• Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico
 • Poolen på Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico
 • Suite på Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico

Mayaland Hotel & Bungalows, Chichén Itzá, Mexico

Familievenligt og historisk hotel et stenkast fra UNESCO-vidunder

Udsigten fra balkonen i Superior Room på Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico
Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Mayaland Hotel & Bungalows i Mexico er en skøn oase i haciendastil med en historisk hovedbygning, en stor blomstrende have, bungalows med egen pool og egen indgang til Chichén Itzá.

Chichen Itza i MexicoHelt enestående har Mayaland Hotel & Bungalows sin helt egen indgang til Chichén Itzá. Det betyder, ud over en fantastisk udsigt over et af verdens Syv Nye Vidundere også, at I kan være blandt de allerførste, når ruinkomplekset åbner. I har nemlig mulighed for at komme ind en hel time før alle andre. 

Poolen på Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico Familievenlige omgivelser 

Mayaland Hotel & Bungalows ligger omgivet af en frodig tropisk have med høje træer og blomstrende buske, fontæner og trimmede havegange, som indbyder til at gå på opdagelse. I har også adgang til en pool, som er en redningsplanke i middagsheden. Fra lobbyen har I udsigt til observationstårnet Caracol, som mayaernes ypperstepræster brugte til at kortlægge stjernerne og fastsætte religiøse ceremonier.

Suite på Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico Værelser og bungalows

Mayaland er bygget i 1923 og er med i Historic Hotels Worldwide, der støtter hoteller med kulturhistorisk betydning. Det har bevaret en charmende historisk atmosfære med 44 smagfuldt indrettede værelser samt bungalows med terrasse og pool. Nyhavn anbefaler følgende kategorier: 

 • Superior Room med udsigt til ruinerne
 • Mayan Bungalow med egen terrasse og pool

Restaurant på Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico Restauranter og barer

Gå ikke glip af de mexicanske specialiteter på Restaurant El Mural med høje lofter, vægmalerier og udendørs terrasse. Los Vitrales de Frederick Catherwood serverer ud over frokostbuffet også maya-specialiteter. Niveauet er højt og skal ikke forveksles med gængse turistbuffeter.

Endelig kan I om aftenen spise mexicansk og internationalt på Don Francisco, hvor der også spilles livemusik. Afslut dagen på Lobby Bar, der serverer gode cocktails med udsigt til haven og mayaruinerne. 

Aktiviteter 

Mayalands bagland er en skatkiste af stier, som I kan udforske med guide til hest, på cykel eller til fods. Beliggenheden langt fra alfarvej betyder, at der ingen lysforurening er, så når natten falder på, kan I se frem til en smuk stjernehimmel. Hver dag vises et 30-minutter show i hotellets eget ”planetarium”, der giver en god introduktion til mayaernes historie og Chichén Itzá. Det foregår på engelsk kl 14.45, 17 og 20. Mandag, onsdag og fredag vises det også kl 11.15. Endelig kan I også opleve det store lysshow ved selve Chichén Itzá, hvis I booker to overnatninger. 

Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico Spabehandlinger

Forkæl jer selv med en afstressende og plejende behandling i hotellets spa midt i haven. Behandlingerne tæller massage, ansigtsmasker, ”chocolate wraps”, hydroterapi m.m.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.