• Hvid sandstrand og blåt hav ved Hip Hotel Tulum i Mexico
 • Stranden ved HIP HOTEL TULUM I MEXICO
 • Værelse på Hip Hotel Tulum, Mexico
 • Panorama af Hip Hotel Tulum, Mexico

Hip Hotel Tulum, Tulum, Mexico

Hyggelige bungalows og loungestemning direkte på vidunderlig strand

Nyd udsigten fra et havudsigtsværelse på Hip Hotel Tulum i Tulum, Mexico
Læs mere

I har 10 km kridhvidt sand og vidunderligt turkisblåt vand. Solen bager. Palmerne svajer i brisen. Pelikaner slår ned i vandet efter fisk. Og fregatfugle patruljerer langs kysten i majestætiske svæv. Det er de skønne rammer, når I bor på Hip Hotel Tulum på rejser til Mexico. Jeres hyggelige bungalow fuldender oplevelsen.

Nyd at dase i hængekøjen på balkonen på Hip Hotel Tulum, MexicoBungalows på stranden i Tulum

Hip Hotel Tulum har en vidunderlig størrelse og stemning. Her er blot 22 hyggelige værelser. Det betyder også, at I skal bestille i god tid, da her hurtigt bliver udsolgt. 

Værelserne ligger ikke samlet i én hotelbygning, men er fordelt i mindre bungalows, der ligger spredt mellem palmerne. Nogle bungalows er på to etager med to separate værelser i hver - et nede med egen terrassse og et oppe med balkon. Andre bungalows er på én etage med 3 separate værelser med hver deres terrasse. 

På terrasser/balkoner er stole og bord – og også en hængekøje, så I kan tage en ægte mexicansk siesta. Værelserne er enkelt, men smukt indrettet. Og uanset hvor I bor på Hip Hotel Tulum, har I kun få skridt gennem det bløde sand, før I står på selve stranden, så I kan færdes dagen lang i bare tæer. Hver dag får I gratis vand på værelset, og der er også håndklæder til stranden, så I skal ikke bruge plads i kufferten til det.

Ocean View- og Garden View-værelser

Hip Hotel Tulum er velegnet både til børnefamilier og par. I kan vælge mellem 2 kategorier værelser, der begge kan rumme 2 voksne og 2 børn. Superior Ocean View-værelser har balkon eller terrasse med havudsigt. Superior garden view-værelser har udsigt til den tropiske have med sand, palmer og andre bungalows.

I har en king size seng med mulighed for en eller to ekstra senge på værelset, badeværelse med brus, moderne, minimalistisk møblement, sikkerhedsboks og loftsvifte der er fint suppleret af vinduer med moskitonet og skodder, der giver en naturlig brise fra havet (der er således ikke aircondition.). Der er gratis wifi i receptionen og restauranten, men ikke wifi-adgang fra værelset.

Restaurant med udsigt på Hip Hotel Tulum, MexicoSpis med panoramaudsigt over strand og hav

Hip Hotel Tulums restaurant er udformet som en åben cabana med et markant, kegleformet tag af palmeblade, hvor I spiser oppe på første sal. Da restauranten i forvejen ligger på toppen af klitterne, kan I nyde den kølige brise og en fantastisk panoramaudsigt over en af Caribiens bedste strande , mens I smager på et fusionskøkken af mexicanske og internationale retter.

Neden for restauranten ligger hotellets beach bar med en herlig loungestemning om aftenen. Der er gratis WiFi i Lobby Lounge Bar.

Panorama af Hip Hotel Tulum, MexicoPerfekt beliggenhed i Tulum

Beliggenheden kan ikke være bedre, da Hip Hotel ligger i den sydlige del af Tulum, hvor der er relativt få andre bungalows og dermed meget få mennesker på den lange, brede strand. Der er masser af små hyggelige restauranter i området, både på stranden og langs vejen.

Fra Hip Hotel er kun 5 min. i bil til Sian Kaan Biosphere, der lokker med mayaruiner, store ferskvandsbassiner, rigt fugleliv og regnskov. Og der er kun 10 min. til det kendte Tulum maya-kompleks. Fra maj til september kan I være heldige at se skildpadder svømme i land og lægge æg på stranden nær hotellet.

Ruiner ved Tulum, MexicoLej en cykel

På hotellet kan I leje cykler, hvis I vil nyde andre dele af den fantastiske strand eller cykle op til Tulumruinerne, der ligger flot med udsigt over havet.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.