• På vandring i Tongariro Nationalpark
 • Søer og vulkaner i Tongariro National Park, New Zealand
 • Old Coach Road ved Ohakune - perfekt cykelrute i New Zealand
 • Tongariro National Park, New Zeland

Rejser til Tongariro National Park, New Zealand

Riverrafting, kæmpe vulkaner og unikke vandreture i Tongariro National Park på Nordøen i New Zealand

Oplev de store vulkaner i Tongariro National Park

Enestående vandreture i alle sværhedsgrader

Smukke cykelture i og omkring Tongariro National Park

River rafting, fiskeri og vandfald

Bestil hotel i Tongariro National Park i god tid!

Læs mere

Tongariro National Park ligger i den centrale del af Nordøen i New Zealand. Tag på enestående vandreture og cykeltur på vulkaner til vandfald og kratersøer. Men bestil hotel i Tongariro National Park i god tid!

Tongariro National Park i New Zealand dækker et kæmpemæssigt areal på Nordøen. Her ligger de store vulkaner Mt. Ruapehu (2.700 m), stadig aktive Mt. Ngauruhoe (2.291 m) og den ældste Mt. Tongariro (1.978 m). 

TAK TIL HØVDING TE HEUHEU TUKINO IV 

Når naturelskere i dag rejser til Tongariro National Park, kan de takke høvding Te Heuheu Tukino IV fra Maori Ngati Tuwharetoa-stammen. For at undgå udstykning af sit 26,4 km² store stykke land med blandt andet Mount Tongariro, Mount Ngauruhoe og dele af Mount Ruapehu, forærede han det i 1887 til den engelske krone, mod at staten garanterede, at landet aldrig ville blive opdelt. Det blev starten til den i dag næsten 800 km² store nationalpark.

FRA MÅNELANDSKAB TIL FRODIG SKOV

Naturen i Tongariro National Park er intet mindre end enestående. Vest for vulkanerne er der frodig, tempereret regnskov med et rigt fugleliv og de kæmpe bregnepalmer "silver ferns". Mod øst er der til gengæld gold ørken, hvor I føler jer hensatte til månen.

VANDRETURE PÅ VULKANER I NEW ZEALAND

Overalt er der smukke vandreruter med sværhedsgrader for enhver. I kan tage på en arrangeret tur med guide eller ud på egen hånd. Der er god skiltning, der viser, hvor lang tid der er til målet. 

Den mest kendte – og sværeste – er Tongariro Crossing Track på 8 - 9 timer forbi floder, vandfald, smaragdgrønne søer og de spektakulære kratere på Mt. Tongariro. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, f.eks. Whakapoapanui Walk på et par timer fra informationscentret og forbi de smukke Taranaki Falls.

I kan også tage liften fra Bruce Road op til Mt. Ruapehu. Her er New Zealands højest beliggende café med en utrolig udsigt mod Mount Tongariro og Mount Ngauruhoe, og I kan gå en tur til kratersøen.

CYKELTURE I GUDDOMMELIG NATUR VED TONGARIRO

Som I det meste af New Zealand kan I opleve fantastiske cykelture i Tongariro ad ruter skabt til cykeleventyr. Tag f.eks. på den smukke cykeltur ad Old Coach Road gennem skovområdet i Tongariro National Park. Eller prøv The Timber Trail mellem Rotorua og Tongariro over nogle af New Zealands højeste hængebroer. 

RIVER RAFTING, FISKERI OG VANDFALD

Rejser I til Tongariro National Park fra Rotorua, kan vi anbefale et stop ved de turkise vandfald Huka Falls. Fra byen Taupo kan I sejle på New Zealands største sø, Lake Taupo, til de meterhøje maori-udsmykninger udhugget i klippevæggene. I Lake Taupo landes årligt over 700 tons ørred, så selv for en amatørfisker, skulle der være en chance for fangst. Sydvest for Tongariro National Park kan I prøve rafting på Wanganui River.

BESTIL HOTEL I TONGARIRO I GOD TID

Vi anbefaler, at I tager mindst to overnatninger i Tongariro National Park, så I har mindst en fuld dag. Der er flere mindre overnatningsmuligheder, men Nyhavn Rejser anbefaler primært Chateau Tongariro Hotel, der ligger midt mellem vulkanerne, og hvor man føler sig hensat til, før tiden var af lave. Eller af lava, burde man måske sige her. Bestil i god tid, hvis I vil bo så godt!

Håndplukkede hoteller i Tongariro

Udvalgte rejser til Tongariro

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Tongariro i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det fantastiske naturområde i Tongariro. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.