• Smukke skærgårde omkring Marlborough Sounds, New Zealand
 • Kanotur ved Abel Tasman National Park i New Zealand
 • Vinmarker i Marlborough distriktet på sydøen af New Zealand
 • Delfiner i Queen Charlotte Sound, New Zealand
 • Den utrolig smukke natur i Abel Tasman, New Zealand

Rejser til Abel Tasman og Marlborough, New Zealand

Skønne vine, vandreture og kajakture på Sydøen i New Zealand

Vandreture i Abel Tasman National Park

New Zealandsk vin i Marlborough

Sejlture og vandreture ved Queen Charlotte Sound

Hvalsafari fra Kaikoura

Udvalgte hoteller, lodges og udflugter

Læs mere

Rejser til Abel Tasman National Park og Marlborough Sounds i New Zealand åbner for store vin- og naturoplevelser. Besøg de mange vingårde, kør af smukke naturruter og tag på fabelagtige vandreture og kajakture. Vi udvælger hoteller og lodges, som ligger perfekt for jeres udflugter.

Den nordlige del af Sydøen i New Zealand byder på fantastiske oplevelser for alle, der har smag for smuk natur og dejlige vine. 

Fabelagtige vandreture i Abel Tasman National Park

I Abel Tasman National Park er et væld af fabelagtige vandreture med uberørt skov på den ene side og gyldne strande på den anden. I kan vandre på egen hånd eller på guidede ture, og I kan kombinere oplevelser til fods med ture i kajak. Udflugter til Abel Tasman National Park spænder fra 1 dagsture til udflugter af 5 dages varighed. 

Udgangspunktet for ture i Abel Tasman National Park er Kaiteriteri. I kan sejle dertil fra f.eks. Nelson. I Abel Tasman er mindre vandtaxier fra diverse små bugter tilbage til Kaiteriteri, hvor der er flere muligheder for at overnatte. Vil I gerne bo i nationalparken, sejler i med vandtaxi ind til stemningsfulde Awaroa Lodge. 

New Zealandsk vin i Marlborough

Interesserer I jer for vin, kan vi kun anbefale at sætte lidt tid af i Marlborough, hvor de uendelige vinmarker står med bjergene som bagtæppe. Her skabes vine i verdensklasse med bl.a. Chardonnay og egnens mest kendte vin, den elegante Sauvignon Blanc. Mange vingårde har vinsmagning, stalddørssalg, gourmetmenuer og overnatninger. 

Omaka Aviation Heritage Centre

Vil I have en pause fra de skønne vine, kan vi varmt anbefale Omaka Aviation Heritage Centre. Det er ikke bare et flymuseum, men en dramatisk historiefortælling om 1. og 2. verdenskrig skabt med instruktøren Peter Jackson (Ringenes Herre og Hobitten) som drivkraft. Meget gribende. 

Sejlture og vandreture i Queen Charlotte Sound

På rejser til Abel Tasman National Park og Marlborough Sounds kan I også nyde Queen Charlotte Sound, der er en perlerække af små bugter, grønklædte bakker og bregnepalmeskove. I kan sejle ud med postbåden, svømme med vilde delfiner, tage en tur i kajak eller ud på vandreture - også over flere dage ad f.eks. Queen Charlotte Track.

Følger I New Zealands udgave af "marguerit-ruten", Queen Charlotte Drive fra Nelson mod Picton, så stop i den gamle pionerby Havelock. Her er gallerier, cafeer og små spisesteder med bl.a. muslinger. Havnebyen Picton er en charmerende flække med færger til Nordøen.

Her er heller ikke langt til Kaikoura, hvor der dagligt er hvalsafarier.

Udvalgte rejser til Abel Tasman og Marlborough

Se alle rejser

Hoteller i Abel Tasman og Marlborough

Spændende oplevelser i Abel Tasman og Marlborough

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Abel Tasman og Marlborough i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.