• Udsigt over havnen ved Coromandel på New Zealand
 • Hot Water Beach i Mercury Bay på østkysten af Coromandel-halvøen, New Zealand
 • Strand ved Coromandel halvøen, New Zealand
 • Cathedral Cove på Coromandel halvøen, New Zealand
 • Kiwifrugt plantager nær Bay of Plenty (også kaldet kiwiland) på Nordøen

Rejser til Coromandel, New Zealand

Skønne strande, varme kilder, vandreture og kanoture i Coromandel på Nordøen i New Zealand

Skønne strande, forunderlige klipper og varme kilder

Nyd gode vandreture og kanoture på Coromandel halvøen

Oplev guldfeberens Coromandel og Driving Creek Railway

Bay of Plenty, strande og pelsæler

Hør om håndplukkede hoteller og udflugter

Læs mere

Oplev skønne strande, forunderlige klipper og varme kilder pible op gennem sandet på Coromandel Peninsula. Tag ud i den smukke natur til fods eller i kajak. Og kør med Driving Creek Railway til de store kauritræer.

Halvøen Coromandel på Nordøen i New Zealand ligger kun 1½ times kørsel sydøst for Auckland, men I er i en ganske anden verden langt fra storbyens puls. På Coromandel slapper I automatisk af. 

DET GODE LIV I COROMANDEL

Smukke kyster, dejlige byer, godt vejr. Coromandel har alt det, der skal til, for at tiltrække både turister på New Zealand rejser og alle de lokale, der vælger at nyde deres otium her. Med den særlige stemning følger kunsthåndværkere fra pottemagere og glaspustere til vævere, der bruger uld fra baghavens får. 

Oplev den vulkanske kystlinje på Coromandel og se den flotte grotte Cathedral Cove fra en kajak. Grav jeres eget badekar i sandet på Hot Water Beach, hvor den termiske undergrund giver helt op til 38 grader varmt vand. Tag på fisketure, spil golf eller hæng ud i de hyggelige ferie- og badebyer langs halvøens østkyst.

GODe VANDRETURE PÅ COROMANDEL HALVØEN

Når I rejser til New Zealand, vil I igen og igen støde på utrolige vandreruter. Halvøen Coromandel er ingen undtagelse. Der er fantastiske vandreture både på egen hånd og med informative guider. 

GULDMINERNES COROMANDEL

Coromandel har ikke altid været så fredfyldt som i dag. Omkring år 1900 herskede guldfeberen. I kan i dag besøge guldminemuseet i Coromandel by og lægge vejen forbi nedlagte miner, hvor I får indblik i den tids jagt på rigdom. 

POTTEMAGERENS JERNBANE, DRIVING CREEK RAILWAY

Et af de første steder, der blev fundet guld, var Driving Creek. Senere blev stedet overtaget af en pottemager, der byggede en smalsporet jernbane for at få ler op til værkstedet og potter den anden vej. Jernbanen er blevet en attraktion, som nogle steder godt kan give et sug i maven. Den går op til en fantastisk udsigtspunkt. 

RAPAURA WATER GARDENS PÅ VESTKYSTEN AF COROMANDEL

På vestkysten af Coromandel halvøen anbefaler vi et stop i Rapaura Water Gardens, et stykke natur i ren harmoni. Her er gamle krogede træer, store bregner, søer med åkander og mange fugle. I kan gå ad små broer over bække til et smukt vandfald. 

UDFLUGTER OG HOTELLER PÅ COROMANDEL HALVØEN

Tal med Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter om de bedste udflugter og hoteller på Coromandel halvøen. De har været der, vandret der, roet i kajak og nydt den dejlige stemning. 

STRANDENE I BAY OF PLENTY

Syd for Coromandel halvøen ligger Bay of Plenty – eller Kiwi Country, som de lokale kalder det efter de mange kiwiplantager. Her er lækre strande og mange udflugtsmuligheder. 

Hovedbyen Tauranga ligger beskyttet inde i bugten af bjerget Mt. Maunganui, der er et af maoriernes hellige steder. Kystbyen med samme navn som bjerget er udgangspunkt for delfinsafarier og ture i området. Det er en fin lille badeby, med cafeer og restauranter. Vi kan anbefale en tur op på bjerget. Det tager nogle timer og udsigten er strabadserne værd.

Whakatane og havvulkanen White Island

I Bay of Plentys fjerneste ende ligger den lille fiskerby Whakatane. Byen trækker maorier til et af New Zealands mest besøgte maori-mødehuse, og turister kommer her for at sejle i kajak til dyrelivet ved Whale Island.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Coromandel i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til Coromandel i New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det smukke område. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.