• Oplev løver i Sabi Sand Game Reserve på safari i Afrika
 • Safari til fods med &Beyond Expeditions, Botswana
 • De farvestrålende Masai folk
 • I en mekoro i Okavango Deltaet i Botswana
 • Elefanter ved Chobe River i Botswana
 • Udsigt til fantastisk solnedgang fra teltene på Sayari Camp, Serengeti i Tanzania

Inspirationsmøder om safari i Afrika

Kom og mød Nyhavn Rejsers Afrika eksperter

Hvordan planlægger I bedst en safarirejse til Afrika? Og hvordan sikrer I, at indholdet hæver sig over det almindelige? Kom til inspirationsaftenen og få alle de gode råd fra vores eksperter, der igen og igen har rejst Afrika tyndt. 

Oplev masaiernes velkomstdans i TanzaniaOplev verdens bedste safari med Nyhavn Rejser

Glæd jer til at høre om de forskellige typer og niveauer af lodges og camps, om forskellen på landene og nationalparkerne, om vejr og klima og om hvad der er inkluderet, når man rejser på safari med Nyhavn Rejser. Foredraget skal klæde jer på til at træffe de rigtige valg – både ift. økonomi, tidspunkt, land og kvalitet, så jeres safarirejse bliver den ”once in a lifetime”-oplevelse, den bør være.

Klaus Nolsøe - produktchef for Afrika

Klaus er safarinørd med stort N. Han har rejst intensivt i alle lande i det østlige og sydlige Afrika – mange af dem har han besøgt mange gange. Klaus har været på safari på alt fra primitive telt-camps til verdens mest luksuriøse safari-lodges.

Mathias – senior rejserådgiver

Mathias er en af vores dygtige Afrika eksperter. Senest kom h an hjem fra Tanzania, hvor han bl.a. har oplevet kvaliteten på vores nye partner-camps og -lodges.

Safari og elefanter, Tortilis Camp i KenyaEn hyggelig aften over et glas vin

Foredraget forventes at vare mellem 2-3 timer. Der er meget at fortælle! Vi byder på et glas vin undervejs. Arrangementet henvender sig til jer, der søger inspiration om hvilke oplevelser rejsemålet tilbyder, før I træffer jeres valg.  Kunder, der allerede har truffet et rejsevalg og søger praktiske råd, vil få størst udbytte ved at kontakte deres rejserådgiver.

Tilmelding

Det koster kr. 50,- pr. person at deltage på vores inspirationsmøder, hvor vi byder på et glas vin. Gebyret går ubeskåret til SOS Børnebyerne, som Nyhavn Rejser er hovedpartner med. Det er udelukkende indført for at sikre, at tilmeldte pladser også bruges, og altså ikke for Nyhavn Rejsers vindings skyld. 

Vi beder om e-mail, adresse og telefonnummer, så vi kan informere jer i tilfælde af ændringer. Inspirationsmødet holdes i vores lokaler på Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø. Der er meget begrænset parkering, men vi er nærmeste nabo til Østerport Station.

Forrygende udsigt fra et telt i Tortilis Camp, KenyaBemærk

Deltagerbetalingen hæves på jeres konto ved tilmelding. Annullering er ikke mulig, men pladserne kan overdrages til andre.

Har I spørgsmål er I velkommen til at skrive til: travel@nyhavn.dk

NYE INSPIRATIONSMØDER PÅ VEJ

Interessen for vores inspirationsmøder er overvældende, og vi er i fuld gang med at planlægge nye. Indtil nye inspirationsmøder offentliggøres, kan I læse mere om safari i Afrika her.

Pris per deltager

50,00 kr.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.