• I kommer let til Mahu Whenua med bil 20 minutter fra Wanaka, New Zealand
 • Nyd en hyggelig stund ved pejsen i udendørsloungen på Mahu Whenua
 • Fællespoolen på Mahu Whenua i New Zealand
 • Kokken på Mahu Whenua sørger for udsøgte middage til jer hver dag
 • Eksempel på indretningen i Kereru Guest Suiten på Mahu Whenua

Mahu Whenua Ridgeline Homestead, Wanaka, New Zealand

Landlig idyl og tosomhed i det newzealandske højland

I kommer let til Mahu Whenua med bil 20 minutter fra Wanaka, New Zealand
Læs mere

Mahu Whenua Ridgeline Homestead er en oase i storslåede omgivelser. Glæd jer til total ro, personlig service, gourmetmiddage og store naturoplevelser. Det er derfor, I er her. Og derfor, at de færreste har lyst til at tage herfra igen.

100.000 tønder land venter for fødderne af Mahu Whenua Ridgeline HomesteadTæt på Mount Aspiring National Park

Selv om køreturen til Mahu Whenua Ridgeline Homestead kun tager 20 minutter fra Wanaka by på Sydøen, føles det som at ankomme til en helt anden verden. Fra lodgen har I en altopslugende og uspoleret udsigt til Mount Aspiring National Parks bjerge, der majestætisk spejler sig i Wanaka Lake. Og intet mindre end 100.000 tønder land spreder sig for fødderne af jer med bjerge i alskens former, smukke dale, grønne marker, enorme skove og rindende floder.

Her bliver øjnene aldrig mætte, luften i højlandet er som balsam for sjælen, og I vil længe efter opholdet savne den næsten larmende stilhed.

Nyd jeres middage på Mahu Whenua i hyggelige rammerEjet af et hyggeligt værtspar

Mahu Whenua ejes af et hyggeligt værtspar, der sørger for, at jeres ophold bliver helt, som I drømmer om. Da lodgen kun har fire suiter med plads til to personer i hver, kan I forvente en intim stemning og suveræn, personlig service. Har I lyst, lærer I hurtigt lodgens værtspar, kokken og de andre gæster at kende, men I har også masser af mulighed for tosomhed. 

Jeres suite inviterer til hyggelige stunder i stuen med en god kop kaffe i skødet og tid til bare at være og nyde udsigten. I de kølige sommermåneder kan I rykke sammen ved bålstedet, mens de lune måneder inviterer til afslapning i fællespoolen og jacuzzien.

Mahu Whenua har de smukkeste stalde og udsigterLandlig idyl og heste i højlandet

Lodgen har et landligt udtryk, der matcher sine dramatiske omgivelser til punkt og prikke med rustikke naturmaterialer såsom flotte træbjælker i loftet, mørke trægulve og rå stensætningsmure. Det skaber en helt særlig stemning, som helt automatisk får jer til at trække vejret en kende dybere. Og puste tilsvarende dybt ud. 

Her emmer af ro kun afbrudt af vriskende heste fra lodgens nærliggende stalde og folde. Og uanset om du er til heste eller ej, så er staldene og ridehuset et besøg værd. Designet med åbent tag og frit kig til bjergtinderne, der troner i det fjerne, er ridehuset på Mahu Whenua nemlig absolut unikt.

Tag på skønne vandreture med guide fra Mahu Whenua lodgeFredet natur og endeløse oplevelser

Mahu Whenua betyder meget sigende ”healing the land”, da naturen er det største private område i New Zealand, hvis natur er fredet. Og så har ejerne af lodgen både etableret planteforædlings- og fugleavlsprogrammer for at sikre naturens flora og fauna, der blandt andet inkluderer New Zealands flyveløse fugle såsom wekaen og pukekoen, der har været tæt på at blive udryddet.

Fra Mahu Whenua kan I tage på guidede rideture, vandreture, cykelture og meget mere. I kan også tage frokosten med som en picnic ud i det grønne. Samtidig er Mount Aspiring National Park en af de smukkeste nationalparker i verden. Film som Hobbitten og Ringenes Herre er optaget her, og I kan få masser af action og adrenalin til lands, til vands og fra luften - se eksempel her.

På Mahu Whenua kan I se frem til store smagsoplevelserAlle middage inkluderet

I har både morgenmad, frokost, aftensmad, afternoon tea og soft drinks inkluderet i jeres ophold på Mahu Whenua. Før aftensmaden serveres der desuden kanapeer med et glas vin. Lodgen har deres helt egen kok, som sørger for, at I hver dag bliver forkælet med nye smagsoplevelser. Nogle af råvarerne dyrker de selv på lodgen, mens andre hentes lokalt. Frokosten kan I få som picnic.

Eksempel på indretningen i Kereru Guest Suiten på Mahu WhenuaFire absolut unikke suiter

To af suiterne ligger i forlængelse af lodgens hovedbygning med udsigt til bjergene og Wanaka Lake. Indretningen er rustik med bjælkeloft og stensætningsmure, der skaber en varm og landlig atmosfære. 

De andre to suiter ligger et stenkast fra hovedbygningen omgivet af newzealandske bøgetræer og udsigt til den nærliggende Matatapu-flod, bjerge samt staldene. Indretningen af disse er mere i tråd med et klassisk, nordisk design, og er perfekte til jer, der vil have endnu mere privatliv.

Alle suiterne har WiFi.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.