• Springvand på Victoria Square i Christchurch på en sommerdag, New Zealand
 • Mount Cook er med sine 3.764 meter det højeste bjerg i New Zealand
 • Den gamle sporvogn der kører rundt i Christchurch midtby
 • Church of the Good Shepherd ved Lake Tekapo, New Zealand

Rejser til Christchurch og Mt. Cook, New Zealand

Byliv og vidunderlig natur i Canterbury-regionen på Sydøen i New Zealand

Arkitektur, papkatedral og containershopping i Christchurch

Delfiner og fransk landidyl på Banks Peninsula

New Zealands højeste bjerg, Aoraki Mt. Cook

Smukke Lake Tekapo med Church of the Good Shepherd

Udvalgte hoteller, lodges og udflugter

Læs mere

Canterbury-regionen ligger i ly af Southern Alps og inviterer til byliv i Christchurch og natur ved Aoraki Mt. Cook og den smukke Lake Tekapo. Glæd jer til alt fra en kirke af pap til skønne vandreture og fantastiske udsigter.

Der venter i bogstavelig forstand store oplevelser ved Christchurch og Aoraki Mount Cook. Christchurch er nemlig den største by på Sydøen i New Zealand, og Aoraki Mt. Cook er New Zealands højeste bjerg. 

Tudor-arkitektur, papkatedral og containershopping

Christchurch ligger smukt mellem bjerge, sletter og halvøen Banks Peninsula. Christchurch er kendt for lige boulevarder, fine engelske haver og bygninger i tudor-stil med bindingsværk og blyindfattede ruder. I 2011 var der jordskælv i Christchurch. Kirken og store dele af centrum led omfattende skader. Der er blevet arbejdet hårdt på genopbygning af byen, og livskraften har også givet nye attraktioner. 

I dag kommer turister fra hele verden for at se "Cardboard Cathedral" tegnet af den japanske arkitekt Shigeru Ban og bygget af 98 kæmpe paprør med fantastiske mosaikker. Cashel street er ombygget til Container Mall, hvor funky butikker og cafeer er indrettet i farverige containers. Byens sporvogne kører igen, og her er hyggelige markeder i weekenden. 

Delfiner og får på Banks Peninsula

Fra Christchurch er ikke langt til Banks Peninsulas bølgende bakker pyntet med hvide får og hyggelige "franske" landsbyer. Fra både Lyttleton og Akaroa kan I sejle ud for at se delfiner.

New Zealands højeste bjerg, Aoraki Mt Cook

Mellem Twizel og Lake Tekapo går en vej til foden af Aoraki Mt Cook, der strækker sig 3.754 m i vejret. Ved det majestætiske bjerg ligger et par hoteller og restauranter. Der er fantastiske vandrestier fra en til flere dages varighed, og I kan tage på ture op over bjergene i et lille fly, i helikopter eller i gummibåd på gletchersøen.

Smukke Lake Tekapo

Et af de meget yndede kaffe- og frokoststop er Lake Tekapo, men Lake Tekapo er også en overnatning værd. I kan vandre i gyldne bjerglandskaber med udsigt til flere smeltevandssøer. Ved søens bred ligger den idylliske stenkirke Church of the Good Shepherd med guddommelig udsigt. Oplev også den utrolige stjernehimmel fra Mount John Earth & Sky Observatory.

Udflugter og hoteller i Canterbury-regionen

Nyhavn Rejser har udvalgt hoteller og lodges i Canterbury-regionen ud fra deres særlige stemning og gode beliggenhed. Vi har afprøvet udflugter og udvalgt de bedste, og vi kan sammensætte jeres ophold ud fra netop jeres interesser.

Udvalgte rejser til Christchurch og Mt. Cook

Se alle rejser

Oplevelser i Christchurch og Mt. Cook

Hoteller i Christchurch og Mt. Cook

Se alle hoteller

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Christchurch og Mount Cook i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det smukke område. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.