• Det skønne pool område med udsigt til strand og hav på Hotel Esencia i Riviera Maya, Mexico
 • Beach Suite set indefra på Hotel Esencia, Mexico
 • Restaurant Mistura på Hotel Esencia, Mexico
 • Hovedbygningen set indefra på Hotel Esencia, Mexico

Hotel Esencia, Tulum, Mexico

Ultimativ luksus ud til uspoleret caribisk strand

Stranden ved Hotel Esencia, Mexico
Læs mere

Hotel Esencia kombinerer femstjernet service og en gourmetrestaurant med den måske smukkeste strand på Riviera Maya. En intim oase, hvor der er fokus på jeres velvære fra morgen til aften.

Stranden ved Hotel Esencia, MexicoHistorisk hacienda med lækre designdetaljer

Hotel Esencias flotte hovedbygning begyndte som gæstehus for en rig italiensk hertuginde, men blev siden lavet om til luksushotel. Det kombinerer sofistikeret simplicitet med moderne bekvemmeligheder, fra lounge-musikken på iPod’en på værelset til fjernbetjente rullegardiner, så I får en god nats søvn.

Stranden ved Hotel Esencia, MexicoEsencia ligger ud til den skønne Xpu-Ha Bugt langt fra de store resorts. Nyd kilometervis af tropisk sandstrand, førsteklasses service og en spa i baghaven. Det er faktisk lidt af en bedrift, hvis I overhovedet får set mayaruinerne i baglandet.

Jungle Suite med pool på Hotel Esencia, MexicoVærelser på Hotel Esencia

Hotel Esencia har 38 smagfuldt indrettede suiter og tre villaer med et touch af Prada. Alle har udsigt til haven eller Det Caribiske Hav. Nyhavn Rejser anbefaler følgende kategorier: 

 • Jungle Room: 60 m2 med terrasse og loungeområde, 200 m fra hovedbygningen, men med kun 2 minutters gang til strand og restaurant
 • Jungle Suite: Med stor terrasse og udsigt til haven 
 • Jungle Suite Plunge Pool: Med stor terrasse, walk-in closet, luksusbadekar, rainshower bruser, nogle suiter er desuden udstyret med indendørs eller udendørs plunge pool
 • Ocean Suite: I hovedhuset, med stor terrasse og plunge pool eller balkon med luksusbadekar. Enkelte suiter har hverken pool eller badekar, men er til gengæld større

Ret serveret på Restaurant Mistura på Hotel Esencia, MexicoGourmetrestaurant med havudsigt

Køkkenchef Dimitris Katrivesis står for et fantastisk peruansk-japansk fusionskøkken med mexicanske aner på den stilfulde Restaurant Mistura med udsigt over vandet. Han har stået i lære hos ingen ringere end stjernekokken Ferrán Adrià på ElBulli i Spanien, så det er slet ikke så tosset, som det lyder!

Baren på Restaurant Mistura på Hotel Esencia, MexicoPoolbaren serverer et raffineret Middelhavskøkken, og i en palmehytte på stranden kan I nyde udsigten over havet med en cocktail eller en koldpresset smoothie i hånden. 

Juice bar på Hotel Esencia, MexicoSpa & Health Club

I det østlige hjørne af haven ligger Health Club med tilknyttet fitness rum, velassorteret juicebar samt flot designet spa med eget laboratorium, der blandt andet bruger økologiske hudplejeprodukter fra Tata Harper. De stemningsfulde omgivelser er i sig selv en lise for sjælen.   

Aktiviteter

Fra Hotel Esencia er der kort afstand til Sian Ka’an Biosphere, der lokker med mayaruiner, ferskvandsbassiner og regnskov. Og der er kun 10 min. til det kendte Tulum maya-kompleks.

Yoga i Health Club på Hotel Esencia, MexicoGlæd jer også til meditation og yoga på hotellet, hvor der arrangeres undervisning i alt fra snorkling og dykning til kite- og paddleboard. Der er også en Robert Trent Jones-golfbane med 27 huller.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.