• Wai-o-tapu, det geotermiske område ved Rotorua på nordøen af New Zealand
 • Te Puia thermal park nær Rotorua, New Zealand
 • Oplev Mitai-folket i Mitai Maori Village, New Zealand
 • Wai-O-Tapu har farverige mineralske terrasser og champagnebade

Rejser til Rotorua, New Zealand

Boblende mudder, spruttende gejsere og maori kultur på Nordøen i New Zealand

Oplev termisk undergrund med boblende mudder i Rotorua

New Zealands største gejser, Pohutu, og Lady Knox i Waiotapu

Mød maori kulturen på rejser til Rotorua

Vandreture, river rafting og meget mere

Nyd udvalgte hoteller og udflugter i Rotorua

Læs mere

Oplev boblende mudder, spruttende gejsere i Rotorua. Gå til vandfald og farverige mineralske terrasser. Kom tæt på kulturen hos maorierne i New Zealand. Og bo på udvalgte hoteller på rejser til Rotorua på Nordøen i New Zealand.

Når I rejser til Rotorua på Nordøen i New Zealand, begynder lugten af svovl at trænge sig ind i jeres næsebor længe før, I kører ind i byen. Rotorua er nemlig centrum for termiske aktiviteter. Det syder og bobler overalt selv i baghaverne til byens huse og gejserne springer i et enestående et skue. I Rotorua er der også frit valg på alle hylder mellem en række skønne termisk opvarmede mudderbade. Og i øvrigt vænner man sig hurtigt til lugten.

Velkommen til Rotorua - the coolest hot spot, som man siger på disse kanter. 

NEW ZEALANDS STØRSTE GEJSER, POHUTU

Helt tæt på byen er New Zealands største gejser, Pohutu i Whakarevarewa et af højdepunkterne. Den kan springe 30 meter op, og den har kræfter til at blive ved i op til 20 minutter. Her er også Prince of Wales-gejseren og områder, hvor man føler sig hensat til månen. 

LADY KNOX GEJSEREN TÆT PÅ ROTORUA

I Waiotapu ca. 30 km sydpå mod Taupo springer Lady Knox. Det er nok den mest spektakulære af alle de gejsere, I kan opleve på rejser til Rotorua. Lady Knox springer kl. 10.15 hver dag. Her får gejseren lidt hjælp i form af sæbepulver og nogle tøjtrevler. Lady’en blev opdaget i 1896 af nogle straffefanger, der ville vaske deres tøj, men den nyopdagede vaskemaskine spyttede fornærmet det hele ud med et brøl! 

VANDRETUR TIL KALKSTENSTERRASSERNE VED WAIOTAPU

Bagefter kan I gå en tur i Waiotapu, hvor den mineralske undergrund har malet landskabet med rød, okker og orange farver. Bliv på gangbroer og stier. Mudderet kan være 90 grader varmt! Der er imponerende kalkstensterrasser, og i Champagnepoolen bobler kuldioxid op gennem vandet i et 60 m bredt krater. 

MØD MAORI KULTUREN PÅ REJSER TIL ROTORUA

Rotorua var den første maori-boplads, og i dag er 20 % af befolkningen i Rotorua maorier, så rejser til Rotorua er også en oplagt mulighed for spændende møder med maori kulturen. Mange hoteller tilbyder såkaldte hangi-middage med sang og indblik i traditionerne, men Nyhavn Rejsers eksperter anbefaler til hver en tid at tage på udflugt til Tamaki og Mitai Maori-stammernes autentiske arrangementer i et af deres mødehuse uden for byen.

VANDRETURE OG RIVER RAFTING

Som altid i New Zealand betyder en sø og floder i nærheden adgang til en overflod af speedbåde, river rafting og meget mere. Hør om vandre, ture, rideture og fisketure.

En af New Zealands bedste cykelruter

En af de bedste cykelruter i New Zealand er lige i udkanten af Rotorua. Over 130 km cykelstier snor sig gennem skove med bregnepalmer og redwoods. Efter arbejde og i weekenden er det her, I møder de lokale. 

HÅNDPLUKKEDE UDFLUGTER OG HOTELLER

Nyhavn Rejsers udvælger hoteller i Rotorua med god stemning og en beliggenhed tæt på oplevelserne. Og vi håndplukker de bedste udflugter, så I kommer hjem med de støre oplevelser fra jeres rejse til Rotorua.

Rejser til Rotorua i New Zealand

Se alle rejser til Rotorua

Oplevelser i Rotorua

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Rotorua i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i Rotorua. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.