• Den tropiske haveanlæg på Hacienda Chichen Resort i Mexico
 • Haven på Hacienda Chichén, Mexico
 • Slap af ved swimmingpoolen på Hacienda Chichen Resort i Mexico
 • Indgang til Hacienda Chichen Resort i Chichen Itza i Mexico

Hacienda Chichén Resort, Chichén Itzá, Mexico

Historisk hacienda med enestående beliggende ved Chichén Itzá

Den tropiske haveanlæg på Hacienda Chichen Resort i Mexico
Læs mere

Denne charmerende hacienda fra kolonitiden ligger i gåafstand fra det imponerende maya-kompleks Chichén Itzá, så I kan starte dagen her, mens alle de andre besøgende er på vej i deres busser og biler.

Den tropiske haveanlæg på Hacienda Chichen Resort i MexicoHotellets beliggenhed sikrer, at I kan opleve et af verdens syv nye vidundere fra den tidlige morgenstund, inden de store turistgrupper ankommer fra Cancun eller Merida.

Pool, stemning og smuk arkitektur

Om eftermiddagen kan I slappe af ved swimmingpoolen eller nyde den imponerende arkitektur, der er typisk mexicansk med knaldgule farver, åbne buegange og ujævne stenstier.

Der blev brugt gamle maya-tempelsten ved konstruktionen af denne smukke hacienda i 1600-tallet. Her er farver overalt; terrakotta-krukker, lilla bougainvillea og grøn jungle med mange fugle.

Slap af ved swimmingpoolen på Hacienda Chichen Resort i MexicoForskernes gamle cottages

Haciendaen ligger fredfyldt som i tidernes morgen omgivet af et tropisk haveanlæg med store cottages, der i sin tid har huset arkæologer og forskere.

Disse cottages er nu ombygget til rummelige værelser for turister og fyldt med skulpturer og kunsthåndværk med motiver fra mayaverdenen. Her kan I sidde i gyngestolen på terrassen foran værelset, lytte til fuglesang og drømme jer tilbage til mayaernes tid.

Hotellet kan også bruges som base til at udforske Yucatans mange andre seværdigheder. Personalet er lokale mayaindianere, der er oplært på haciendaen og gør en dyd ud af venlig og personlig service.

Mexicansk spa på Hacienda Chichén, MexicoBæredygtig turisme

De lokale mayaindianere, der ejer og driver haciendaen, har stor fokus på bæredygtig turisme med stor respekt for omgivelserne og støtte til de lokale mayasamfund.

Haciendaen har fået mange priser for sin økologiske tilgang - bl.a. fra det anerkendte Condé Nast-magasin, der har kåret Yaxkin-spaen som en af verdens 10 bedste økologiske spaer.

Værelse på Hacienda Chichen Resort, Chichen Itza i MexicoVærelser/suiter

Haciendaen har 12 cottages, som tilsammen rummer 28 værelser. Nogle cottages har 1 værelse. Andre 4. Alle 28 værelser er pæne og individuelt indrettet i traditionel stil med gamle træmøbler, smukke kakler, håndvævede tekstiler og en fin udstilling af historiske fotografier. Alle værelser har aircondition og loftvifte.

De store cottages ligger omgivet af et tropisk haveanlæg. Hacienda Chichén Resort, Chichén Itzá, MexicoFaciliteter

Restaurant, professionel spa med mayainspirerede behandlinger. Swimmingpool. Udflugter og aktiviteter. Fuglekiggere og guidede ture på haciendaen og et lokalt reservat. Fri WIFI ved receptionen.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.