• Udsigt over bugten med Wellington i baggrunden, New Zealand
 • Te Papa museet i Wellington, New Zealand
 • Wellington i New Zealand er fyldt med gode shoppemuligheder
 • Besøg et af New Zealands skønne vingårde og nyd et glas vin
 • I Wellington, New Zealand kan man tage med kabeltrukket sporvogn
 • Parlamentsbygningen i Wellington, New Zealand

Rejser til Wellington og Wairarapa, New Zealand

Oplev kultur, cafestemning og skønne vinområder på rejser til Wellington og Wairarapa på Nordøen i New Zealand

Charme, cafeer og kultur i New Zealands hovedstad Wellington

Nationalmuseet Te Papa i Wellington

New Zealandsk vin i Wairarapa med Martinborough pinot noir

Udvalgte hoteller i Wellington

Et naturligt stop mellem Nordøen og Sydøen i New Zealand

Læs mere

Mod syd på Nordøen i New Zealand kan I opleve hovedparten af New Zealands vinrute og hovedstaden Wellington med nationalmuseet Te Papa. Nyd livet på havnen og et glas Martinborough pinot noir på en café med udsigt over Oriental Bay.

På rejser til New Zealand kommer I helt naturligt til Wellington. Det er nemlig her, I sejler mellem Nordøen og Sydøen. Men New Zealands hovedstad Wellington fortjener også, at I stopper og udforsker byen. 

Wellington byder på flere gode kulturelle oplevelser end nogen anden by i New Zealand. Her er en bred vifte af koncerter, teater- og danseforestillinger, kunstudstillinger, og naturligvis de store nationale sportsbegivenheder. Da Wellington samtidig siges at have flere cafeer pr. indbygger end New York, er der lagt til masser af oplevelser med skønne pauser. 

Nationalmuseet Te Papa i Wellington

Et ophold i New Zealands hovedstad Wellington bør inkludere et besøg på Nationalmuseet Te Papa. Det er en interaktiv oplevelse ud over det sædvanlige med visuelle og "mærkbare" aktiviteter og udstillinger, der giver et fint indblik i landets flora, fauna og hele den meget specielle geologiske oprindelse med jordskælv, vulkaner og termiske undergrunde. I får historien fra begyndelsen med maori kulturen til de hvide immigranters bosættelse. 

Kunst og kultur i Wellington

Mærkatet New Zealands hovedstad gør hverken Wellington til stor eller larmende. Tværtimod. Wellington er en hyggelig og overskuelig by. Hvis I vil have et godt overblik, så tag Kabelbanen op til Botaniske Have, hvorfra der er fantastisk udsigt over Wellington.

Den smukkeste plads i Wellington er Civic Square, der er omkranset af pastelfarvede bygninger prydet med kunstværker. Lige ved siden er Parlamentet. Cuba Street er hjertet af et bohemekvarter, mens Courtenay Street er pakket af restauranter, cafeer, teatre og nattelivets dansesteder. 

Wellington – byen på klipperne

På havnefronten er gamle pakhuse ombygget til restauranter i smukke rammer, et godt sted at hænge ud. Og hænge ud, det gør Wellington. Byen ligger op ad en klippeside, hvor beboerne ofte tager det sidste stykke hjem med trappe og elevator adgang, mens bilen bliver parkeret på en platform bygget ud over kanten. Her blæser "The roaring fourties" opkaldt efter breddegraden. 

New Zealandsk vin i Wairarapa

Nord for New Zealands hovedstad Wellington ligger Wairarapa med bl.a. landbrug, store vinområder og hyggelige småbyer. Greytown er en ægte livsstilsby med gallerier, små boutiques og gode spisesteder, og i Martinborough, som er Wairarapas ældste og mest kendte vinområde, kan I nyde bl.a. gode Pinot Noir-vine. Martinboroughs vingårde er typisk små og eksklusive og ligger side om side, så det er let at komme rundt. Besøg evt. Martinborough Wine Centre i hjertet af den lille by for at smage vine, olivenolier og andre delikatesser. Kommer du til byen 16. november, er her Toast Martinborough, den årlige mad og vinfestival, der tiltrækker tusindvis af entusiaster. 

Udvalgte hoteller i Wellington

Nyhavn Rejser udvælger hoteller ud fra stemning og beliggenhed i Wellington, så I har en god base for jeres oplevelser i New Zealands hovedstad og det smukke vinområde Wairarapa.

Udvalgte rejser til Wellington og Wairarapa

Udvalgte hoteller i Wellington og Wairarapa

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Wellington og Wairarapa i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det smukke område. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.