The Martinborough Hotel, Martinborough, New Zealand

Et kærligt strejf af kolonitid, forkælelse og Pinot Noir på Nordøens vinrute

Læs mere

På New Zealands vinrute stråler The Martinborough Hotel af kvalitet og stemning i hjertet af den lille by Martinborough. Den smukke og sarte arkitektur med de fine svalegange sætter stemningen fra start. Og indenfor indfries alle forventningerne.

Cykler ved The Martinborough Hotel i New ZealandThe Martinborough Hotel ligger ud til en lille plads med en offentlig park i hjertet af Martinborough. På pladsen ligger flere historiske bygninger med bl.a. Settler’s Museum, og få skridt henne ad gaden ligger Martinborough Wine Centre, hvor I kan få overblik over alle egnens skønne tilbud. Men lad os først se nærmere på hotellet. 

Balkon på The Martinborough Hotel i New ZealandKolonitidens stil med smukke balkoner

Den hvide træbygning med de smukke svalegange fortæller med det samme, at her er et hotel med unik stemning. Allerede i 1882 blev hotellet berømmet for sin arkitektur, og det er i dag lykkedes at bevare stemningen og samtidig opgradere det indre med morderne komfort. 

Udsigt fra soveværelset i jeres Superior Garden Suite på The Martinborough Hotel, New ZealandVærelser på The Martinborough Hotel

The Martinborough Hotel har 16 værelser. I hovedbygningen er ni værelser, Heritage Suiter og Heritage Rooms, der oser af historie med fornemme møbler og tapeter. I kunne lige så godt være på et charmerende hotel i hjertet af Paris med de fornemme møbler og tapeter. Nyd at træde ud på den smukke svalegang for at skue ud over byens liv. 

Bagved ligger en hyggelig gårdhave og her i en sidebygning er syv Garden Suites med egne terrasser mod gårdhaven.  De har et mere moderne præg, men er stadig fyldt med charme og sjæl. Nogle kan slås sammen til større familier. 

Union Square Bistro & Bar på The Martinborough Hotel, New ZealandRestaurant og bar på The Martinborough Hotel

I er på New Zealands klassiske vinrute, så fokus på mad og vin er ganske naturligt for The Martinborough Hotel. På hotellets restaurant Martinborough Restaurant & Bar - Paddock to Plate kan I derfor nyde gourmetmad og skønne vine skabt på lokale råvarer. Hotellet har også en vinbar, hvor i kan få et glas sammen med de lokale.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.