• Sejltur på Milford Sound, New Zealand
 • Det smukke Milford Sound, New Zealand
 • Vandfald ved Milford Sound på New Zealand
 • Fiordland - Doubtful Sound
 • Te Anau med de lysende sankthansorme, New Zealand

Rejser til Fiordland, New Zealand

Oplev sejlture på Milford Sound og Doubtful Sound i Fiordland på Sydøen i New Zealand

Oplev dybe fjorde og magiske landskaber i Fiordland, New Zealand

Vælg mellem cruise på Milford Sound og cruise på Doubtful Sound

Hyggelige Te Anau med glødende sankthansorme

Nogle af de bedste vandreruter i New Zealand

Udvalgte hoteller og udflugter i Fiordland

Læs mere

Fiordland National Park på Sydøen i New Zealand er et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer hundreder af meter ned i havet, den tætte skov hænger på mirakuløs vis fast på bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde.

Tag på cruise i Fiordland i New Zealand og oplev et geologisk kunstværk. I kan nyde kortere eller længere vandreture og cruises på Doubtful Sound og Milford Sound. 

CRUISE PÅ MILFORD SOUND 

I Fiordland kan I kan tage på cruise i Milford Sound fra Queenstown og Te Anau. Fra Te Anau går en lille vej gennem bjergene, langs brusende floder og gennem den lange Homer-tunnel, før den snor sig ned til bådlejet. I kan køre selv, men vælger I en guidet udflugt til Fiordland, slapper I af og kommer på gåture undervejs. Fra Queenstown kan I blive kørt den ene vej, og tag et lille fly tilbage. 

CRUISE PÅ DOUBTFUL SOUND 

Doubtful Sound fik sit navn, da Kaptajn Cook tvivlede på, om han kunne finde ud igen. Doubtful Sund er ti gange større end Milford Sound, men ligger mere isoleret. I kan kun komme dertil på organiserede ture, hvor I sejler over Lake Manapouri-søen og kører videre med bus til fjorden. 

CRUISE I FIORDLAND MED ELLER UDEN OVERNATNING

På begge fjorde i Fiordland kan I vælge en kort sejlads eller med overnatning ud til Det Tasmanske Hav og tilbage igen. Der bliver så tid til at sejle i kajak, og I kan opleve sæler og måske også delfiner og papegøjer. Husk at reservere sejlturene i god tid. Vi hjælper jer gerne hjemmefra.

DE BEDSTE VANDRERUTER I FIORDLAND

I Fiordland er nogle af New Zealands mest berømte vandreruter. Milford Track på 55 km fra Te Anau tager fem dage. Routeburn Track på 40 km fra Queenstown tager tre dage. I kan nøjes med dele af turene på en enkelt dag i fabelagtig natur med bjerge, vandfald, floder og troldeskove. 

GLØDENDE ORME I TE ANAU

Te Anau er en lille hyggelig flække på bredden af Lake Te Anau-søen. Har I tid, så sejl over til Lake Te Anau Caves og se den lysende himmel af sankthansorme. Naturen er betagende, og det gælder om at nyde den så meget som muligt!

UDVALGTE UDFLUGTER OG HOTELLER I FIORDLAND, NEW ZEALAND

Nyhavn Rejser har testet og udvalgt de bedste udflugter og cruises på Milford Sound og Doubtful Sound i Fiordland. Hør også om hoteller i Fiordland udvalgt for deres stemning og gode beliggenhed i forhold til både udflugter og naturskønne omgivelser. 

På et cruise i Fiordland møder I med stor sandsynlighed både sol og regn i Fiordlands, og I vil nok også komme til at give et par blodprøver til de newzealandske sandfluer, men det er det hele værd og mere til.

Spændende rejser til Fiordland

Se alle rejser til Fiordland

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Fiordland i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det smukke naturområde. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.