• Stranden ved Nomade i Tulum Mexico
 • Slut tørsten med forfriskende drikkevarer på Nomade i Tulum
 • 2 Bedroom Suite med pool på Nomade Hotel i Tulum, Mexico
 • Nyd den fantastiske strand ved Nomade i Tulum
 • Slap af på terrassen under ferien på Nomade i Tulum

Nomade, Tulum, Mexico

Trendy bungalowhotel ud til Mexicos bedste strand

Nyd ferien i en hængekøje på Nomade i Tulum, Mexico
Læs mere

Få pirret sanserne og forkælet krop og sjæl på Nomade i det caribiske Mexico. Nomade ligger lige ud til den hvide strand og lægger vægt på at være en oase for sine gæster i alt fra sund mad til spændende aktiviteter og workshops.

Værelse med udsigt på Nomade i Tulum

Nomade er et godt eksempel på, hvordan nye bungalowhoteller i Tulum de senere år har fået tilført et strejf af trendy atmosfære, hvor små hoteller hæver niveauet en tand og tænker lidt mere over totaloplevelsen for gæsterne uden at miste Tulums sjæl. 
 

Lækre retter fra Nomades strandrestaurant, La PopularI Tulum hersker stadig idyl og fred langs den 10 km lange strand, men søger I den særlige oplevelse ud over det med pirring af sanserne i form af spændende indretning, mad med mening og en god spa-oplevelse oveni, så er Nomade stedet. 

Nyd den fantastiske strand ved Nomade i TulumEn oase ud til 10 km strand

Nomade i Tulum er indrettet med inspiration fra de arabiske nomader, men stadig med et umiskendeligt mexicansk præg. Det giver en særlig stemning, som bare omfavner en på bedste vis. Tanken bag er at skabe en oase og et helle for mennesker på vej, men I kan bare vælge at se det som en smuk og spændende indretning, hvor I får lyst til at gå på opdagelse. 

La Popular - strandrestauranten på Nomade i TulumOm dagen hænger mange gæster ud i loungestolene ved stranden, og om aftenen tændes der ofte bål på stranden, hvor gæsterne så mødes over en cocktail. I kan låne cykler og udforske området. 

Hotellet har også gratis yogaklasser og ofte workshops eller andre aktiviteter. Lokale shamaner, healere, terapister eller dansere er klar til at give en ekstra oplevelse og ny vinkel på jeres ferie i Mexico. Lige på den anden side af den lille strandvej ligger Yäan Wellness Energy Spa med holistiske behandlingstilbud.

Macondo - restaurant på Nomade i Tulum, MexicoSund mad ved langbordet på Macondo

På restaurant Macondo kan I nyde mad skabt på friske, lokale råvarer med fokus på sundhed og bæredygtighed. Restauranten har bl.a. et stort udvalg af veganske, vegetariske og glutenfri retter, men selvfølgelig også mere end det. Navnet kommer fra det tropiske træ macondo, der kan blive over 40 m højt. Restauranten har da også et over 20 m langt bord skåret ud af en stamme fra et macondotræ. 

Nyd grillet fisk på strandrestauranten La Popular på Nomade i TulumLa Popular – nyd frisk fisk med fødderne i sandet

Nomades anden restaurant, La Popular, er skabt som et fiskemarked med borde i sandet. Peg på den fisk, I gerne vil have tilberedt, og sæt jer så til rette, mens kokken går i gang.

Værelse med havudsigt på Nomade i TulumVærelser på Nomade

Nomade har en lang række værelseskategorier fra enkle telte til store suiter med flere soveværelser, der har plads til 3 personer. Indretningen er rustik og gennemført inden for nomadetemaet.

Oceanfront Double Room på Nomade Hotel i Tulum, MexicoAlle værelser og suiter har balkon/terrasse, iPod-docking og inkluderet Wi-Fi. Nyhavn Rejser kan især anbefale følgende værelseskategorier:

 • Standardværelser. 30 m2 med udsigt til den tropiske have. Max 2 personer.
 • Arena Suite. 40 m2 i den tropiske have, men tæt på strand og vand. Max 3 personer.
 • Sea View Cabaña. 40 m2. Terrasse i sandet. I skal bare forbi jeres hængekøje, så står I på stranden. Max 3 personer. 
 • Ocean Front Cabaña. 55m2, endnu tættere på vandet og også med terrasse og hængekøje I sandet. Max 3 personer. 

2 Bedroom Suite med pool på Nomade Hotel i Tulum, MexicoRejser I flere sammen, så hør om suiter med to soveværelser eller måske en villa på 100 m2 med privat pool? 

De små bungalowhoteller ved Tulum i Mexico bliver hurtigt udsolgt. Bestil i god tid og tal evt. med jeres rejserådgiver om alternativer.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.