PurePods, Christchurch og Kaikoura, New Zealand

Smagfulde glasbungalows i ugenert natur på Sydøen i New Zealand

Læs mere

Bo i nærkontakt med naturen, som I aldrig har prøvet det før. I er bare jer skjult i det grønne i en luksusbungalow med glas på alle sider. En ubeskrivelig følelse fra solen står op til hele Mælkevejen lyser for jer om natten.

Kahutara PurePod, Kaikoura, New ZealandPurePods er et helt og aldeles unikt koncept, hvor I får den smukkeste og mest intense naturoplevelse, I kan få, kombineret med en komfort på niveau med de bedste hoteller. 

Atatu Purepod gemt bag træerne i Greta Valley, New ZealandEt hemmeligt sted i New Zealand ...

I kører ind på en landmands mark. Stiller bilen. Lukker leddet efter jer. Og går så ad en lille sti gennem den frodige natur eller langs marker og hegn et sted på New Zealand. Det ligger enten i nærheden af Kaikoura eller Christchurch. 

Mere kan vi ikke fortælle her, for en del af oplevelsen er, at I skal være bare jer ude i naturen. Men tro os, området er udvalgt for sin skønhed og udsigt. I får adressen derude.

Aftenstemning i Kahutara PurePod ved Kaikoura, New ZealandLuksuriøse glasbungalows med eminent beliggenhed

Pludselig står jeres bungalow foran jer hævet på små pæle i det grønne. Glasvægge, glasloft og – ser I lidt efter – også glasgulv! En stor, lækker seng kigger ud på jer derindefra. Lige dér skal I sove i nat. Og ja, der er gardiner at trække for, hvis I ønsker det. Hvis!

I har udsigt til en imponerende nattehimmel fra Manakau PurePod, KaikouraLuksuscamping bragt til et højere niveau

Det nærmeste I kommer den naturoplevelse, der venter, er at lægge sig til at sove i græsset. Et telt vil kunne giver jer alle lydene, men I ville ligge under en teltdug. Nu ligger I under hele Mælkevejen. Glasdørene kan skydes væk på tre sider, hvis I vil lukke naturen helt ind. Sjældent har I oplevet det så intenst at være sammen. 

Vågn op tll morgensol og smuk udsigt fra Korimako PurePod i Greta Valley, New ZealandAl komfort fra bad til madkurv

Værelset har al den komfort, I kan drømme om inkl. tekøkken og badeværelse med brus. Solenergi sørger for strømmen, så I ikke skal falde i søvn til lyden af en generator. Alt er skabt så bæredygtigt som muligt. 

I kan bestille en ”madkurv” med gourmetmad til morgen og aften, så det er klar ved ankomsten. Der er grill til evt. new zealandske bøffer. Drikkevand, salt, peber, olie m.m. er der. I skal bare selv tage vin med. 

Manakau PurePod nær Kaikoura ligger smuk i landskabetIngen tv, ingen Wi-Fi, ingen forstyrrelser!

Komfort er nogle gange også alt det, der ikke er der. F.eks. Wi-Fi og telefon og tv. Heller ikke stikkontakter ud over USB-stik til at oplade jeres mobil. I er her jo ikke for at se hverken sport eller nyheder eller Barnaby. I er her for at se naturen og hinanden i øjnene. 

At I så tager derfra med utallige fotos, der tigger om at komme på Facebook og Instagram, er en anden sag. Men det må vente. En lille undtagelse er der dog. En USB-højttaler. Lidt musik må I gerne nyde. Trods alt. Skulle det regne ved ankomsten, er der gummistøvler og regnjakker, hvor I sætter bilen. 

Mælkevej og stjerner over Greystone PurePod i Waipara Valley, Christchurch6 PurePods ved Christchurch og Kaikoura

I kan vælge mellem 6 unikke beliggenheder tæt på enten Christchurch eller Kaikoura. Der kan maksmalt sove 2 personer i en PurePod. 

Vinterlig solopgang ved Manakau PurePod nær Kaikoura, New ZealandManakau PurePod, Kaikoura

Omgivet af bølgende højdedrag og landbrug med udsigt til Kaikouras smukke bjerge. 20 minutters kørsel inde i land fra Kaikoura . 10-15 minutters gang fra parkering ad sti med kanuka-træer.

Bryg morgenkaffe til en fantastisk udsigt fra Kahutara PurePod nær Kaikoura, New ZealandKahutara PurePod, Kaikoura

Ligger på en bakketop højt over Kahutara-floden med den vildeste udsigt mod floden og bjergene. 20 minutters kørsel ind i landet fra Kaikoura. 10-15 minutters gang fra parkering gennem skov. 

Smuk solopgang ved Pohue Purepod ved Christchurch, New ZealandPohue PurePod, Christchurch

Omgivet af bølgende bakker og klipper og med udsigt til Port Levy-bugten. En times kørsel fra Christchurch ud på Akaroa halvøen. 15-20 minutters gang fra parkering. Husk at lukke fårenes indhegning, før I går ad stierne.  

Nyd solopgang fra sengekanten fra Korimako PurePod, Greta ValleyKorimako PurePod, Greta Valley

Gemt i Canterbury bush-landskaber på fårefarm med udsigt til havet. Vågn op til masser af fuglelyd. 90 minutters kørsel nordøst fra Christchurch i Greta Valley. 10 minutters gang fra parkering til glasbungalow. 

Udsigt til Kakoura bjergene fra badeværelsesvinduet i Atatu PurePod i Greta Valley, New Zealand

Atatu PurePod, Greta Valley

Højt over kysten på en fårefarm i Greta Valley midt mellem Christchurch og Kaikoura. Ligger med smuk havudsigt og kig over bakkelandskabet mod bjergene. 90 minutters kørsel fra Christchurch. 10 minutters gang. 

Greystone PurePod i Waipara Valley nær Christchurch, New ZealandGreystone PurePod, Waipara

I Waipara Valleys vinområde med udsigt til økologisk vingård og dalens vinmarker. 55 minutters kørsel nord for Christchurch. 10-15 minutters gang af snirklede stier fra parkering. Husk vinen på Greystone Vinyard.

Se rejser til New Zealand og kontakt os, hvis I ønsker at overnatte i en PurePod.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.