• Fox Glacier New Zealand

Sunset Motel Fox, Fox Glacier, New Zealand

Vidunderlig udsigt til Mt. Cook og Mt. Tasman og tæt på Fox Glacier

Spa studio på Sunset Motel Fox i Fox Glacier, New Zealand
Læs mere

På Sunset Motel Fox i Fox Glacier kan I køre lige til døren til jeres værelse. Indenfor åbenbarer en magisk udsigt sig mod de sneklædte bjerge, der lyser i aftensolen. Sødt værtspar og tæt på de største gletsjere i New Zealand.

Mt. Cook i New ZealandNaturen kommer helt inden for på værelset, når I bor på Sunset Motel Fox i Fox Glacier. Morgensolen sender sine stråler ind ad det store vindue, når I spiser morgenmad, og hele dagen er her den mest utrolige udsigt til Mt. Cook og Mt. Tasman. 

Når aftenen falder på, kan I nyde genspejlet fra solnedgangen i de hvide toppe. Hotellet har også en dejlig have at sidde i, og det søde værtspar er altid klar med både hygge og gode råd. 

Naturen kommer helt inden for på værelset, når I bor på Sunset Motel Fox i Fox Glacier, New ZealandPerfekt beliggenhed for New Zealands store gletsjere

Byen Fox Glacier ligger på vestkysten af Sydøen i New Zealand tæt på de store gletsjere Fox Glacier og Franz Josef Glacier. Få km nede ad vejen fra Sunset Motel Fox ligger den smukke sø Lake Matheson, der ofte er spejlblank med de smukkeste spejlinger af bjergene. Gå en tur ved søen, hvis tiden tillader det. 

I bor i gåafstand til byens butikker og restauranter. 

Sunset Motel Fox i Fox Glacier, New Zealand har komfortable værelser i flere størrelser med større eller mindre køkkenfaciliteter og spiseområdeMange værelseskategorier

Sunset Motel Fox i Fox Glacier har komfortable værelser i flere størrelser med 1 og 2 soveværelser og med større eller mindre køkkenfaciliteter, spiseområde m.m. 

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.