• Cruise i Doubtful Sound i New Zealand med overnatning om bord på The Navigator.
 • Fiordland - Doubtful Sound
 • Maleriske Doubtful Sound i Fiordland, New Zealand
 • Oplev New Zealands fjorde på et cruise, hvor I overnatter ude i den spektakulære natur.

To dages cruise på Doubtful Sound

Den smukkeste måde at opleve New Zealands fjorde!

Maleriske Doubtful Sound i Fiordland, New Zealand
Læs mere

Oplev New Zealands fjorde på et cruise, hvor I overnatter ude i den spektakulære natur. I bliver hentet og bragt til Queenstown, så I skal bare læne jer tilbage og nyde det. 

At opleve Fiordlands er et højdepunkt for alle, der rejser til New Zealand. At besøge fjordene på et cruise med overnatning, er den ultimative oplevelse. Det kan ikke gøres smukkere. 

At opleve Fiordlands er et højdepunkt for alle, der rejser til New Zealand.På cruise i Fiordlands National Park 

I bliver hentet på jeres hotel i Queenstown ca. 8.30 om morgenen. Hvis I vil have en frokostkurv med fra hotellet, skal I sige det dagen før. Selve turen inkluderer aftensmad og morgenmad. I kører til den lille by Manapouri, og som altid på rejser til New Zealand, er transport en del af oplevelsen. Nyd, at andre kører for jer, så I kan slappe af og se på naturen. 

Sæl i Doubtful Sound, New ZealandOver Lake Manapouri og ud til fjordene

I sejler først over den smukke sø Lake Manapouri, hvor I flere steder kan få fantastiske billeder og bare opleve vandfald og smukke klippeformationer. Efter ca. 1 times sejlads ankommer I til et stort vandkraftværk, der er bygget 250 meter ned i grunden. Herfra kører I videre en halv times tid til det egentlige skib. 

Vandkraft værket har i øvrigt æren for, at I kan gennemføre dagens udflugt. Vejen ud til fjordene blev anlagt for at få de store reaktorer ud til søen. I kommer her gennem landskaber, der er så smukke og uberørte. Kæmpe træer står med store kroner og tykke belægninger af mos. 

Cruise i Doubtful Sound i New Zealand med overnatning om bord på The Navigator.Cruise i Doubtful Sound

Nu venter cruise i Doubtful Sound med overnatning om bord på The Navigator. I får jeres kahyt og glider stille og roligt ud gennem sundet. Området er en blanding af forrevne klipper, golde bjergtinder og en frodighed, som kun kan opstå i et område, hvor der falder 8-10 m vand pr. år. Ja, der skal står meter!

Her er hundreder af vandfald i alle tænkelige størrelser. Der er næsten garanti for at se delfiner i massevis, ind i mellem også pingviner og altid mange fugle. 

Vandfald i Doubtful Sound, New ZealandKajak, mad og afslapning

Når The Navigator lægger til for natten, kan i sejle en tur i kajak med en erfaren guide eller tage med på udflugt i en større speedbåd ligeledes med guide. I vil høre om flora og fauna. Senere nyder I en tre retters menu, og aftenen tilbringes i hyggeligt selskab på dækket med storslåede udsigter. I kan også deltage i en naturvejleders foredrag. 

Dagen efter fortsætter I sejladsen efter en dejlig morgenmad for siden at køre og sejle tilbage mod Queenstown, hvor I ankommer ved 16-tiden.

The Navigator

The Navigator er bygget til maks. 70 passagerer. Der er 18 dobbeltkahytter med bad og toilet samt otte mere enkle kahytter med køjesenge nederst i skibet. De har fælles bad og toilet på gangen og er gode til børnefamilier.

Når The Navigator lægger til for natten på Doubtful Sound, kan I sejle en tur i kajak med en erfaren guide.Udflugten inkluderer

 • Bustransport fra Queenstown t/r
 • Ophold i dobbeltkahyt om bord på The Navigator
 • Kajaktur med guide
 • Speedbådstur med guide
 • 3-retters middag
 • morgenmad
Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.