• Nyd aftenstemningen fra dækket til bush lodgen på The Resurgence i New Zealand
 • Pool og lodge på The Resurgence i New Zealand
 • The Resurgence i New Zealand i smukke omgivelser
 • Badekar på bush lodge, The Resurgence i New Zealand

The Resurgence, Abel Tasman National Park, New Zealand

Forkælelse i New Zealand omgivet af fredfyldt bush og skov

Pool og lodge på The Resurgence i New Zealand
Læs mere

Fredfyldte naturscenerier, fuglefløjt og idyllisk Boutique Bed & Breakfast. The Resurgence 4* i New Zealand er et af verdens førende øko-lodges, og det kan både ses, smages og høres!

Pool og lodge på The Resurgence i New ZealandEn af verdens førende øko-lodges The Resurgence 4* ligger i den frodige Riwaka dal. Det er omgivet af to af New Zealands smukkeste nationalparker, Abel Tasman og Kahurangi Nationalpark og er derfor den perfekte base for udflugter. På The Resurgence lodge er I omgivet af fredfyldt bush og skov, langt væk fra larm og stress.

For de fleste vil nationalparken Abel Tasman National Park virke mest bekendt, og ikke uden grund. Det er blåt og grønt - kuperede terræner med newzealandske bøge- og bregnepalmeskove, gyldne strande og laguner.

The Resurgence i New Zealand i smukke omgivelser

The Resurgence: En øko-lodge i særklasse

Lodgen består af flere hyggelige bygninger. En hovedbygning samt to typer hytter, Bush Chalets og Bush Lodges. I både værelser og hytter er der: Badeværelse, badekåber, håndklæder, hårtørrer og toiletartikler. Deponeringsboks, allergidyner og puder, TV, DVD- og CD afspiller, wifi, telefon og iPod dock. Desuden strygejern og vaskeriservice.

Hovedbygningen:

Standardværelser på 20 m2 og superior værelser på 25 m2 til 2 personer. Alle med balkon og udsigt mod pool og/eller Kahurangi National Park. Kaffe- og tefaciliteter. Fælles køleskab på gangen og gratis snacks i stueetagen.

Bush Chalet:

1 værelses hytter på 30 m2 til 2 personer + 1 barn under et år. Fine rustikke træhytter med en stor terrasse med gasgrill, ligger 50-100 meter fra selve hovedbygningen. I køkkenet er der køleskab, komfur og mikroovn.

Bush Lodge:

Hytte på 50 m2 i to etager til 2 personer + 1 barn under et år. Rustik træhygge med en stor privat terrasse med gasgrill og udsigt til Hahurangi National Park. I køkkenet en Nespresso kaffemaskine, køleskab, komfur og mikroovn.

Gastronomi på The Resurgence i New ZealandLokale råvarer og rent kildevand ...

Oplev det lokale køkken med raffinerede egnsretter i en selskabelig atmosfære. Bor I i en Bush Chalet eller Bush Lodge kan I naturligvis også vælge at kokkerere selv og nyde en fredelig aften på verandaen, ledsaget af naturens lyde.

Alle supper, saucer og dressinger er hjemmelavede og brødet er hjemmebagt. Æggene er fra fritgående høns og salat, krydderurter og grøntsager er lokalt. Det samme er fisk, kød, ost, vin, olivenolie, pølser, frugt, bær m.m. Det rene kildevand, filtereret af Takaka Hills marmor, kan drikkes af vandhanen.

Morgenmad på The Resurgence i New ZealandGenerelt er morgenmad inkluderet i opholdet (enkel eller fuld morgenmad). Ønsker I at spise i restauranten, skal der bestilles bord senest 24 timer før. Vil I nyde maden hver dag, kan I mod et tillæg tilkøbe halvpension, som inkluderer en aperitif før middagen samt en 4-retters menu.

Badekar og udsigt på The Resurgence i New Zealand

Faciliteter og aktiviteter

Med fem kilometer af vandrestier, en saltvandspool, hottub, spil, fitnessrum, yoga- og aerobic område er der altid masser at tage sig til. Der er wifi, vaskefaciliteter og gratis udlån af petanque, bordtennis og cykler. For afslapning kan vi anbefale en solseng ved poolen eller lån en bog i biblioteket og find en solrig plet i haven.

Nelson nær The Resurgence i New ZealandNelson, strand og sælkoloni

The Resurgence ligger i Nelson regionen, og området heromkring er en lille lomme af solskin. Mange lokale designere og håndværksartister holder til på egnen. Både værksteder og butikker er åbne for alle.

For mere seriøse fugleinteresserede og mere energifyldte kan en guided heldagstur til Kahurangi National Park anbefales. Og har I en dag ekstra, så er Golden Bay et lille uspoleret paradis med guldminehistorie, spændende fugleliv og The Farewell Spit.

Der er daglige udflugter og bådafgange fra Kaiteriteri og Motueka ind i selve . Tag af sted på egen hånd eller deltag i guidede kajak- og vandreture. I sælkolonien på Tonga Marine Reserve kan I møde de newzealandske pelssæler ansigt til ansigt.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.