• Auckland i New Zealand
 • Får på grønne marker i Duder Regional Park nær Auckland, New Zealand
 • Kun godt 30 km udenfor Auckland er der himmel, hav og regnskov
 • Piha beach på nordkysten af New Zealand
 • En maori fra New Zealand

Rejser til Auckland og Northland, New Zealand

Oplev The City of Sails og Northland på Nordøen i New Zealand

Oplev Auckland, den største by i New Zealand

Nyd strandene i Bay of Islands

Sejlture, vilde delfiner og historiske Waitangi

Bo på udvalgte hoteller tæt på seværdighederne

Kom på de bedste udflugter i Auckland og Northland

Læs mere

Oplev Auckland og Bay of Islands på rejser til New Zealand. Nyd strande, maritim stemning og smukke sejlture og se New Zealands største by fra Sky Tower. Nyhavn Rejser håndplukker udflugter og hoteller i Auckland og Northland i New Zealand.

New Zealands største by, Auckland, ligger smukt ud til havet i Northland, hvor Nordøen begynder at spidse til. Videre mod nord venter bl.a. Bay of Island med badestrande, maorikultur og kauriskove. 

Sejlture på bugten ved Auckland, New Zealand

På bugten i Auckland er oftest et virvar af sejl fra surfere og sejlbåde. Auckland kaldes da også The City of Sails. Omkring havnen i Auckland er hyggelige cafeer, barer og restauranter. Herfra går mange sejlture. Gå i land på øerne undervejs. . På Rangitoto Island, Aucklands yngste vulkan,  runger den størknede lava hult, når I går. På Great Barrier Island er gode vandrestier og de specielle newzealandske fuglelyde, mens Waiheke Island er god til cykelture og til at nyde skønne, økologiske vine.

Se Auckland, New Zealands største by, fra Sky Tower

Centrum i Auckland er omkring Queens Street med shopping, restauranter og parker. Den største Auckland seværdighed er Sky Tower på 328 m. Oplev at se ud over Auckland fra toppen! 

Auckland har mange bydele. Bydelen Devonport er præget af gallerier og victorianske bygninger, mens Parnell ud over gallerier også har butikker med mærkevarer og kunsthåndværk. Lørdag formiddag er der marked i Britomart Precinct tæt på havnen. Gå også over broen ved lystbådehavnen til Wynyard Quarters med funky spisesteder. 

Strandene i Bay of Islands

Længere mod nord ligger Bay of Islands med de mest populære strande i New Zealand. Vi er på den sydlige halvkugle, hvor nordpå betyder varmere. Her er subtropiske klima.

Fra Paihia og Russel i Bay of Islands kan I sejle ud for at svømme med vilde delfiner eller fiske sejlfisk. Nogle ture går gennem en klippeø ved Hole in The Rock, andre lægger til ved ubeboede øer, hvor I kan snorkle. I kan også sejle af sted i kajak til vandfaldet Haruru Falls. Fra Tutukaka ved Whangarei er de bedste dykkermuligheder. Poor Knights Island har dykning i verdensklasse med tropiske fisk og grotter.

Før I forlader Bay of Islands, har vi et lille ekstra tip, hvis I skal bruge et toilet: De offentlige toiletter i byen Kawakawa er designet af Hundertwasser og har vundet pris for at være verdens bedste af sin slags for rejsende. 

Maorikultur i Waitangi

Ved Paihia ligger Northlands vigtigste kulturelle seværdighed, Waitangi. Her underskrev maori-høvdinge og den engelske guvernør traktaten, der grundlagde en spirende fra mellem maorier og englændere – men som måske ikke var helt reel og lagde New Zealand under engelsk herredømme. I Waitangi kan I besøge Treaty House og opleve verdens længste maori-kano. 

90 Mile Beach på toppen af New Zealand

Op mod toppen af Nordøen i New Zealand ligger 90 Mile Beach. Slå også et smut omkring de store Kauriskove ved Waipoua. Flere af de kæmpe træer er over 1000 år gamle. Der arrangeres nattevandreture blandt kæmperne med Maori guider for at søge træernes sjæl!

Selve toppen af New Zealand er Cape Reinga, hvor Stillehavet og Det Tasmanske Hav mødes. I maoriernes kultur er dette stedet, hvor ånderne går over i underverden, der kaldes Reinga på maori.

Rejser med besøg i Auckland og Northland

Se flere rejser til Auckland og Northland

Hoteller i og omkring Auckland og Northland

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Auckland og Northland i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i Auckland og Northland. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.