• Vinsmagning ved Hawkes Bay på New Zealand
 • Sulekolonien på Cape Kidnappers i Hawke's Bay, New Zealand
 • Napier - gamle biler og Gatsby stemning, New Zealand
 • Church Road vineyard i Hawke's Bay, New Zealand
 • Te Mata Estate Winery i Hawke's Bay, New Zeland
 • Napier ved Hawke's Bay, New Zealand

Rejser til Napier og Hawke's Bay, New Zealand

New Zealandsk vin og udvalgte hoteller og lodges

Udvalgte hoteller, logdes og udflugter i Hawke's Bay

Nyd udsigten fra Te Mata Peak

Se smuk arkitektur i art deco byen Napier

Oplev New Zealandsk vin i Hawke's Bay

Besøg sulekolonierne på Cape Kidnappers

Læs mere

Oplev New Zealands ældste vinområde i Hawke's Bay og nyd den smukke art deco arkitektur i Napier på rejser til Hawke's Bay på Nordøen i New Zealand. Smag på New Zealandsk vin og besøg de store sulekolonier. 

Hawke's Bay er den øverste del af vinruten på Nordøen i New Zealand. Her finder I byerne Napier, Hastings og Havelock North. Få et fantastisk indtryk af området fra toppen af Te Mata Peak syd for Napier. 

New Zealandsk vin i Hawke's Bay

Hawke's Bay er New Zealands ældste vinområde. Her producerer et utal af større og mindre vingårde fremragende vine. Mest kendte er de lokale Chardonnay og Cabernet Sauvignon. Flere gårde i Hawke's Bay er åbne for vinsmagning, vinskole, dørsalg og spændende gourmet oplevelser - f.eks. Church Road Winery og Te Awa Farm Winery ved Napier. 

Art deco byen Napier

På rejser til Hawke's Bay skal I også opleve art deco byen Napier. Den unikke arkitektur har en trist baggrund, nemlig et jordskælv i 1931. Byen blev genopbygget med den smukkeste art deco arkitektur, som I kun finder mage til i Miami Beach. Napier dyrker det gode liv, og her er oftest en lille mad eller vin festival. 

Er I her i weekenden, er det oplagt at besøge Farmers’ Market i Napier (lørdag formiddag) eller i Hastings (søndag formiddag).

Suler, cykler og veteranbiler

Nyhavn Rejsers New Zealand-eksperter udvælger de bedste udflugter i Hawke's Bay f.eks. til verdens største sulekoloni på Cape Kidnappers. 

I kan også tage på cykel gennem de smukke landskaber og fra vingård til vingård gennem vinmarkerne ad gode cykelruter. Og vil i skrue tiden tilbage, kan vi anbefale en tur rundt blandt til Napiers art deco bygninger til fods med guide eller med ekstra stil i veteranbil. Chaufførens uniform matcher selvfølgelig den smukke arkitektur!

Udvalgte hoteller og lodges

Når I rejser til Hawke's Bay med Nyhavn Rejser, bor I på hoteller og lodges, der er udvalgt for deres beliggenhed og særlige stemning. Lodges i New Zealand har ofte værtspar, der kræser for deres gæster i en grad, så det bliver en vigtig del af oplevelsen.

Oplevelser i Napier & Hawke's Bay

Udvalgte hoteller i Napier & Hawke's Bay

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Napier og Hawke's Bay i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i Napier og Hawke's Bay. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.