• Velkommen til Oaks Shores Resort
 • Eksempel på dobbeltværelse
 • Oaks Shores Resort set fra Lake Wakatipu

Oaks Shores Resort, Queenstown, New Zealand

Gode lejligheder med verdensklasse udsigt

Flere af værelserne har egen altan med fantastisk udsigt
Læs mere

Oaks Shores Resort ligger direkte ud til Lake Wakatipu med de majestætiske Remarkable Mountains i det fjerne. Overalt på det lille resort kan I glæde jer over denne verdensklasse udsigt. I bor i store, moderne lejligheder. Nyder den personlige service og gode middage i restauranten.

Nyd den smukke udsigt fra Oaks Shores ResortSuper beliggenhed 

Enestående naturscenerier og endeløse muligheder for aktiviteter for store og små. Sådan er Queenstown. Og Oaks Shores Resort ligger naturligvis centralt, så I kan få del i det hele. 

En travetur på godt ½ time langs søkanten bringer jer direkte til hovedgaden Queen Street med massere af shoppingmuligheder, hyggelige caféer og gode restauranter. Mens en tur på små 400 meter bringer jer til den hyggelige Albert Park, hvor I kan slentre ad stierne og nyde naturen.

Restauranten på Oaks Shores ResortRestaurant med udsigt

Oaks Shores Resort har både en restaurant og bar. I restauranten kan I dykke ned i et spændende menukort, der til frokost og i aftentimerne byder på gode kød- og fiskeretter. Restauranten har også åbent om morgenen, hvor I kan udforske brunch-buffeten. Alt Imens I nyder panoramaudsigten til søen og bjergene.

Flere af værelserne har egen altan med fantastisk udsigtModerne værelser

På Oaks Shores Resort kan I vælge mellem et-, to-, tre- og fireværelses lejligheder, der alle har en moderne, behagelig og lys indretning. Perfekte rammer for hjemlig hygge på jeres ferie. Vil I være sikre på at kunne nyde Queenstown smukke natur fra jeres lejlighed og balkon, anbefaler vi lejlighederne med udsigt til Lake Wakatipu. Enkelte af lejlighederne ligger med udsigt til resortets gårdhave.

Lejlighederne har enten et fuldt udstyret køkken eller lille tekøkken med mikrobølgeovn, minikøleskab, kaffe- og tefaciliteter osv. Har I lyst er der derfor rig mulighed for selv at kokkerere og nyde middage såvel som morgenkaffen i jeres lejlighed.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.