudsigt. Garden view værelser kan være en smule mørke. 

One Bedroom Suite med udsigt fra soveværelset på Belmond Maroma Resort & Spa, MexicoVærelsestyper

 • 14 deluxe garden view værelser på 30 m2. Terrasse/balkon med udsigt til pools og tropisk have. 2 personer, men kan forbindes med Ocean View Master Suite til familier. 
 • 16 deluxe ocean view værelser på 30 m2. Storslået havudsigt fra terrasse/balkon, hvor de fleste også har hængekøje. 2 personer.
 • 9 ocean view junior suiter på 42 m2. Stort soveværelse med siddeområde, stort badeværelse med kar, brus og påklædningsværelse. Tagterrasse med tækket fungerer som udendørs stue med panoramaudsigt. 2 personer.
 • 3 garden view master suiter på 63 m2 i den tropiske have. Stort opholdsrum, badeværelse med kar og brus, walk-in closet og barområde. Op til 3 voksne eller 2 voksne sammen med 2 børn under 12 år. Børn over 12 år regnes som voksne. 
 • 12 ocean view master suiter på 63 m2. Som garden view master suiter, men med smuk udsigt over havet og haven. Kan forbindes med garden room.
 • 9 oceanfront one-bedroom suite (Sian Nah Suite) på 178 m2. Sian Nah er mayaernes ord for et himmelsk hus. Separat stue og soveværelse, stor terrasse, privat palapa til spabehandlinger, privat plunge pool og uhindret havudsigt. Udendørs brus ud over stort badeværelse med dobbelt badekar. Eget fitness rum og privat adgang til stranden. Fire af suiterne har børneværelse i stedet for fitness rum. Op til 3 voksne eller 2 voksne sammen op til 2 børn under 12 år. Børn over 12 år regnes som voksne.

Børneklub

Der er et aktivitetsrum for børn med mange spil, tv, strandlegetøj, Xbox 360 etc.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.