• Følg livet på promenaden på hotel Peppers Beacon, New Zealand
 • Hotel Peppers Beacon i ligger tæt på centrum af Queenstown og er smukt bygget af natursten og store glasarealer
 • Hvis der er ledige værelser med søudsigt, vil vi anbefale at betale lidt ekstra for at kunne nyde den smukke udsigt på Peppers Beacon i Queenstown New Zealand
 • Hotel Peppers Beacon i Queenstown, New Zealand er et lejlighedshotel med soveværelse og opholdsrum med køkkenfaciliteter og spiseområde

Peppers Beacon, Queenstown, New Zealand

Lejlighedshotel med perfekt beliggenhed ved Lake Wakatipu, Queenstown

Følg livet på promenaden på hotel Peppers Beacon, New Zealand
Læs mere

Hotel Peppers Beacon i Queenstown på Sydøen i New Zealand ligger intet mindre end perfekt. Der er kun en lille vej mellem lejlighedshotellet og Lake Wakatipu og få minutter fra cafeer, restauranter og marinaen.

Hotel Peppers Beacon ligger på et lille strøg tæt på centrum. Hotellet er smukt bygget med flot brug af natursten og store glasarealer, så udsigten til søen og de spektakulære bjerge The Remarkables udnyttes optimalt. 

Vælg lejlighed med søudsigt på Peppers Beacon

Hotel Peppers Beacon i Queenstown er et lejlighedshotel, så I har et soveværelse og et opholdsrum med køkkenfaciliteter og spiseområde. Hyggen suppleres af iPod docking og en gaspejs, som kan tændes, hvis I rejser I en kølig periode. 

Der er både 1- 2- og 3-værelses lejligheder. Hvis der er ledige værelser med søudsigt, vil vi varmt anbefale at betale lidt ekstra for det. I kan nyde den smukke udsigt gennem de store vinduer og fra jeres sydvendte balkon. 

Følg livet på promenaden og det gamle dampskib TSS Earnslaw, der for mange er et ikon for oplevelser i Queenstown. Skibet sejler smukke ture på søen, hvor I også kan komme ned og se maskinrummet. 

Dampskibet Earnslaw, Queenstown, New ZealandLounge, BBQ og fitness

Hotel Peppers Beacon har en lounge, hvor I kan spise morgenmad, og resten af dagen kan sulten stilles på et hav af restauranter få minutters gang væk, hvor I også finder mange butikker. Hotellet har et udendørs grillområde, hvis I skulle have lyst til selv at stege en god bøf. Skal nogle af kalorierne af igen, er her et fintnessrum, men måske nogle af de mange aktiviteter I Queenstown er sjovere. Byen er kendt for sine mange aktive tilbud fra bungy jumping til cykelture. 

Spa pool med udsigt til New Zealands natur

Vi kan ikke sige for ofte, at Peppers Beacon i Queenstown ligger perfekt. Prøv bare at gå op på tagterrassen og nyd udsigten over sø og bjerge. Her er også en spa pool, så I kan lade jer massere af vandets bobler, mens I ser ud over Lake Wakatipu og The Remarkables bjergene. 

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.