• Den kridhvide sandstrand ved &Beyond Vamizi Island, Mozambique
 • Suluwilo set fra luften, &Beyond Vamizi Island, Mozambique
 • Krydstogt i traditionel dhow er en af mange aktivitetsmuligheder på &Beyond Vamizi Island, Mozambique
 • Suluwilo, &Beyond Vamizi Island, Mozambique

&Beyond Vamizi Island, Mozambique

Robinson Crusoe-oplevelse på nyopført luksuslodge

Den kridhvide sandstrand ved &Beyond Vamizi Island, Mozambique
Læs mere

Luksusliv i eksklusiv poolvilla, snorkling ved et af verdens mest velbevarede koralrev, kajaksejlads gennem mangrovelunde, solbadning på pudderfin sandstrand og dhow-cruise i solnedgangen. &Beyond Vamizi Island er i en klasse helt for sig.

Tag på fisketur fra &Beyond Vamizi Island, Mozambiquedet nye maldiverne

Når I ankommer til &Beyond Vamizi Island, kan det ved første øjekast være svært at se, at I er landet i Mozambique og ikke på Maldiverne. Talkumfint, hvidt sand og skærende, turkisblåt vand strækker sig dybt ind i horisonten, kun afskåret af den tætte, dybgrønne tropeskov og de viltre mangrover, der har taget ejerskab over øen.

Vamizi Island i det nordlige Mozambique er et af Det Indiske Oceans nyeste og mest uspolerede feriemål, og &Beyond Vamizi Island består af blot seks nyopførte, eksklusive poolvillaer, der ligger helt isoleret mellem blåt, hvidt og grønt. Resortet er en forbilledlig symbiose af Robinson Crusoe-stemning og moderne luksus.

Mød de nyudklækkede havskildpadder på &Beyond Vamizi Island, Mozambiqueher trives endnu den truede natur

De krystalklare vande ud for &Beyond Vamizi Island gemmer på et af verdens mest velbevarede koralrev. Mere end 180 forskellige koralarter og 300 fiskearter trives i deres kalejdoskopiske parallelunivers, der også rummer den berømte Neptune's Arm, et af verdens ti smukkeste dykkersteder.

Oppe på land lægger grønne havskildpadder æg i sandet, og hist og her dækkes sand og vand af filtrede mangrover - de forunderlige vandplanter, der er mere udrydningstruede end nogensinde. Vamizi Island er i alle henseende et naturens refugium, hvor I kan opleve en verden, der ulykkeligvis er ved at forsvinde fra landkortet på så mange andre destinationer.

Dyk med havskildpadderne ved &Beyond Vamizi Island, Mozambiquedykning og dhow

Udforsk kystlinjen på et dhow-cruise i solnedgangen. Den traditionelle arabiske træbåd har været anvendt som transportmiddel i Det Indiske Ocean i årtusinder, og når vinden fylder det store, trekantede sejl, er det kun alt for let at drømme sig tilbage til enklere tider.

Til dykkerekspeditioner og dybhavsfiskeri tilbyder &Beyond Vamizi Island naturligvis motoriserede både, der bringer jer helt tæt på det rige marineliv - og måske også på en pukkelhval eller to.

Wellness på &Beyond Vamizi Island, Mozambiqueprivat jeep, wellness og yoga

En 4x4 jeep med privat chauffør står til jeres rådighed under hele jeres ophold. Udnyt lejligheden til at begive jer ind i junglen, hvor kraftige samango-aber, kulørte sommerfugle og 130 forskellige fuglearter byder jer velkommen. Der er også mulighed for at tage på guidede vandreture i den overdådige natur.

Tilbage i jeres villa kan I forkæle jer selv med en professionel wellness-behandling eller en privat yoga-session.

Gastronomi på &Beyond Vamizi Island, MozambiqueGastronomi og service præcis, som I ønsker

Hver villa på &Beyond Vamizi Island har tilknyttet en privat kok, som tilbereder dagens måltider ud fra jeres ønsker. I får også tildelt jeres personlige butler, der sikrer, at jeres ophold bliver præcis, som I vil have det. Jeres butler kan også hjælpe med at arrangere udflugter til lands og til vands.

Kunne I tænke jer at besøge den lokale landsby, eller skal dagens frokost indtages som picnic på en øde strand? Så siger I bare til. Alt kan lade sig gøre - og alt er naturligvis inkluderet i prisen.

Casamina, &Beyond Vamizi Island, Mozambiqueseks unikke villaer

&Beyond Vamizi Island består af blot seks individuelle villaer, der alle ligger for sig selv og alle har unik arkitektur og interiør. Alle villaer ligger lige ud til en privat strand og har privat pool, og som en særlig unik detalje har alle villaer også et højt tårn med en fantastisk udsigt over øen. Tal med jeres rejserådgiver om hvilken villatype, I drømmer om.

Casamina

Villaen Casamina er den ultimative oase for den store familie eller vennegruppe. Villaen består af tre voksensoveværelser med havudsigt og badeværelse ensuite foruden to børneværelser med køjesenge og et delt badeværelse. Et mindre, sjette soveværelse med en enkeltseng ligger i forlængelse af det ene børneværelse. 

Casa MArjani

Denne villa rummer i alt fem soveværelser. Et soveværelse har udgang til en lille, privat strand, mens et andet har en privat veranda ud mod havet og stranden. Her er desuden to børneværelser samt et separat værelse, der er opført som et eget træhus i junglen.

Kipilia

Villaen Kipilia er opført i balinesisk-inspireret stil og er omgivet af en enorm, privat have, der strækker sig helt ned til stranden. Her er fire soveværelser med badeværelser ensuite samt et børneværelse.

Papilio

Villaen Papilio er omsluttet af grøn, vilter tropeskov, og naturen er på fornemste vis indkorporeret i villaens design. Her er fire soveværelser med badeværelse ensuite foruden to separate værelser, der er opført som eventyrlige træhuse i trætoppene. I har også jeres egen sala på stranden.

Suluwilo

Denne villa er designet med varme arabiske undertoner og en idyllisk, arabisk inspireret gårdhave. Her er fire soveværelser med badeværelse ensuite, et badeværelse med køjeseng samt et mindre, tilstødende værelse med en enkeltseng. Master bedroom rummer yderlige et soveområde med to enkeltsenge til eventuelle børn.

Tartaruga

Villaen Tartaruga oser af Robinson Crusoe-atmosfære. De tre store soveværelser er indrettet med et rummeligt loungeområde, badeværelse ensuite og en privat terrasse. Master bedroom har endvidere en ekstra soveafdeling med to enkeltsenge. Yderligere to værelser er opført som træhuse i trætoppene. De er indrettet med hver tre enkeltsenge, der kan skubbes sammen til en dobbeltseng efter behov.

Migrationen i Serengeti National Park i TanzaniaKombiner med safari

I kan nemt få en hel ferie til at gå på &Beyond Vamizi Island. Men da Vamizi Island ligger ganske tæt på grænsen til Tanzania, er det også oplagt at kombinere jeres ophold med en safarirejse hertil. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker og muligheder.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.