• Lochmara Lodge ved Malborough Sound, Queen Charlotte, New Zealand
 • Lochmara Lodge, Queen Charlotte, New Zealand
 • Udsigten fra Lochmara Lodge i Queen Charlotte er helt enestående

Lochmara Lodge, Queen Charlotte, New Zealand

Et paradis ved Marlborough Sound og Queen Charlotte Track

Udsigten fra Lochmara Lodge i Queen Charlotte er helt enestående
Læs mere

Nyd at være omringet af natur på Lochmara Lodge. I kan kun sejle hertil, og vandreruten Queen Charlotte Track løber tæt ved. Oplev at håndfodre parakitter og rokker. Og slap af i spaen og en ad de 40 hængekøjer i haven.

Udsigten fra Lochmara Lodge i Queen Charlotte er helt eneståendeLochmara lodge i Marlborough Sound er til jer, der ikke kan få nok af fred og vidunderlig natur. Eneste vej hertil er med vandtaxi, hvis I da ikke vandrer ad den kendte og vanvittigt smukke vandrerute Queen Charlotte Track. En vandresti på 3,5 km fra lodgen leder jer derhen. 

Sultne ål, rokker og parakitter

Lochmara Lodge ligger lige ud til fjorden, der er rig på fisk. Så rig, at lodgen har skabt sit eget undervandsobservatorium, hvor I kan nyde livet under havoverfladen uden at blive våde. Langs bredden kan I se ål og rokker, som kommer fredeligt hen for at spise ad hånden. 

Oppe på land kan I fordre de farverige parakitter, og når I selv bliver sultne, har Lochmara Lodge sin egen café med fristende tilbud morgen, middag og aften. Og nu vi er ved fristende tilbud: Lochmara Lodge har også en dejlig spa, der ligger med forrygende udsigt over Marlborough Sound.

Sejl i kajak på Sound Marlborough, når du bor på Lochmara Lodge i Queen CharlotteKom ud i naturen ved Lochmara Lodge

Lochmara Lodge er super hyggelig at være på, men I skal ud og væk for at nyde naturen. Gå ad vandrestier til små bugter og skråninger beklædt af bregnepalmer. Lån en kajak eller kør af sted på mountainbike. Hjemme på lodgen igen kan I nyde fuglelivet, gå tur i den store skulpturpark, spille petanque, svæve i zip-line eller bare slappe af i en af de mange hængekøjer i haven. 

Om aftenen kommer den mest utrolige stjernehimmel fra, og er der overskyet, kan I går en tur i den nærliggende grotte med glødende Sankt hans orme.  Værtsparret er passionerede naturelskere, så I kan få en masse gode tips af dem. 

Lochmara Lodge, Queen Charlotte, New ZealandVærelser på Lochmara Lodgge

Lochmara Lodge har 14 værelser fra de helt enkle til store værelser med tekøkken og balkon/terrasse. Her er også egentlige familieværelser. På alle værelser er gratis Wi-Fi.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.