• Lake Tarawera og Mount Tarawera i det fjerne på New Zealands Nordø
 • Der er masser af aktivitetsmuligheder fra Solitaire Lodge
 • Mystik og udsigt over Lake Tarawera. Solitaire Lodge.
 • Stue med udsigt ud over Lake Tarawera på Solitaire Lodge, Executive Suite

Solitaire Lodge, Rotorua, New Zealand

Charmerende lodge ved gudesmukke Lake Tarawera

Nyd udsigten fra badekarret på terrassen i jeres Executive Suite
Læs mere

Solitaire Lodge er en lille, charmerende lodge på kanten af Lake Tarawera. Sug roen og udsigten til jer. Tag på eventyr til vulkaner og varme kilder. Og bliv forkælet med udsøgt morgenmad, fem-retters gourmetmenu og meget mere.

Indgangen til Solitaire Lodge. Idyl, ro og frodighed!Komplet idyl ved Lake Tarawera

Solitaire Lodge ligger smukt indhyllet af bregneskov på kanten af Tarawera-søen på New Zealands Nordø. I det fjerne vogter den nu uddøde vulkan Mount Tarawera, der tilbage i tiden har stået bag et af de største vulkanudbrud i New Zealand. De fleste ankommer hertil med bil eksempelvis fra Rotorua (40 minutters kørsel) i regionen Bay of Plenty, som er kendt for sine varme kilder og termiske bade. Måske I hellere vil ankomme med helikopter?

Vel fremme lægger I hverdagens stress bag jer, mens I nyder de gudesmukke omgivelser og forelsker jer i den lille, charmerende lodge, som kun har ni suiter. Her emmer af fred og ro kun afbrudt af fuglenes kvidren. 

Velkommen til Solitaire Lodge ved Lake Tarawera!Rustikt design og dragende udsigter

I bydes varmt velkommen af lodgens værtspar, der sørger for, at I får et uforglemmeligt ophold med service, som er personlig og opmærksom uden at være anmassende.

Solitaire Lodge har et simpelt, rustikt og lyst design, som lader naturomgivelserne komme til deres fulde ret. Suiterne ligger perfekt på kanten af søen, og store gulv til loft-vinduer inviterer til dragende udsigter på alle tider af døgnet. Lodgen har en lille reception i hovedbygningen, hvor I kan slappe af i et skønt loungeområde, der er indrettet med indbydende sofaer, pejs og historiske malerier af Mount Tarawera på væggene. Det er også her I finder lodgens restaurant og bar.

Solitaire Lodge har en køkkenhave, hvor de selv dyrker grønt og urterInklusiv morgenmad, middag, kanapéer og fri minibar

I har dagligt morgenmad og fem-retters gourmetmiddag (aften) inkluderet i jeres ophold på Solitaire Lodge. Og hver aften før middagen inviteres I til at nyde et par lækre kanapéer og et godt glas vin med værtsparret og lodgens andre gæster. Derudover fyldes minibaren i jeres suite dagligt op med et udvalg af alkohol, soft drinks, frugt og snacks, som I frit kan nyde.

På Solitaire Lodge kan I glæde jer til kulinariske oplevelserFantastisk gourmet fra morgen til aften

Om morgenen kan I nyde alt fra nybagt brød og croissanter til æg og bacon til yoghurt, mysli, frugt og friskpresset juice. Aftenens menu ændres hver dag med fokus på sæsonens råvarer, der blandt andet dyrkes i lodgens egen køkken- og urtehave. Soft drinks er inkluderet til alle middage, og et udvalg af regionens udsøgte vine kan tilkøbes for at sætte prikken over i’et på jeres fem-retters gourmetmenu. Middagen nydes som regel med lodgens øvrige gæster i hyggelige rammer, men I har også mulighed for en intim middag i jeres suite.

Der er ligeledes mulighed for at bestille en lækker frokost i restauranten, som I kan med udsigt ud over søen eller tage med på picnic.

Der er masser af aktivitetsmuligheder fra Solitaire LodgeTermiske bade og eventyr

På Solitarie Lodge kan I frit låne lodgens jolle eller kajakker og sejle ud søen eksempelvis med picnickurv. Værterne tilbyder også at sejle jer til Taraweras varme kilde, der er som en naturlig oase omgivet af bregneskov, hvor I kan bade (husk badetøj).

Tag også på vandreture i området. Fang ørreder i søen. Eller oplev Mount Tarawera i firehjulstrækker, til fods eller måske endda fra luften med vandfly?

Executive suite på Solitaire Lodge, New ZealandSuite på kanten af søen

De ni suiter ligger perfekt ud til Tarawera-søen, hvor I vågner op til smukke solopgange, mens tågen danser på søens blanke overflade og gemmer på Mount Tarawera i det fjerne. Om aftenen kan I nyde den ligeså smukke stjernehimmel, der spejler sig i søen.

Nyd udsigten fra badekarret på terrassen i jeres Executive Suite

Lodgens suiter varierer i størrelsen afhængigt af type fra 33 m2 til 100 m2. De er alle indrettet i en lys, nordisk stil med store panoramavinduer og egen terrasse. Hertil har I fri minibar.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.