• Se pukkelhvaler på en hvalsafari ved Kaikoura, New Zealand
 • Vinmarker i Marlborough distriktet på sydøen af New Zealand
 • Oplev Coromandel fra en kajak
 • Kysten omkring Marlborough, New Zealand

Sydøen i New Zealand

Gletsjere, fjorde og bjerge. Og dyreliv med hvaler og albatrosser

Kæmpe gletsjere med Fox og Franz Josef

Hvalsafari ved Kaikoura og albatrosser ved Dunedin

Aktive oplevelser og dramatiske bjerge

Udvalgte udflugter, hoteller og lodges

De vidunderlige fjorde i Fiordlands

Læs mere

På Sydøen i New Zealand oplever I New Zealands natur fra sin rå side med kæmpe gletsjere og dramatiske bjerge. Nyd sejlture på dybe fjorde, på hvalsafarier og i kajak ved fredfyldte kyster. Gå tur i bregneskove. Og nyd vin ved Marlborough.

Når I rejser til New Zealand, vil 2/3 af jeres rejse normalt være på Sydøen, mens resten vil være på Nordøen. Alt afhængig af jeres interesser, selvfølgelig. 

Dramatiske bjerge og kæmpe gletsjere

Sydøen i New Zealand starter blidt med smuk og blid natur i f.eks. skønne Abel Tasman National Park, men er ellers kendetegnet ved barsk natur, som inviterer til aktive oplevelser. Bjergkæden Southern Alps danner en dramatisk skillelinje ned gennem øen og giver ikke bare fantastiske scenerier, men bestemmer også meget af det vejr, I møder. Vestkysten kan byde på nedbør, men se det som den skønne årsag til kæmpe vandfald og stor frodighed. 

Det er også på vestkysten af Sydøen I møder de store gletsjere Fox og Franz Josef, der kiler sig ned ad bjergsiderne og ind i regnskoven. På østkysten af Sydøen finder I bl.a. byliv i Christchurch, vilde delfiner og New Zealands højeste bjerg Mt Cook.

Aktive oplevelser for alle 

Sydøen i New Zealand er et naturens legeland med aktive udflugter for alle. Skønne vandreture og cykelture. Helikoptertur op på gletsjerne. Udflugter i fly over bjergene ved Wanaka – hvor I kan blive sat af! Med speedbåd på floder. Vilde elastikspring i Queenstown. Og meget mere. Nyhavn Rejser har testet turene og udvalgt de bedste. 

I skal også prøve et cruise i Fiordlands med Doubtful Sound og Milford Sound.  Og nu vi er ved sejlturene, bør vi også nævne hvalsafari fra Kaikoura! En kæmpe oplevelse. Dyrelivet byder også på pingviner og de store albatrosser ved Dunedin

New Zealandsk vin ved Marlborough

Nordøens vinrute fortsætter på Sydøen, så interesserer I jer for vin, kan vi kun anbefale at sætte lidt tid af ved Marlborough, hvor de uendelige vinmarker står med bjergene som bagtæppe. 

Udvalgte hoteller og lodges på Sydøen

Nyhavn Rejser håndplukker hoteller og lodges på Sydøen i New Zealand ud fra stemning, beliggenhed og jeres ønsker til komfort. Hør om hoteller og skønne lodges på den rute, vi anbefaler jer.

Rejser til Sydøen i New Zealand

Se alle rejser til Sydøen

Håndplukkede hoteller på Sydøen i New Zealand

Se alle hoteller på Sydøen

Oplevelser på Sydøen

Se alle oplevelser

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne. Ring: 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.