• Chablé Maroma i Mexico direkte ud til Riviera Maya
 • Stand alone villa på Chablé Maroma i Mexico
 • Hyggelige Raw Bar by Bu'ul, Chablé Maroma, Mexico
 • Suite (Villa Room) på Chablé Maroma i Mexico

Chablé Maroma, Riviera Maya, Mexico

Frodighed, fred og luksuriøse suiter og villaer alle med plungepool på Mexicos caribiske kyst

Stand alone villa på Chablé Maroma i Mexico
Læs mere

Nyd moderne luksus på Chablé Maroma på Mexicos caribiske kyst. Resortet er omgivet af jungle ud til en af Mexicos bedste strande, og I omfavnes af fred og harmoni fra spa og restauranter til jeres lækre suite eller villa med egen plunge pool.

Chablé Maroma i Mexico direkte ud til Riviera MayaChablé Maroma er et af den slags resorts, hvor man mærker skønheden helt ind i hjertet, straks man ankommer.

Unik harmoni med de smukke omgivelser

Chablé Maroma formår på ganske særlig vis at glide naturligt ind i frodigheden. Det skyldes den store brug af naturmaterialer og en arkitektur, der respekterer sine omgivelser.  Det betyder ikke, at Chablé Maroma gemmer sig mellem palmerne, for byggeriet står stolt og moderne, men alt er skabt med en særlig harmoni. 

Poolen på Chablé Maroma i Mexico200 meter paradisstrand

Lad os starte ved vandet. Mexicos caribiske kyst. Riviera Maya. Kært barn har mange navne. Her er hvidt sand, børnevenligt turkist vand, solstole, private cabanaer og ikke mindst fred, fred og mere fred. 

Det kan være svært at forstå, at der kun er 40 km til Cancuns lufthavn mod nord og 20 km til livlige Playa del Carmen mod syd.  

Stand alone villa på Chablé Maroma i MexicoModerne linjer med tydelige strejf af lokal mayastil

Når I så vender jer mod land, møder jeres blik først den store pool og det moderne poolområde. Inde mellem træer og palmer kigger resortet frem med restauranter, den smukke spa og ikke mindst vidunderlige suiter og villaer. 

Arkitekturen har tydelige referencer til den lokale maya-kultur især i de smukke tage, men ikke på en nostalgisk måde, nej, Chablé Maroma er et gennemført moderne resort, hvor der er tænkt over mindste detalje. 

Nyd skøn mad med udsigt til poolen på Chablé Maroma i MexicoGastronomi på Chablé Maroma

Chablé Maroma har tre restauranter og barer, der er klar til at forkæle jeres sanser med hvert deres speciale. 

Kaban serverer storslået morgenmad, mens frokost og aftensmad står i primært seafoodens tegn, men også med pasta, risotto, salater og meget mere. Stemningen er afslappet, og I kan nyde jeres mad i bare tæer tæt på poolen, hvis I ønsker det. 

Lækker dessert i restauranten Bu'ul, Chablé Maroma, MexicoBu'ul er mayaernes ord for bønne, som sammen med majs er bærende elementer i store dele af det mexicanske køkken. Men tag ikke fejl af dette jordnære tema, Bu'ul er fine dining med udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer.

Om eftermiddagen kan I nyde vin, drink, cocktails, ceviches, østers, rejse, krabber og meget andet godt på terrassen ved Raw Bar by Bu’ul.

Spaens have på Chablé Maroma i MexicoStort spaområde fuldender forkælelsen

Vil I virkelig forkæle jer selv, har Chablé Maroma et 1.500 m2 stort og meget smukt spaområde med utallige muligheder for velgørende behandlinger. Chablé Maroma tilbyder også en række aktiviteter som yoga, paddleboard, kajak, fitness m.m.

Suite med plunge pool (Villa Room) på Chablé Maroma i MexicoSuiter og villaer på Chablé Maroma

Chablé Maroma har 70 suiter og villaer, der alle er gennemført smukke og med egen plunge pool. Store glasarealer lukker lys og det grønne ind. I vil nyde at bo omgivet af frodighed. 

Stand Alone Villa er, som navnet siger, enkeltstående villaer på 112 m2 med smuk terrasse. 

Gå direkte fra sengen ud i din plunge pool på Chablé Maroma i MexicoVilla Rooms er 107 m2 store suiter enten i stuen med terrasse eller på første sal med en stor balkon, hvor I er i trætophøjde – også i plunge poolen! Oppe eller nede …? I vil begge steder føle, at I er i jeres egen villa, men selvfølgelig er der endnu mere privatliv i en stand alone villa.  

Stand alone villa på Chablé Maroma i MexicoRejser I som en stor familie eller flere generationer sammen, så hør om villaer med to eller tre soveværelser.

 
Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.