• Cameron Highlands i Malaysia er dækket af tæt jungle og teplantager i sirlige mønstre
 • Emerald Beach på Pangkor Laut i Malaysia
 • Putra Moske i Putrajaya, Malaysia
 • Pangkor Laut Resort

Inspirationsmøder om Malaysia

Kom og mød Nyhavn Rejsers Malaysia eksperter

Hvordan planlægger I bedst en rejse til Malaysia? Og hvordan sikrer I, at indholdet hæver sig over det almindelige? Kom til inspirationsaftenen og få alle de gode råd fra vores eksperter, der igen og igen har rejst Malaysia tyndt. 

Jæger med blæserør, Sarawak, Borneo, MalaysiaNyhavn Rejsers eksperter har fundet oplevelser og hoteller, I ikke selv ville finde - og samtidig kasseret en masse, I måske ville risikere at kaste jer ud i, hvis I planlagde rejsen selv. Sug til jer af deres viden. 

På inspirationsmødet om Malaysia får I de grundlæggende gode råd. Hvor skal I starte? Hvornår skal I rejse? Hvor lang tid skal I bruge? Behøver man følge den slagne rute? Hvad betyder årstiderne for hvilke områder, I skal se? Hvor ser man bedst det unikke dyreliv? Og så videre.

Aftenen krydres med rejserådgivernes personlige oplevelser og anbefalinger. I får samtidig indblik i unikke udflugter og hoteller og et indblik i, hvordan I kan skræddersy en rejse efter præcis jeres ønsker. 

En hyggelig aften over et glas vin

Foredraget forventes at vare mellem 2-3 timer. Der er meget at fortælle! Vi byder på et glas vin undervejs. Arrangementet henvender sig til jer, der søger inspiration om hvilke oplevelser rejsemålet tilbyder, før I træffer jeres valg. Kunder, der allerede har truffet et rejsevalg og søger praktiske råd, vil få størst udbytte ved at kontakte deres rejserådgiver.

Pangkor Laut Resort 5*, MalaysiaTilmelding

Det koster kr. 50,- pr. person at deltage på vores inspirationsmøder, hvor vi byder på et glas god vin. Gebyret går ubeskåret til SOS Børnebyerne, som Nyhavn Rejser er hovedpartner med. Det er udelukkende indført for at sikre, at tilmeldte pladser også bruges, og altså ikke for Nyhavn Rejsers vindings skyld. 

Vi beder om e-mail, adresse og telefonnummer, så vi kan informere jer i tilfælde af ændringer. Inspirationsmødet holdes i vores lokaler på Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø. Der er meget begrænset parkering, men vi er nærmeste nabo til Østerport Station.

Højlandets teplantager i MalaysiaBemærk

Deltagerbetalingen hæves på jeres konto ved tilmelding. Annullering er ikke mulig, men pladserne kan overdrages til andre.

Har I spørgsmål er I velkommen til at skrive til: travel@nyhavn.dk

NYE INSPIRATIONSMØDER PÅ VEJ

Interessen for vores inspirationsmøder er overvældende, og vi er i fuld gang med at planlægge nye. Indtil nye inspirationsmøder offentliggøres, kan I læse mere om rejser, oplevelser og hoteller i Malaysia her.

Pris per deltager

50,00 kr.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.