• Nyd en hyggestund med udsigt til Lake Tekapo fra Ranginui Bed & Breakfast
 • Eksempel på middag på Ranginui Bed & Breakfast

Ranginui Bed & Breakfast, Lake Tekapo, New Zealand

Unik lodge ved Lake Tekapo

Eksempel på suite, Ranginui Bed & Breakfast
Læs mere

Ranginui Bed & Breakfast er en unik lodge ved smukke Lake Tekapo og Southern Alps. Her er kun tre suiter, og lodgens værtspar sørger for, at I føler jer hjemme. Perfekt til et stop-over på jeres rejse i New Zealand på Sydøen. Inkl. morgenmad.

Udsigten fra Ranginui Bed & BreakfastSmukke Lake Tekapo

Ranginui Bed & Breakfast ligger i den lille, søde flække Lake Tekapo halvvejs mellem Christchurch og Queenstown på New Zealands Sydø. Det gør Lake Tekapo til et godt stopover på jeres rejse. I bor med fantastiske udsigter til gletsjersøen af samme navn, Lake Tekapo. Søen er 83 km2 stor og lyser nærmest landskabet op med sin forunderligere turkisblå farve, der reflekterer Southern Alps’ bjergkæde, som troner mod himlen omkring den. Glæd jer også til at opleve de stjerneklare nætter med kig til den sydlige stjernehimmel, der bl.a. åbenbarer Mælkevejen og Sydkorset for jer.

Besøg lodgen som et stop-over på jeres videre rejse i New Zealand eksempel fra Wanaka til Lake Tekapo og videre til Akaroa. Eller brug et par dage til at slappe af og opleve naturen i Lake Tekapo.

Her nyder I jeres middage på Ranginui Bed & BreakfastFantastisk værtspar og stemning

På Ranginui Bed & Breakfast bliver I taget varmt imod af det fantastiske værtspar Ann-maree og Sab. Med kun tre suiter kan I forvente et ophold med opmærksom og personlig service serveret på en sådan måde, at jeres ophold føles som et hjertevarmt besøg i gode venners lag. De hjælper med gode råd til oplevelser, såvel som de hver morgen sørger for et indbydende morgenmadsbord med alt fra juice til hjemmelavet mysli, youghurt og brød.

I nyder morgenmaden sammen med de andre gæster i spisestuen. Har I lyst, lærer I altså hurtigt værtsparret såvel som de andre gæster at kende. Her er også små hyggekroge med bløde sofaer og pejs, hvor I kan nyde en rolig stund.

Lake Tekapo er en lille flække, der ligger gudesmukt ned til en smeltevandssøFra vandreeventyr til stjernekiggeri

Med Lake Tekapos landskab for fødderne er det oplagt at tage ud for at opleve og udforske. Tag eksempelvis på en flot sejltur fra Mount Cook Village (1,5 times kørsel i bil) ad Tasman Lake mellem 500 år gamle isblokke og isbjerge til Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg. Eller oplev universets kosmos gennem teleskoperne ved Mount John-observatoriet. 

En gåtur på cirka 1,5 kilometer tager jer til Lake Tekapos lille by med hyggelige restauranter.

Eksempel på suite, Ranginui Bed & BreakfastTre suiter i en moderne, nordisk stil

Suiterne er indrettet i en moderne, nordisk stil med store gulv til loft-vinduer og egen terrasse, så I fra morgen til aften kan suge den fredfyldte udsigt ud over Lake Tekapo til jer. Måske mens I nyder et glas champagne? De tre suiter varierer en smule i størrelsen, men indretningen såvel som udsigten er helt på højde med hinanden. Her er varme i badeværelsesgulvet, Wi-Fi og gourmet-morgenmad inkluderet i jeres ophold.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.